< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstatistik bu sene uçuşa geçecek

-
-
Mat müh gibi olacak ama daha da öne atar büyük ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YETER YAW O YÜKSELECEK BU YÜKSELECEK HİÇBİYERE GİREMIYECEM BU GİDİŞLE
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rehber hocalarını dinleyenin aklı yoktur. Bana da mekatronik mühendisliği önermişlerdi. O zamanlar çok popülerdi şimdi esamesi okunmuyor
Ankara gazi ege'nin aldığı sıralamalardan mühendislik yazılsa manisa denizli filan geliyor bir sebep de bu aslında
Umarım balon değildir ya bu mezunlar nerede çalışabiliyor hala doğru düzgün paylaşım göremedim. CENG tutmayana istatistik yaz diye diye sonu kötü olmasın.
-
Şahsen güzel bölüm olduğunu düşünüyorum. Benim makine yerine mekatronik okumam çok daha mantıklı ilgi alanıma göre. Sabancı tutmuyordu ama, onun haricinde top tierde de mekatronik yok öyle bi dezavantajı var. İtü’nün açmamış olması ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 25 Temmuz 2023; 15:59:22 >
https://forum.donanimhaber.com/veri-bilimi-isteyenler-icin-alim-firsati-odtu-istatistik--156400824
istatistik ceng'in alternatifi değil hocam. sakın böyle bir şey yapmayın. ceng adı üstünde bilgisayarla alakalı çoğu şeye eğilebileceğiniz bir mühendislik dalı.
istatistik ise data, ml, ai gibi alanalra eğilebileceğiniz ve background olarak bir cengçiden daha çok istatistik temeli edineceğiniz bir bölüm. yani ceng alternatifi olarak asla görülmemeli sadece data,ml ve ai gibi alanlarla uğraşmak istiyorsanız düşünün yoksa web-dev, java, şu bu için asla yazmamanız lazım. sonradan kendiniz öğrenirsiniz yine yaparsınız ama amaç o değil.
-
Arkadaşlar bölümünüzün sıralaması yükselince inanın bir şey olmuyor, bu bitcoin değil yav.
İstatistik 'in övüldüğünü de gördüm ya daha ne diyeyim vallahi.
-
top tier üniversiteler açmıyorsa bir bildikleri var bence
. Yazılım mühendisliği de öyle, hiçbir top üniversitede yok mesela.
-
Yani bilkent çok sıkı bu konuda, 4 ana mühendislik harici yeni bir mühendislik eklemesi çok zor. bizim makine hocalarından sabancı mekatronik lisanslı hocalar var, kıytırık değildir. Sabancı yenilikçi bir okul, bu sene data science bölümü açıyor mesela. Kaldırım müh hariç her şeyi açan itü’nün de açmasını beklerdim. Ee-makine-cs hocalarını karıp koymaları lazım mekatronik açıldığı durumda belki bu zorlayacaktır.
rehberlikçilere kadar düştüyse uçuş kaçınılmaz
istatistik mi matematik mi
sizce odtu ytu hacettepe marmara bu sene kac ile kapatir
Çok haklı bir yorum.
Matematik de bu yüzden yükseliyor olabilir
ikiside top olur mu hocam ne dersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

istatistik ceng'in alternatifi değil hocam. sakın böyle bir şey yapmayın. ceng adı üstünde bilgisayarla alakalı çoğu şeye eğilebileceğiniz bir mühendislik dalı. istatistik ise data, ml, ai gibi alanalra eğilebileceğiniz ve background olarak bir cengçiden daha çok istatistik temeli edineceğiniz bir bölüm. yani ceng alternatifi olarak asla görülmemeli sadece data,ml ve ai gibi alanlarla uğraşmak istiyorsanız düşünün yoksa web-dev, java, şu bu için asla yazmamanız lazım. sonradan kendiniz öğrenirsiniz yine yaparsınız ama amaç o değil. |
Benzer içerikler
- animonik kaçak izle
- 95 tyt 65 ayt kaç bin
- yöksise giremiyorum
- bilgisayar mühendisliği maaş
- 90 tyt 60 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X