Şimdi Ara

İstatistik Bölümleri Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

iyi hocam memnunum, sizin ?

• İyilik hocam benim de, ikinci yıla ufaktan hazırlık yıl sonu tanıdık fabrikaya gideceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar hacettepe dışında ankaradaki diğer devlet üniversitelerinin istatistik bölümleri nasıl sizce? Ve dediğiniz gibi makine öğrenmesi, yapay zeka kısmında ilerlemek için gerçekten çok efor sarf etmek gerekir mi? (Yanlış anlaşılmasın efor sarfetmekten çekinmiyorum sadece soruyorum döneme ona göre başlayım  

• +up

• Ytü'den beklentim yüksek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu sene ytu istatistik kaç ile alır tahmini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brl159357 B kullanıcısına yanıt
    yine yukarı ama bazılarından duydum "zaten gelmez ya" diye yazmamazlık yapmayın hiçbir istediğiniz okulu bölümü, istemediğiniz bölümleri de sıralama tutuyo ya diye yazmayın inşaatın halini görüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +++++++

• Hocam ytü de bulunan mühendislikler yerine odtü stat yazilir mi sizce? Şu ana kadar olumsuz bir sey duymadim bu bölümle alakali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lememo L kullanıcısına yanıt

Kariyerinizde hedeflediğiniz alan ile ilgili olarak bu soruya cevap bulabilirsiniz. Eğer Veri Bilimi,Makine Öğrenmesi ya da benzer alanlarda çalışmak istiyorsanız odtü stat diğer mühendisliklere göre çok daha fazla avantaj sağlayacaktır ancak farklı alanlar için aynı cevabı vermek doğru olmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.