Şimdi Ara

İstanbulun en kötü semti ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
8.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carsley

quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

quote:

Esenyurt %100 Apaçileri, Bonzaicileri, Halkı, Elektrik,Su,Gaz,Telekom Altyapısı, Belediyeciliği, (Cogunluk) Kürtleri... Sakın normal olmayın. Bir bayansanız ve pantolununuzdan ayak bileğinizin mikroskobik bir bölümü görünüyorsa 3. sayfada kız yolluydu ama.. Diyen barzonun röportajıyla karşılaşırsınız... Dışarıda ses yapan çocuğumsu varlıkları uyardınız mı?.. Komşu Kavgası başlatırsınız... Bonzai kullananlar-Bonzai kullanmıyorum diyen yalancılar, sınıflarından hangisisin. Karşı komşun olan kürdün kızına sabah kapıda karşılaştığın için günaydın mı dedin.Aile konseyi tarafından cuk kesme cezasına çarptırılırsın... Namusluysan yapma ama, bir binanın daire önlerinden ayakkabı mı çaldın (YAŞANDI, GERÇEK) sonraki gün bir üst sokakta "bilinmeyen" kişilerce kafana pompalı yersin... Esenyurt'un belgeseli mi yapılacak (İMKANSIZ) , kıro keko barzoların peydahlayıp sokağa yolladıgı cocukların ünlü olma çabasından, objektifte kalan 0.01 mm2'lik bölümden Güzel Esenyurt'umuzu gören arkadaşın gözlerinde parlaklık,kontrast,zoom özellikleri vardır... Daha kötüsü olduğunu iddiaa eden varsa, kapışalım.

Kanım dondu yeminle ama hakkını vereyim iyi betimlemişsin

Ayrıca şuanda evimin tam karşısında yıkımı beklenen sıralı üç apartmanda yanan ufak ateşler, kahkaha sesleri, ve bütün gün sokaklarda, "boş binaları mezken tuttular, bonzaicileri istemiyoruz" nidası ile imza toplamaya çalışan çaresiz vatandaş ve o imzaları teslim edeceği, vurdumduymaz, Kadıoğlu yönetimindeki belediyemsi kurum. Evet biz bunlara sahibiz, Kıskanın. Edit: En kısa zamanda o çaresiz vatandaşımızıda en iyi ihtimalle hastane acilinde görme imkanımız vardır. Tabii ona bakacak dövülmemiş bir doktor bulabilirsek.

Esenyurttamı oturuyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nist

Üçyüzlü - Esenler - Sağmalcılar - Halkalı

üçyüzlüde herkes işinde gücünde kardeş :D
  • F.S.M ve Armutlu mahalleleri boğazı gören nezih mahallelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

quote:

quote:

quote:

Esenyurt %100 Apaçileri, Bonzaicileri, Halkı, Elektrik,Su,Gaz,Telekom Altyapısı, Belediyeciliği, (Cogunluk) Kürtleri... Sakın normal olmayın. Bir bayansanız ve pantolununuzdan ayak bileğinizin mikroskobik bir bölümü görünüyorsa 3. sayfada kız yolluydu ama.. Diyen barzonun röportajıyla karşılaşırsınız... Dışarıda ses yapan çocuğumsu varlıkları uyardınız mı?.. Komşu Kavgası başlatırsınız... Bonzai kullananlar-Bonzai kullanmıyorum diyen yalancılar, sınıflarından hangisisin. Karşı komşun olan kürdün kızına sabah kapıda karşılaştığın için günaydın mı dedin.Aile konseyi tarafından cuk kesme cezasına çarptırılırsın... Namusluysan yapma ama, bir binanın daire önlerinden ayakkabı mı çaldın (YAŞANDI, GERÇEK) sonraki gün bir üst sokakta "bilinmeyen" kişilerce kafana pompalı yersin... Esenyurt'un belgeseli mi yapılacak (İMKANSIZ) , kıro keko barzoların peydahlayıp sokağa yolladıgı cocukların ünlü olma çabasından, objektifte kalan 0.01 mm2'lik bölümden Güzel Esenyurt'umuzu gören arkadaşın gözlerinde parlaklık,kontrast,zoom özellikleri vardır... Daha kötüsü olduğunu iddiaa eden varsa, kapışalım.

