< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 21 Mayıs 2019; 19:34:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 21 Mayıs 2019; 19:34:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"DH'li tayfayı kamyona doldurur buraya yığarım" diye tehdit etseydin...
![]() |
Evet.
Önce migros kartı okutuyor, sonra istanbul kartı pos cihazına okutuyor, sonraki adımda telefon numarasını ayrıca istedi benden, telefona mesaj geldi, mesajdaki şifreyi girince işlem tamamlandı. Ayrıca istanbul kart numarası falan istemiyor. |
Açıklamada olmaz demiyor ki, migrosta sadece anonim istanbulkart satılır diyor. Yani istanbulkartınız yoksa migros'tan anonim istanbulkart satın alabilirsiniz diyor.
Anlattığım gibi öğrenci istanbulkartımı eşleştirdim ve farklı migroslardan alışveriş yaptım. |
aynı migrosa bugün tekrar gittim
yarım kilo koç yumurtası aldım bu defa uygulama kaldırıldı dediler koçun yumurtasını kasiyerin eline verip çıktım ![]() |
Arkadaşlar dün 2013 yılında aldığım öğrenci kartı ile migrostan alış veriş yaptım. Kartım eski tip olduğu için kart numarası yoktur ama kullanıma mani değildir. 2013 den beri ne öğrenciliği dayı diyeceksiniz ama akbil aylık 40 TL oldu kesinlikle bu yoldan dönmek yok, her gün en az 6 vasıta değiştiriyorum
![]() |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|