İşTcell’liler 3 ay boyunca 3GB paketine 59 YTL yerine 29YTL’ye, 100MB paketine ise yalnızca 9 YTL’ye sahip oluyorlar.
Kampanyaya katılmak için paket tercihinize göre INTERNET 3GB ya da INTERNET 100MB yazıp 2733'e kısa mesaj göndermeniz yeterli.
Kampanyaya 1 Nisan - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Kampanya paketlerinden, kayıt olduğunuz tarihten itibaren 3 ay boyunca faydalanabilirsiniz.
Hazır Kartlılar için 3GB paketi 600 yerine 300 kontör, 100MB paketi ise 200 yerine 100 kontördür.
İşTcell hakkinda pek bi bilgim yok ama şu an bi kampuscell bir de hiç bi tarifeye kayıtlı olmayan ikinci bi turkcell hattım var.. Acaba ikinci hattımla İşTcelle abone olabilir miyim.. IS KAYIT yazıp 2222 e gondermeniz yeterli diyor.. İkinci hattım yanımda olmadığı için deneyemiyorum.. Normalde 10 Mb lık paket için 100 kontor veriyordum,telefondan msn e girdiğim için.. Bunda ise 100 MB lık paket 100 kontore geliyor.. Valla faydalanılabilirse çok güzel bi kampanya olacak ama:)
Benim 2 hattım var, dediğin şey oluyor.
evet oluyor hakikaten..istcellin baska guzel kampanyalari da olur bari insallah ya:)