Şimdi Ara

İstanbuliçi DSG kavrama değişim önerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
14.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vw grubunun koyduğu yağı exxon mobil,Shell,bp,motul üretemeyecek:) nasıl bir yağ imiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drsteel D kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum.

iletken yağ 2015 önce vardı.Şanzıman çok ısınınca iletken hale geliyordu.Onu tespit etti ve çözdüler.
  • Dün şanzumancıya gitme fırsatım oldu. Aracımdaki problemler örneğin 3 gün olup 2 gün olmayınca mekanik olmadığını yazılımsal problem olduğunu düşündü. Nitekim ben aracı 8000km de kazalı almıştım, serviste güncellenmedi hiç. Aracım 45 binlerde bu probleme başladı şuan 52000 de. Neyse usta bilgisayara bağladı, şase üzerinden güncel yazılımı öğrenip attı. Hata kodlarını sildi. Şuan 0km haline döndü araba hamdolsun. Bu şekilde nereye kadar giderse artık kötüleşirse kavrama değşimine gider.
    2. Olarak bir arkadaşım da 0 araç almıştı 2015 te ibiza. O da benimle benzer problemler yaşayıp 50 binde kavrama değiştirtmiş ustası. 5000km sonra tekrar sıkıntı başlamış. Tahminim onunki de yazılımsal. Kendisine dün söyledim. Artık baktırır baktırmaz bilmem ama durduk yere masrafa girmiş oldu eğer öyleyse. Dolayısıyla iş bilen ustalarla iş yapmak gerçekten keyifli, iş bilmezler adamı soyup soğana çeviriyor... Eğer siz de benzer problemler yaşarsanız ilk şanzuman yazılım güncelliğini sorgulamanızı tavsiye ederim

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    ustanızın ismini söyleyebilirseniz,arkadaşlarımıza da yol göztermiş oluruz
  • ekrem742 kullanıcısına yanıt
    Bağcılar güngören sanayi sit. 8. Blok 17-19 numara. Yeşil automobile. Kadir usta. Googleye yazınca çıkıyor zaten yorum vs. Sırf şanzuman işi yapıyor

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    ne kadara mal oldu size
  • ekrem742 kullanıcısına yanıt
    Sağolsun para almadı yazılım için. İşte gerçek esnaf böyle olmalı dedim içimden. Çünkü adam biliyor ki kavrama arıza yapsa artık ona giderim...

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.civanim

Sağolsun para almadı yazılım için. İşte gerçek esnaf böyle olmalı dedim içimden. Çünkü adam biliyor ki kavrama arıza yapsa artık ona giderim...
    Usta işi biliyor. İleriye doğru yatırım yapmış .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada kavrama değişim fiyat olarak 3000 lira dedi. Ortalama ömürleri nedir dsg kavraması dedim; 60 bin şehiriçi, şehirlerarası çok kullanılırsa 100-120 bin arası gider dedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.