çok pahalı şuan için maksimum fiyatı 1500 ytl den fazla olmaması lazım.
Alıntıları Göster
1495 ytl nokia shoplarda
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
1495 ytl nokia shoplarda
Alıntıları Göster
Yorumsuz!!!
quote:
Orijinalden alıntı: MythicForces
Yorumsuz!!!
Alıntıları Göster
evet nokıa shoplarda 1500 1600 arasında
quote:
Orijinalden alıntı: saykom
EFS DE 2100 DEGİL 1890 YTL
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: saykom
bayaaa bi fark varmışçok pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: marcopasa
quote:
bayaaa bi fark varmışçok pahalı
Alıntıları Göster
teknosa on sıparıste 1299 ytl olan bı cıhaza bu ne oldugu belırsız fırma nasıl 2000 ytldıyor anlamıyorum ya bugun n80 bakarken nokıa shop ta n91 ıde sordum aynı fıyatı verdıler teknosa ıle 1290 dedıler buradan alan muthıs kazık yer ama alan olmaz heralde kolay gele
quote:
Alıntıları Göster
quote:
sedambian eskişehir nokia shop ta 1450 ytl ye gördüm diyo sen ne diyosun efs nokia shoptan daha garantili bi yer emin olun!!! herkes efs den alsın telini
quote:
Orijinalden alıntı: gio
quote:
sedambian eskişehir nokia shop ta 1450 ytl ye gördüm diyo sen ne diyosun efs nokia shoptan daha garantili bi yer emin olun!!! herkes efs den alsın telini
Alıntıları Göster
Maksat ürün satmak değil. Hava atmak. En önce bizde ayağıyla bedava reklam yaptırmak
quote:
Orijinalden alıntı: mymobile
Maksat ürün satmak değil. Hava atmak. En önce bizde ayağıyla bedava reklam yaptırmak
Alıntıları Göster
Size Silah zoruylamı satıyolar telefonu isteyen alır isteyen almaz arkadaşlar ..! Bende alacagımdan degil sadece bilgi amaçlı yazıyorum sizlere
quote:
Size Silah zoruylamı satıyolar telefonu isteyen alır isteyen almaz arkadaşlar ..! Bende alacagımdan degil sadece bilgi amaçlı yazıyorum sizlere