Ayrıca şuanda evimin tam karşısında yıkımı beklenen sıralı üç apartmanda yanan ufak ateşler, kahkaha sesleri, ve bütün gün sokaklarda, "boş binaları mezken tuttular, bonzaicileri istemiyoruz" nidası ile imza toplamaya çalışan çaresiz vatandaş ve o imzaları teslim edeceği, vurdumduymaz, Kadıoğlu yönetimindeki belediyemsi kurum. Evet biz bunlara sahibiz, Kıskanın. Edit: En kısa zamanda o çaresiz vatandaşımızıda en iyi ihtimalle hastane acilinde görme imkanımız vardır. Tabii ona bakacak dövülmemiş bir doktor bulabilirsek.

Sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Validesuyu, sarıgol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

quote:

quote:

quote:

Sence?

Hocam esenyurdun hangı mahallesi , ciddi olarak konusmam gerekiyor istersen özelden yaz.

• Fatih Esenyurt Gaziosmanpaşa Eyüp Bağcılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Kartal,Eyüp

Kartal'ın nesi var, güzel yerdir

Tuzla diyorum ben

Tuzla en sakin yer la neyi kötü. :D Çoluğu çocuğu sal sokağa akşama kadar akşam tek parça gelir. Kartal'da kapıdan çıkan geri dönermi Allah bilir.

Ciddi söylüyorum yakacık-uğur mumcu tarafları istanbul'un en yaşanabilir, sakin, güvenli 5 yeri içindedir. Kartal'ın diğer tarafları da çok kötü değil. Tuzla'yı fazla gezmedim ama genelde hep apaçi-serseri tipleri gördüm, belki de bana denk geldi

• Tarlabaşı,fulya 19 mayıs mahallesi,Dolapdere,Gaziosmanpaşa,Bağcılar,kuştepe feriköy (hacıhüsrev-hacıahmet,cindere)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da CHP'nin kazandığı belediyeler; en gözde ve en yaşanılır ve en değerli semtler olması garip bir durum...

Konuya gelirsek...
    Hacıhüsrev vardı bir zamanlar...
    Sulukule vardı bir zamanlar...

Şimdiyse at izi it izine karıştı...
  • Mustafa Kemal
    Gündüz vakti ana caddede parkeden arabanın içindekilere saldırıyorlar.

• Okmeydanı

• İstanbulun her yeri kötü. 1 hafta bulundum lanet olsun böyle şehre. Bu şehirde yaşayanlar cennetlik vallaha. 2 hafta önce ankaraya taşındık.Ankara çok güzel biryer. Keçiörendeyim. Keçiören ikiye ayrılıyor aslında. Bir tarafta apaçilerin olduğu kısım. 1 taraftada başbakanında yaşadığı elit kısım. Büyük avmler var. Aileyle vakit geçirmek içinde güzel parklar var. Aklı olan istanbulda yaşamasın. Zaten 5000 lira gelirin yoksa yaşayamazsın istanbulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Hocam gazide en az 5 cete var. Sultangaziyi pek tanimiyorsunuz. Uyusturucu saticilarini pek sevmezler. Haziran ayinda uyusturucu saticisini oldurup ustunu soyup ciblak halde askeriyenin tellerine civilediler. Kisaca bi foto atiyim istersen kaynak sayfayi felande veririm
     İstanbulun en kötü semti ?

pm

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Hocam gazide en az 5 cete var. Sultangaziyi pek tanimiyorsunuz. Uyusturucu saticilarini pek sevmezler. Haziran ayinda uyusturucu saticisini oldurup ustunu soyup ciblak halde askeriyenin tellerine civilediler. Kisaca bi foto atiyim istersen kaynak sayfayi felande veririm
     İstanbulun en kötü semti ?

pm

Buyur

• BİLEMİYORUM AMA EN GÜZEL SEMT BAKIRKÖY <3 BAKIRKÖYLÜLER + LASIN
  • kiraların en ucuz olduğu yer en kötü yerdir.sahibinden.com'da fiyata göre azalan seçeneğiyle sıralama yap.
  • Sultanbeyli. Bakkalköyun cingene mahallesi.

Sarigaziye kotu diyen olmus . Merkezinde yaşıyorsan olaylardan dolayı büyük sıkıntı ama onun dışında gayet güzel mahalleler var ve çoğunluğa uymayan bir görüşe sahipsen o semtte yasayamazsin zaten rahatsizlik verir.

• Hacihusrev cerrahpasa

• quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Kartal,Eyüp

Bir Eyüplü olarak bunu doğruyoluyorum. Aslında insanları güzel ama sonradan gelenler huzuru bozdu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.