Şimdi Ara

işte beyler BLOOD klanından gösteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler gene sizler için hiçbir masraftan kaçınmadık ve en iyi nerede bulduk getirdik ..... işte blood klanının gösterisi izleyelim ufkumuz açılsın ....... darkmareye aoe yapıyolar .... izleyin fazla söze gerek yok...
    www.voodoohome.com/download/bloodstorm2.wmv

• Kardeş eyvallah yav valla Çok makbule Geçti ;) bu 2. si 1. si de varmı ??
  • valla arıyom bulunca onu da koyarım ... onda adamlar town a girip ne var ne yok kesiolar ... 3 novayla 15 kişi aynı anda ölüyor .. bulunca hemen ....
  • yav bi de sana zahmet zip yada rarlı olsa varya. Böle hiç izleyemedim ya indireyim hem ...
  • eyvallah baba beklicem valla inş. bugün bulabiliriz bi taraftan da ben arıyom. ya ben cafeye indirmiştim ama eve geldim arıyom şimdi bulamadım MSN den de alsam çok uzun sürecek. Neyse arayıp bulacaz artık hep beraber :)
  • walla hocam ben indirdim izledim... görüntüler biraz bozuk ama idare et .. 1. sini de bulmaya çalışıyım ama hatırlamıyom artık kısmet
  • hiç bu kadar adamı aynı anda ölürken gördünüz mü .. tek vuruşla ... görmediyseniz ahanda izleyin....
    http://rapidshare.de/files/1527090/v..._rock.wmv.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu 1. simi hocam
  • File /files/1527090/v..._rock.wmv.html has been deleted.
    Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded.

:( yav silinmiş ama bu başka link yokmu. Şansımıza bak yaa
  • elimde var msn den atıyım sana
    olur mu hocam
  • vallaha çok sevinirim ya ne zamandır arıyorum hocam vala makbule geçer inan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaco1907 -- 27 Temmuz 2005, 22:27:08 >
  • İSTE BUDUR DERMISIM AMA BULAMADIM SENIN GOSTERINI
  • yokmu başka parlak Fikri olan veya elinde şu an blood show bulunan???
  • bende var ama aynısı adamlar aoe olarak adark mare kesiyolar hatta başında bi giriyolar humanların mekna humanlar bunlara vuramıyo daha kaçamdan geberiyolar....
  • karga o tek vuruş videosunu yollasana
  • güzel video yapmışlar ordaki aslında ben novaların düşüşünü sevdim havadan novalar yağıyo ya ora manyak tı
  • el morad lılar da salak gibi gitmiş habire ice comet atıolar tabi bunnarın da glacier resistance ları full olduundan helath leri azalmıyo bile puahahaha
  • bende bi de kill the gm diye bi video wardı.koşarken harpynin yanından geçiyodu harpy dağılıyodu.kullandığı potları görseydiniz durmadan pot kullanıyodu.bi kere öldü ama ama zavallı.üstüne nova falan düşüyodu adam bişey olmamış gibi devam ediyodu
  • aga blood bu boru degil yani her bi haltı yaparlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

bende var ama aynısı adamlar aoe olarak adark mare kesiyolar hatta başında bi giriyolar humanların mekna humanlar bunlara vuramıyo daha kaçamdan geberiyolar....

yav gözünü sevim yolla banada bea arıyom bulamıyom. Sen bi yere upload et link ver ben çekeyim yada ne bilim msn den alayım. bekliyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.