Şimdi Ara

İste Gercek !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar KOLForum'dan [ Knighr Online Forum ] edindigim bilgilere gore son gunlerdeki bu hatalarin nedeni KO yonetiminin koxp vs butun herseyi engellemektir.Ve Yeni wersiyon calismalarina basladiklarini belirten Admin, bU Sorunun sonunda Ko' nun cok guzel bir oyun olacagini soledi. Kaynak: forum.knightonlineworld.com

• Acıklamalrında Baska Bir Oyun Üzerince CAlıstıklarını Söylediler Onunla İLgileniolarmıs Oyun Piyasa Gecince Eskisi Gibi olcakmıs ...
  • Hiç sanmıyorum bence bu dedikleri sadece yalan çok tepki gelince ne yapacaklarını şaşırdıLar.Ama eğer doğruysa insallah en kısa zamanda olur...
  • bunlar hayal mahsülü mike
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

bunlar hayal mahsülü mike

Peki o zmn Ben Kolforum'dan yeni server gelecek dedigimde de kimse inanmamisti ama geldi.İnanmayan inanmasin bana adminin dedigi bu
  • Aldigim bilgileregore dion sonrada Admin'e sordum dion.Yeni wersionla oyunun ne alakasi war solesene
  • Dostum Sana Bişi Sorucam Çalışmalar Var Koxp ' u engelliyolar Diyosun Koxperlar Şuan Oyunda Ben Gibi Legaller Giremiyo Sence Bu Bir Çelişkimidir ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olabilir
  • Ya artık ben bunlardan iyice umudu kestim.Koxp falan engeleyemez bunlar.Daha kendi sitelerini koruyamıyorlar.Adamlar ftp yi hacklemiş,1472 patch ine trojan atmış.
  • :D

komedi ya bu k2 valla komedi yazık bizi bu hale düşüren bu k2 utansın.

quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Ya artık ben bunlardan iyice umudu kestim.Koxp falan engeleyemez bunlar.Daha kendi sitelerini koruyamıyorlar.Adamlar ftp yi hacklemiş,1472 patch ine trojan atmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrSpike

Arkadaslar KOLForum'dan [ Knighr Online Forum ] edindigim bilgilere gore son gunlerdeki bu hatalarin nedeni KO yonetiminin koxp vs butun herseyi engellemektir.Ve Yeni wersiyon calismalarina basladiklarini belirten Admin, bU Sorunun sonunda Ko' nun cok guzel bir oyun olacagini soledi. Kaynak: forum.knightonlineworld.com

koxp u engellemek için uğraşıyorlar, legal ve premium üyeliği olanlar oyuna girmek için koxp kullanmak mecburiyetinde kalıyor. koxpu engelleyeceklerine ders alsınlar derim. koxp sayesinde oyun biraz daha oynanabilir oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.