Şimdi Ara

İstanbulun en kötü semti ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
8.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cspawn

Fatih Esenyurt Gaziosmanpaşa Eyüp Bağcılar

Eyüp'e laf etmeyin insanı iyi hoştur ama sonradan gelen kürtler kirletdiler burayı eyüpte çocuğunu sokağa sal hiç bişey olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye, her türlü bok bu semttedir.
    Kimse bahsetmemis cok üzücü bi durum.
    Uyuşturucunun her türlüsü bulabilirsin. Bacinla sokakta gezemezsin bacina öküz gibi bakarlar. Suriyeli,kurt,çingene her türlü kabileyi bu semtte bulabilirsin. Her gun ayri bi kavga ayri bi tantana, küpe takiyorum diye beni döverek öldüreceklerdi neredeyse, yemin ettirdiler kupe takmiyicaksin diye, ev disinda hiç bi yerde takamiyorum. 10 yasindaki çocuk gelir arkandan kafana tükürür döner bi tane vuramazsin cunku bilirsin vurunca bi saat içinde kurt abilerini toplayip evine geleceğine. Neyse daha fazla kotulemek istemiyorum kaderimiz (umraniyenin her yeri ayni değil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Dikkat ederseniz en pislik semtler hep ama hep Kürtlerin ve çingenelerin yaşadıkları mahalleler oluyor.

Yani bu ülkenin asıl sorunları bunlardır.

Ve bu sorun barış zımbırtısıyla çözülmez aksine daha çok artar.

Aynen öyle, istediği kadar yobazı, zekasızı yaşasın, hiç kürt çingene suriyeli olmadığı sürece yinede yaşanır yer olur. Şu kürtleri ve suriyelileri sınır dışı etsek bir dert etmesek bir dert sülük gibi yapıştırlar. Sınır dışı etsek ellerine silah alıp teröre başlayacaklar, etmesek zaten durum ortada Türkiye'nin %70 i yaşanacak yer değil geceleri ara sokaklardan geçemiyorum bile kürtler yüzünden. Bu soysuzları defetmemiz lazım bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

üçyüzlünün neyi var merak ettim menderes - karabayır - atışalanı desen anlarımda esenlerin en iyi yeri üçyüzlü ile dörtyol meydanı

edit: bu arada semt ile ilçeyi birbirinden ayırt edemeyen ne çok kişi varmış :?

üçyüzlülüyüm bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Esenyurt %100 Apaçileri, Bonzaicileri, Halkı, Elektrik,Su,Gaz,Telekom Altyapısı, Belediyeciliği, (Cogunluk) Kürtleri... Sakın normal olmayın. Bir bayansanız ve pantolununuzdan ayak bileğinizin mikroskobik bir bölümü görünüyorsa 3. sayfada kız yolluydu ama.. Diyen barzonun röportajıyla karşılaşırsınız... Dışarıda ses yapan çocuğumsu varlıkları uyardınız mı?.. Komşu Kavgası başlatırsınız... Bonzai kullananlar-Bonzai kullanmıyorum diyen yalancılar, sınıflarından hangisisin. Karşı komşun olan kürdün kızına sabah kapıda karşılaştığın için günaydın mı dedin.Aile konseyi tarafından cuk kesme cezasına çarptırılırsın... Namusluysan yapma ama, bir binanın daire önlerinden ayakkabı mı çaldın (YAŞANDI, GERÇEK) sonraki gün bir üst sokakta "bilinmeyen" kişilerce kafana pompalı yersin... Esenyurt'un belgeseli mi yapılacak (İMKANSIZ) , kıro keko barzoların peydahlayıp sokağa yolladıgı cocukların ünlü olma çabasından, objektifte kalan 0.01 mm2'lik bölümden Güzel Esenyurt'umuzu gören arkadaşın gözlerinde parlaklık,kontrast,zoom özellikleri vardır... Daha kötüsü olduğunu iddiaa eden varsa, kapışalım.

Esenyurt'un neresinde oturuyorsun ?

• Avcilar nasil sizce ? Okula yakin olmasindan dolayi burada ev tutmayi planliyorum.

• İstanbulun bence her semti kötü. Yasanmiycak bir yer haline geldi. Her yer tehlikeli cocuklari tuzağa dusurmeye calosiyorlar

• istanbul ikiye ayrilir, anadolu ve avrupa yakasi diye... herkes avrupanyakasindan bir semt soylemis. ben de anadolu yakasindan soyluyeyim: sultanbeyli

• quote:

Orijinalden alıntı: HurkanMeydan

Ümraniye, her türlü bok bu semttedir.
    Kimse bahsetmemis cok üzücü bi durum.
    Uyuşturucunun her türlüsü bulabilirsin. Bacinla sokakta gezemezsin bacina öküz gibi bakarlar. Suriyeli,kurt,çingene her türlü kabileyi bu semtte bulabilirsin. Her gun ayri bi kavga ayri bi tantana, küpe takiyorum diye beni döverek öldüreceklerdi neredeyse, yemin ettirdiler kupe takmiyicaksin diye, ev disinda hiç bi yerde takamiyorum. 10 yasindaki çocuk gelir arkandan kafana tükürür döner bi tane vuramazsin cunku bilirsin vurunca bi saat içinde kurt abilerini toplayip evine geleceğine. Neyse daha fazla kotulemek istemiyorum kaderimiz (umraniyenin her yeri ayni değil)

Amma sallamissin. 10 yil once boyleydi ama artik o kesim sultanbeyli taraflarina goc etti. Uyusturucu falan diyor ya birde ben hicbir mahallesinde rastlamadim.

