Eski video olmasına rağmen video yu koyan kişi adını düzgün koymamış o yüzden normal bir aramada bulunma şansı 1000 de 1 den düşüktür sanırmhttp://www.youtube.com/watch?v=qKDOtLb-VrA
Ne varsa eskide var bit pazarına nur yağacak ama nerede o eski ardream.
Aahh ahh nerde o eski ardream Şimdi koxper mageler rehin almış saniyede 4 skill geçiriyorlar en oynamayı bilmeyen,itemsiz,beceriksiz mage bile en sağlam adamı kaça kaça kesiyor
bırak cs yi leonard ı bu adamda dol yerine ds olsa kim bilir neler neler yapardı
Dol pysical atak veriyor bilion mu ne olduğunu ? Orda kapıstığı asasların kim olduğunu bilion mu ? boş boş konuşma lütfen
Kapıştığı Asaslarla 3 Yıl Aynı Clanda Bulundum:) Olympianın Çoğu Charını Doğrayan Karakterlerdir Ve Gayet İyi Ve Saygı Playerlardır O Priestin Karşısında Birşey Yapamamalarına Üzüldüm Açıkcası:)
turkeshin paylaşttığı video çok güzel hazırlanmış.
bırak cs yi leonard ı bu adamda dol yerine ds olsa kim bilir neler neler yapardı
Dol pysical atak veriyor bilion mu ne olduğunu ? Orda kapıstığı asasların kim olduğunu bilion mu ? boş boş konuşma lütfen
Kapıştığı Asaslarla 3 Yıl Aynı Clanda Bulundum:) Olympianın Çoğu Charını Doğrayan Karakterlerdir Ve Gayet İyi Ve Saygı Playerlardır O Priestin Karşısında Birşey Yapamamalarına Üzüldüm Açıkcası:)
Adamda sağlam net var , makina var , charda ortalamanın üstünde takım ruhu var varda var ben böyle bir netle video çekmeye kalkışmam elektirik gider net gider