quote:Orijinalden alıntı: APOTHEONtürbinde sürtünme yok mu peki,aynştayn?Alıntıları Göster Enerjiyi ordan dünyaya getirmek biraz zor olmayacak mı peki?
quote:Orijinalden alıntı: barknt23 evet beyler ve bayanlar iste Donanim Haber i zengin edecek ibretlik fikrimi size sunuyorum iste : Dikkat et de o türbine göktaşı çarpmasın
quote:Orijinalden alıntı: RdauAlıntıları Göster uzayda ürettiğin enerjiyi neyle dünyaya getirmeyi planlıyosun?
quote:Orijinalden alıntı: FerrariAlıntıları Göster e beyler sonucta bi turbunleride yaglamak lazim , dunyadakilarde sonucta birgun yaglaniyor
quote:Orijinalden alıntı: BiKey1907 ucuna da taramalı bağlarız döne döne tarar ohh miss Sesli Guldum Madem Surtunme Yok O Sısteme Tas Kaya Maya Bıse Carpar Safmısın?
quote:Orijinalden alıntı: lunar causticİbretinizi alın ve dağılın gençler.Alıntıları Göster sürtünme yoksa zevkte yok
quote:Orijinalden alıntı: CarLighT uzayda ürettiğin enerjiyi neyle dünyaya getirmeyi planlıyosun? akulere yukler aktaririz
quote:Orijinalden alıntı: lunar causticİbretinizi alın ve dağılın gençler.Alıntıları Göster Forumdaki herkes elektrik üreten bir koşu bandında 5 dakika koşsa Türkiye'nin yarısının elektrik ihtiyacı karşılanır.
quote:Orijinalden alıntı: |ReceP| quote:Orijinalden alıntı: BiKey1907 ucuna da taramalı bağlarız döne döne tarar ohh miss Sesli Guldum Madem Surtunme Yok O Sısteme Tas Kaya Maya Bıse Carpar Safmısın? kalkan yapariz
quote:Orijinalden alıntı: EinsteinForumdaki herkes elektrik üreten bir koşu bandında 5 dakika koşsa Türkiye'nin yarısının elektrik ihtiyacı karşılanır.Alıntıları Göster zaten dünyada havası alınmış yalıtılmış ortam yapamıyo adamlar ondan uzayda yapcaz.. tek sürtün hava sürtünmesi mi sence?