Seraf iyi güzelde her caninin sıkıldıgında 1 topic acarsan biz hic topic acmiyalim nasil olsa bizimki 1gun sonra 2.3 sayfada oluyor SERAF adli 1 topic ac canin sıkıldıgınnda oraya yaz biz okuruz emin ol AMA baska topic acma
pifff
bu ne böle gerçekten
sorunların var heralde
Kardes yeni aklima geldi burdan ((((((((( Türksen öğün değilsen itaat et !!! ))))))demek kolay Gİt serverin 1ine yunanlilarla konus bakim basliyorlar kufurden Adamlar anlamsiz kinliler Acayip yaralari var zamaninda cok sinsi'lermis yaw ben bile korkuyorum valla İyi bu vatan ayakta duruyor BU aada Kan uykusunu izlemeni isterim cok guzel 1sey akrabalarim opresyonda cikti gecen hafta
Yaw üstadlar s.a. cümleten ben bu forum hadisesine daha dün başladım o yüzden bilmediğimden dolayı açmışımdır o topiç muhabetini kusura bakmayın .... ama bizim toplu hatamız eleştirmek sanırım ... nedense kimse ne yapacağimı yazmamış ama sorun değil sağlık olsun yinede elinize sağlık ....
ooooo beyler siz forumlara takılırmıydınız yaw.. Neyse ben kuşadasındayım. Burda ofis değişikliği filan yaptık. Ayrıca artık sezon açılıyo beyler biraz ara verem dedim. Üstünde bide dragon daki pass larımı sıfırlayınca biraz özlemek istedim L2 yi. ama şimdiden özledim. Damlarım yakında aranıza.
kızdırmayin benim morfeus umu apache mi ayrica seraf senin sormak ogrenmek istedigin bi konu veya yazi varsa once arama yap bulduklarindan faydalanmaya calis yok yeteri kdar faydalanamadiysan topic ac o zmn kimse seni elestirmez aksine yardimci olur ve senin ve diger arkadaslarin da faydalanabilmesi icin gayet gusel bi cvp da alirsin ama konu dısı topic ler icin zamaninda yeteri kadar tartisma yasandi ve bu konuda kimseye musama gosterilmez anlayacagin konu dısı olmadigi surece aradginda bulamadigin bir konu ise ve eger ilk sayfa da baska bi topic in yoksa topic acmanda hic bir sorun yok( ilk sayfada varsa acamazsin onun gitmesini beklemek zorundasin demiyorum eger sayada bir topic e sahipsen o topicten 2. sorunu da sorarsin 5. sorunuda ve emin ol o topicte o soruya yanit bulursun)
Tamam üstadlar haklısınız ben bişey demedim muzdarip olduğum konuyu söyledim egerki bilseydim ilk konunun altına yazıldıgını emin olun oraya yazardım ...
sorun deil en azindan hatani kabul ediyosun etmeyenleri aksine saldirgan tavir sergileyenleri de gordu bu forum ama genede anlayisindan dolayi saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme