Şimdi Ara

İstanbulun en kötü semti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
8.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carsley

Esenyurt %100 Apaçileri, Bonzaicileri, Halkı, Elektrik,Su,Gaz,Telekom Altyapısı, Belediyeciliği, (Cogunluk) Kürtleri... Sakın normal olmayın. Bir bayansanız ve pantolununuzdan ayak bileğinizin mikroskobik bir bölümü görünüyorsa 3. sayfada kız yolluydu ama.. Diyen barzonun röportajıyla karşılaşırsınız... Dışarıda ses yapan çocuğumsu varlıkları uyardınız mı?.. Komşu Kavgası başlatırsınız... Bonzai kullananlar-Bonzai kullanmıyorum diyen yalancılar, sınıflarından hangisisin. Karşı komşun olan kürdün kızına sabah kapıda karşılaştığın için günaydın mı dedin.Aile konseyi tarafından cuk kesme cezasına çarptırılırsın... Namusluysan yapma ama, bir binanın daire önlerinden ayakkabı mı çaldın (YAŞANDI, GERÇEK) sonraki gün bir üst sokakta "bilinmeyen" kişilerce kafana pompalı yersin... Esenyurt'un belgeseli mi yapılacak (İMKANSIZ) , kıro keko barzoların peydahlayıp sokağa yolladıgı cocukların ünlü olma çabasından, objektifte kalan 0.01 mm2'lik bölümden Güzel Esenyurt'umuzu gören arkadaşın gözlerinde parlaklık,kontrast,zoom özellikleri vardır... Daha kötüsü olduğunu iddiaa eden varsa, kapışalım.

Kanım dondu yeminle ama hakkını vereyim iyi betimlemişsin

• Nist N kullanıcısına yanıt
    üçyüzlünün neyi var merak ettim menderes - karabayır - atışalanı desen anlarımda esenlerin en iyi yeri üçyüzlü ile dörtyol meydanı

edit: bu arada semt ile ilçeyi birbirinden ayırt edemeyen ne çok kişi varmış :?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 17 Ağustos 2014; 22:30:42 >
  • her semti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

her semti

Sen önce kendi şehirine bak
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Bursa evliyaların şehri bi kere senin düşüncen farklı olabilir benimde istanbulla ilgili düşüncem bu
  • Ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gop,esenler s. Gazi kadar olabilirmi
    Sultangazi ye gel pek bilmiyosunuz ama gop 3 e bolundu sultangazi,arnavutkoy,gop.
    Ben tek şey soyluyum burda yasiyorum. Arkan yoksa kimseye bulaşma gece sokaklarda tayfasiz fazla takilma adami oyarlar. En tehlikeli bolgeler: Gazi mah, sultanciftliği,ismetpasa,ugurmumcu(26). Her turlu uyusturucu allahin belasi katukulli isleri bulunur tayfa coktur her turlu kavga vardir. Gazi mahallesi yasayan bilir her an ölebilirsiniz nerde silah patliycagi catisma cikacagi belli olmaz.
    Polis buralarda hictir. Cevik kuvvet+ Toma akrep vs olmadan atar yapamaz adami burarlar.
    Tek tavsiyem ben burda doğdum büyüdüm akliniz varsa burdan uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 18 Ağustos 2014; 7:33:56 >
  • yok be hocam otobüs sesleri aklıma geldi kadın böyle söyleye söyleye yankı yapıyor aklıma geldi. yalnız p
  • quote:

Bursa evliyaların şehri bi kere senin düşüncen farklı olabilir benimde istanbulla ilgili düşüncem bu

Ben 14 senedir Bursa'dayım hiç evliya göremedim.
  • DeswesheR kullanıcısına yanıt
    Klasik S.Gazi

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Bursa'da her yer Türbe kardeş evliya türbeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Kartal,Eyüp

Kartal'ın nesi var, güzel yerdir

Tuzla diyorum ben
  • Gazi mahallesinin kötü olduğunu sanmıyorum , uyuşturucu satıcılarıyla , çetelerle savaşan bir grup var nasıl olsa.Ama esenyurtla ilgili yazanları görünce kanım dondu
  • Beşiktaş şişli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bursa'da her yer Türbe kardeş evliya türbeleri

Canlı göremedim,ölüyü napiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Esenyurt %100 Apaçileri, Bonzaicileri, Halkı, Elektrik,Su,Gaz,Telekom Altyapısı, Belediyeciliği, (Cogunluk) Kürtleri... Sakın normal olmayın. Bir bayansanız ve pantolununuzdan ayak bileğinizin mikroskobik bir bölümü görünüyorsa 3. sayfada kız yolluydu ama.. Diyen barzonun röportajıyla karşılaşırsınız... Dışarıda ses yapan çocuğumsu varlıkları uyardınız mı?.. Komşu Kavgası başlatırsınız... Bonzai kullananlar-Bonzai kullanmıyorum diyen yalancılar, sınıflarından hangisisin. Karşı komşun olan kürdün kızına sabah kapıda karşılaştığın için günaydın mı dedin.Aile konseyi tarafından cuk kesme cezasına çarptırılırsın... Namusluysan yapma ama, bir binanın daire önlerinden ayakkabı mı çaldın (YAŞANDI, GERÇEK) sonraki gün bir üst sokakta "bilinmeyen" kişilerce kafana pompalı yersin... Esenyurt'un belgeseli mi yapılacak (İMKANSIZ) , kıro keko barzoların peydahlayıp sokağa yolladıgı cocukların ünlü olma çabasından, objektifte kalan 0.01 mm2'lik bölümden Güzel Esenyurt'umuzu gören arkadaşın gözlerinde parlaklık,kontrast,zoom özellikleri vardır... Daha kötüsü olduğunu iddiaa eden varsa, kapışalım.

Kanım dondu yeminle ama hakkını vereyim iyi betimlemişsin

Ayrıca şuanda evimin tam karşısında yıkımı beklenen sıralı üç apartmanda yanan ufak ateşler, kahkaha sesleri, ve bütün gün sokaklarda, "boş binaları mezken tuttular, bonzaicileri istemiyoruz" nidası ile imza toplamaya çalışan çaresiz vatandaş ve o imzaları teslim edeceği, vurdumduymaz, Kadıoğlu yönetimindeki belediyemsi kurum. Evet biz bunlara sahibiz, Kıskanın. Edit: En kısa zamanda o çaresiz vatandaşımızıda en iyi ihtimalle hastane acilinde görme imkanımız vardır. Tabii ona bakacak dövülmemiş bir doktor bulabilirsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2605FBED8 -- 17 Ağustos 2014; 23:06:17 >

• Onu bunu bilmem, en iyi semt; Kadıköy ve Beyoğlu
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    istesen görürsün evliya koskaca adam halk her evliyayı bilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Kartal,Eyüp

Kartal'ın nesi var, güzel yerdir

Tuzla diyorum ben

Tuzla en sakin yer la neyi kötü. :D Çoluğu çocuğu sal sokağa akşama kadar akşam tek parça gelir. Kartal'da kapıdan çıkan geri dönermi Allah bilir.
  • Dikkat ederseniz en pislik semtler hep ama hep Kürtlerin ve çingenelerin yaşadıkları mahalleler oluyor.

Yani bu ülkenin asıl sorunları bunlardır.

Ve bu sorun barış zımbırtısıyla çözülmez aksine daha çok artar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.