Şimdi Ara

İŞTE BEKLENEN TEL NOKIA N91 SONUNDA GELDİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ereyon güvenli bir sitemi alışveriş eden oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 5 Mayıs 2006; 20:10:54 >
  • Teknosada n91 1300 ytl nokia shoplarda n80 1450 ytl bu konu burda kapanmıştır
  • TEKNOSA N91 İÇİN 26 MAYIS TESLİM DİYOR BENİM TAHMİNİMCE O TARİH GELİNCE BUNUN FİYATINI YÜKSELTİRLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykom

TEKNOSA N91 İÇİN 26 MAYIS TESLİM DİYOR BENİM TAHMİNİMCE O TARİH GELİNCE BUNUN FİYATINI YÜKSELTİRLER...

haklısın
    teknosada 1799 ytl yazıyor
    sonra düşer mi bilmem ama şu an böyle
  • quote:

TEKNOSA N91 İÇİN 26 MAYIS TESLİM DİYOR BENİM TAHMİNİMCE O TARİH GELİNCE BUNUN FİYATINI YÜKSELTİRLER...

Ya ne alaka kardeşim sen devamlı olarak pahalı satan efsnin niye reklamını yapıp duruyorsun ki ??? ARKADAŞLAR HERKESE DUYRULUR NOKIA N91 TEKNOSADA VAR ŞU AN İÇİN EN UCUZA VE 1299 YTL PEŞİN FİYATINA 15 TAKSİT KDV DAHİL SAYGILAR....AÇIN BAKIN

• TEKNOSA FİYATI ....................1799 YTL YAZIYOR HALA
    EFS FİYATI............................. 1671 YTL YAZIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 6 Mayıs 2006; 14:11:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Ya ne alaka kardeşim sen devamlı olarak pahalı satan efsnin niye reklamını yapıp duruyorsun ki ??? ARKADAŞLAR HERKESE DUYRULUR NOKIA N91 TEKNOSADA VAR ŞU AN İÇİN EN UCUZA VE 1299 YTL PEŞİN FİYATINA 15 TAKSİT KDV DAHİL SAYGILAR....AÇIN BAKIN

Ben reklam göremiyorum?
    Hani, efs ile ilgilili ne yazmış?

• quote:

Orjinalden alıntı: tiger_xp

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Ben reklam göremiyorum?
    Hani, efs ile ilgilili ne yazmış?

BUYUR BAK BAKALIM TEKNOSANIN FİYATINA GÖZÜM
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010536&CS_Category=_NOKIA220&CS_Catalog=_TELEKOM

• Valla 1000 ytl nin altına düşmeyene kadar pek ilgi göreceğini sanmıyorum.
  • hatttada düşeceğini sanmam
  • n seriesin bize tanıtıldığı dönemde bu telefonun özellikleri çok üstün görünüyordu ancak bu ertelemeden sonra hiç bir anlamı kalmadı.sennheiser kulaklığın cazibesine kapılıp almak büyük hata.sony ericsson k800 + 2 gb memory stick alınır daha iyi.bence bu telefon teknolojinin gerisinde kaldı.en büyük sorunu hayvani boyutlarda olması.2005 yılında nokia ürettiği n90 la bence dünyanın en komik telefonunu yaptı.ne müzik ne fotoğraf.carl zeiss in karizmasını da yerle bir etti.nokia n80 gibi telefonlar üretip 2000 ytl yerine 750-1000 arası nispeten makul fiyatlara satmazsa birçok müşteriyi diğer firmalara kaptıracak.bir de şu salak özelliklik azaltma politikasından vazgeçer umarım.mp3 çalar koy mono olsun gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

n seriesin bize tanıtıldığı dönemde bu telefonun özellikleri çok üstün görünüyordu ancak bu ertelemeden sonra hiç bir anlamı kalmadı.sennheiser kulaklığın cazibesine kapılıp almak büyük hata.sony ericsson k800 + 2 gb memory stick alınır daha iyi.bence bu telefon teknolojinin gerisinde kaldı.en büyük sorunu hayvani boyutlarda olması.2005 yılında nokia ürettiği n90 la bence dünyanın en komik telefonunu yaptı.ne müzik ne fotoğraf.carl zeiss in karizmasını da yerle bir etti.nokia n80 gibi telefonlar üretip 2000 ytl yerine 750-1000 arası nispeten makul fiyatlara satmazsa birçok müşteriyi diğer firmalara kaptıracak.bir de şu salak özelliklik azaltma politikasından vazgeçer umarım.mp3 çalar koy mono olsun gibi...

Nokia n91'in ses kalitesine hiçbir cep telefonu ulaşamıyor bu konuda hatalısın. N91'in çıkışı çok gecikti bu konuda haklısın. Bpyutları hayani değil sadece 160gr olması nedeniyle biraz ağır ama 4gb harddisk var sonuçta üzerinde. N90'ın zoomu hiçbir telefonda yok şu ana kadar çıkanlar içerisinde ve video çekimi çok başarılı. Bu telin tek eksi yönü büyük olması ve titreşiminin olmaması yoksa uygun koşullarda çok güzel foto ve videolar çekiyor.

• ARKADAŞLAR EBATI O KADAR DA BÜYÜK GÖRÜNMÜYO AMA!!!
    EBAT: 113.1 x 55.2 x 22 mm
  • Telefon çok kalas.ÖZellikleri çok iyi fakat tasarımı hiç estetik değil.
  • kaliteli ses vereeği kesin
    keşke w950deki gibi blue2th stereo kulaklıkla gelseydi
  • Ben bugün elime aldım. N90 ın kapalı hali kadar boyutları var. N90 kullanan bir olarak pek yadırgamadım boyutlarını.
    Belki sorun bendedir ama bu telefonu elime alınca şeytan dürtüyor "Hemen al" diye.
    Ama 1790 YTL lik fiyatı frenledi beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

kaliteli ses vereeği kesin
    keşke w950deki gibi blue2th stereo kulaklıkla gelseydi

hiç bir bluetotth kulaklık 3.5 mm jak ına yerini tutamaz. Bence eski tarz kulaklıkların tahtı zor sallanır . Shure , weston , sennheiser devreye girmeden hiç bir bluetooth kulaklıktan verim beklenemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 7 Mayıs 2006; 2:02:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger_xp

Valla 1000 ytl nin altına düşmeyene kadar pek ilgi göreceğini sanmıyorum.

çok iyimsersin

bilmem kaçyüz topic ve buna mesaj yazan bilmemkaç kişi almak için sırada

ya sanki bir çağ kapandı başka birçağ açıldı

fatih sultan mehmet bile şu nokia kadar ses getirmediya... ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aleynagsm

ARKADAŞLAR EBATI O KADAR DA BÜYÜK GÖRÜNMÜYO AMA!!!
    EBAT: 113.1 x 55.2 x 22 mm

walla ben üşenmedim aldım kağıt kalem çizdim o kadarda büyük değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 6 Mayıs 2006; 22:44:01 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.