• forumdakilere ek olarak komple FATİH
  • Hep batıya giderek doğuyamı geldik dedittiren yer Esenyurt

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Esenyurt %100 Apaçileri, Bonzaicileri, Halkı, Elektrik,Su,Gaz,Telekom Altyapısı, Belediyeciliği, (Cogunluk) Kürtleri... Sakın normal olmayın. Bir bayansanız ve pantolununuzdan ayak bileğinizin mikroskobik bir bölümü görünüyorsa 3. sayfada kız yolluydu ama.. Diyen barzonun röportajıyla karşılaşırsınız... Dışarıda ses yapan çocuğumsu varlıkları uyardınız mı?.. Komşu Kavgası başlatırsınız... Bonzai kullananlar-Bonzai kullanmıyorum diyen yalancılar, sınıflarından hangisisin. Karşı komşun olan kürdün kızına sabah kapıda karşılaştığın için günaydın mı dedin.Aile konseyi tarafından cuk kesme cezasına çarptırılırsın... Namusluysan yapma ama, bir binanın daire önlerinden ayakkabı mı çaldın (YAŞANDI, GERÇEK) sonraki gün bir üst sokakta "bilinmeyen" kişilerce kafana pompalı yersin... Esenyurt'un belgeseli mi yapılacak (İMKANSIZ) , kıro keko barzoların peydahlayıp sokağa yolladıgı cocukların ünlü olma çabasından, objektifte kalan 0.01 mm2'lik bölümden Güzel Esenyurt'umuzu gören arkadaşın gözlerinde parlaklık,kontrast,zoom özellikleri vardır... Daha kötüsü olduğunu iddiaa eden varsa, kapışalım.

iiiiiiiiiiiiissssssssssssssyæææææææænnnn

• HurkanMeydan kullanıcısına yanıt
    Ümraniye'nin neredeyse hiç bir noktasında böyle şeyler kalmadı hocam. Gecenin hangi saati olursa olsun heryerinde gezilir. Kimse de çıkıp bir şey demez. En azından bela bulma olasılığı diğer ilçelerle aynı orandadır. Sizin dediğiniz mesele 10-15 sene evvel doğru olabilir ama çürük çarık tipler genelde sultanbeyli taraflarına göç ettiler. Şu an ümraniye bence gayet iyi durumda.
  • Esenler-Güngören-Bağcılar insanlar aşırı yobaz dişi sinek bile görseler atlıcak moddalar.
  • güngören der ve giderim
  • Çekilişe katılmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Evet, İsyan!

İstanbul'da CHP'nin kazandığı belediyeler; en gözde ve en yaşanılır ve en değerli semtler olması garip bir durum...

Konuya gelirsek...
    Hacıhüsrev vardı bir zamanlar...
    Sulukule vardı bir zamanlar...

Şimdiyse at izi it izine karıştı...

Tespit kesinlikle doğru

Bi şunlara bakın...
    Adalar, Ataşehir, Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyüçekmece, Çatalca, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Şişli

Bir de şunlara...
    Bağcılar, Esenyurt, Esenler, Eyüp, Fatih, GOP, Güngören, Bahçelievler, Zeytinburnu, Kağıthane, Bayrampaşa, Başakşehir, Sultangazi, Sultanbeyli, Ümraniye

• mayb3oneday kullanıcısına yanıt
    Ben Saadetderedeyim. Buralar o kadar kötü değil ama diğer mahalleler berbat.

• Burada yazılanları okuyunca insan haline milyon kez şükrediyor.......SARIYER ADETA CENNETTEN BİR KÖŞE
    Emirgan'da korusu lale festivalı Tarabya'da meşhur dürümcüleri ve doyumsuz boğaz manzarası, Yeniköy'de balıkçıları sahilde yürümenin zevki, Bahçeköy'de Belgrad Ormanı, Zekeriyaköy'de doğayla içiçe bir yaşam, Garipçe'si Rumeli Feneri Rumeli Hisarı hepsi bir başka güzel ve özel... ve daha neler neleri var o güzel ilçemiz olan SARIYER'imizin...
  • KokoJamboo kullanıcısına yanıt
    İyi de onlar ilçe :D Semt ilçeden küçüktür. Mesela Kartal ilçesinin içindeki Cevizli semti gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.