Şimdi Ara

İşte bir deniz savaşıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşte bir deniz savaşıı

• Board mu edilmiş
  • Savaşta gemiyi nasıl bordalıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Savaşta gemiyi nasıl bordalıyoruz?

grapling skill ini oreniyorasun.sonra kancaları geminin slotuna yerlestiriyorsun.geminin yanındayken artık şansa baplı skille basiyosun ve savaştasin.

ıavsiyem direk kaptanı yada gemini dumenini kesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

quote:

grapling skill ini oreniyorasun.sonra kancaları geminin slotuna yerlestiriyorsun.geminin yanındayken artık şansa baplı skille basiyosun ve savaştasin.

bunu Bare-Handed Fighting skillini geliştirmiş olanlar uygulasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

quote:

Sağol ama skill master da grapling skill i yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 2 Ocak 2007; 16:01:23 >
  • specialde b.sea de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapan varmı bunu?
  • ben grap skilli far ama grap atmiodum en iisi aliim bi tane atiim ben fire thrower atiodum yakiodum adamin gemisini çosur çosur yanıyodu....ben yapiim bende shooting de var kafalarina kafalarina sıkarım

bide tayfalarda savasiyoya o ii ama butun tayfalar savasiomuki? cunku admaalrin 100 tayfasi varsa mesela nasi olcak cok kalamalik olur

ama o kizdada ne can var bea 2500 cani var bare hand kac ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nameless_ -- 3 Ocak 2007; 12:33:48 >
  • beden crete gemisine yaptım odane savaştayım. kolay oldu elimde tabanca tak tak:d.2 tayfa öldü. bu oyun çok güzel gerçekten
  • bişi sorcam şu grapling skilinin ismimi farklı skill masterdaki skill master da göremedim graplingde
  • bak skill materde yukarıda speacial diyor tıkla sonra sea batlemi neydi ona tıkla altaa kanca resmi öıkacak 200 altına açtır grapplingini
  • saol arkadaşım teşekkürler
  • güzel oyuna benziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.