Şimdi Ara

Hazırlık senesi nasıl geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk gün ne yapıyoruz?Hemen derse mi geçiyoruz :D Ayrıca sadece İngilizce görücez haftanın 5 günü kaç saat ders olur?
    Trol serbest gençler.Ama İnşAllah cevap da alırız :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saati okula ve seviyene göre değişir. Dersler en geç ikinci gün başlar.
  • Dersler arası zil çalıyor

Kampüs dışında olursun büyük ihtimal

Hazırlık olduğun 100 km öteden belli olur

• bu sene bitti hazirlik kocaeli de ikinci ögretim dersler 16.00-20.30 du haftanin 5 gunu devamsizlik hakki 130 saatti hergun 5 saat var sonraaacimaaa lise 5 denebilir demeyim direkt lise 5 bizim ki kampuse cok yakindi ama bazi unilerde anasinin gozunde . hazirlikta ingilizcenin perfect olmasini bekleme hatta suan perfect i dogru yazdim mi biliyorum oyle yani sıkıcı bi sene olucak sabirsizlikla bölümü bekleyeceksin

• Olm zil yokmus lan. Ne yapacaz. ;)

• Hazirlik nasil hakkaten😅

• öğretmen geldiğinde ayağa kalkıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    100 km nedir yav ?

• Ya şu konuya ciddi cevap gelse iyi olur, ben de çok merak ediyorum gerçekten

• Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    Yine az çok mantıklı şeyler de yazılmış.Bazı farklılıklar olur üni den uniye.

• Ayrıca hazırlıkta dersler kitaplardan mı işleniyor yoksa deftere botlar mı alıyoruz?

• Aga akışına bırak ya. Yemiyecekler ya seni

• Okulunuza, hocanıza bağlı. Önce bir tanıtım(oryantasyon) olur. Gitmeniz şart değil ancak giderseniz hazırlık hakkında genel bir bilgi sahibi olursunuz. Oryantasyon tarihi için üniversitenizdeki Ydyo'nun internet sayfasındaki duyuruları takip edin. Tanıtımdan bir iki gün sonra ders başlar. Devamsızlık sıkıntısı çekmemek için ilk günden gitmenizi tavsiye ederim. Okuldan okula hocadan hocaya değişme ihtimali olmakla beraber ilk gün dahil yoklama alınan yerler var. Hazırlık bitince şakır şakır İngilizce konuşacağız, çok iyi bileceğiz sanmayın. 4.sınıftan 12.sınıfa kadar(12 dahil) İngilizce gördünüz. Durum ortada. Bu da üniversiteden üniversiteye değişir ama çoğunun aşağı yukarı aynı olduğunu düşünüyorum. Üniversitelerden de pek bir şey beklemenizi önermiyorum. Okul dışında kendiniz de çalışın. Kesinlikle okulda verilenlerle yetinmeyin.

Hazırlığı yeterlik sınavıyla atlayabilirseniz atlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 28 Temmuz 2017; 0:17:44 >

• grandout kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimalle kitap kullanılır. Ayrıca not da tutulabilir. Okuldan okula değişir.
    Bazı okullarda (örn: Gazi, Yıldırım Beyazıt) öğrencilerden orijinal kitap alması istenir. Orijinal kitaptan çıkan şifreyle de çevrimiçi ödevleri yapar puan alırsınız. Yanlış hatırlamıyorsam Yıldırım Beyazıt'ta 2-3 yıl önce 8 puandı. Gazi'de de '16-'17 döneminde etkisi 4,29 idi.
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı pek atlamak istemiyorum açıkçası 2 yıldır İngilizce görmedim baya birşey unuttum .

• grandout kullanıcısına yanıt
    Karar sizin. 9 yıl MEB'e bağlı okullarda İngilizce gördünüz. Sistemi biliyorsunuz. Birçok üniversitenin hazırlığının kalitesinin de geçmişte gördüğünüzden pek yüksek olmasını beklemeyin. Haftada 20-25 ders İngilizce göreceğinizden elbette bir tık daha yukarı gibi görünecektir. Ama burası Türkiye. Üniversitelerin de kalitesi ortada. 1 yılınızı kaybedeceğinizi unutmayın.
    Yukarıda yazdım. Yine yazayım. Eğer ki hazırlık okursanız da kesinlikle okulda verilenlerle yetinmeyin. Okul dışında kendiniz de çalışın.
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Dedilerinize harfiyen katılıyorum.Ama.onceden İngilizce'nin yanında dünya kadar ders vardı.Simdi sadece İngilizce.Ayrica yabancı dizi oyun falan da var.Zaten oyunlar sayesinde ilkokulda iyi seviyede İngilizcem vardı ama lisede yalan oldum :D

• Ytu de hafta da 5 gun(C kurları hariç) 45+45+75 dk ders var.İlk gün sohbet muhabbet 2. gün ders başlar.İngilizceniz baya gelişir ama ana dil gibi konuşma durumu ortada yoktur gerisi sizin cabanizdir.Her yerde hazırlık aynıdır aynı seviyededir.Listening writing speaking ve gramer konuları bunlar üzerinde durulur

• Lise 5.Zil çalıyor tenefüste yiyişenler var vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konu hort.Hazirlik için laptop lazım olur mu?Yoksa telefon ve tabletle halledebilir miyim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.