6 yildir Amerika'da yasiyorum ve basima gelen olaylar sayesinde egom ve kendime olan guvenim tavan yapmis durumda. Yakin zamandan bahsedersek gecen ay calisirken baya guzel zenci bir kiz numarasini birakti goruselim diye, daha bu Pazartesi gunu +40 bir milf bekar olup olmadigimi sorup cok sexy oldugumu soyledi. Buraya geldigimde lise sondaydim ve okulda yilbasi icin bir etkinlik olacakti, buraya gore bile ortalama ustu olan bir kizdan etkinlige beraber gitmek icin teklif aldim yemekhanede tek basima yemegimi yerken. Okulda Japon bir kiz vardi ve hergun pesime takilip Ingilizcem olmamasina ragmen muhabbet kurup beni arkadas grubuna dahil etmeye calisiyordu ilgilenmememe ragmen. Turk bir ailenin evine yemege davet edilmistik ailecek ve gencler olarak bahcede takilirken, tabi ben o zamanlarda da en az simdiki kadar iciyordum, kafam iyiyken diger misafir kiz tarafindan zorla opulmustum. Okulda ortak arkadasimiz olan bir kiz arkadasim vasitasiyla benden hoslandigini soylemisti ama ilgilenmemistim uzun sureli iliski sevmedigim icin. Turk kizlarinin egolarinin neden bu kadar tavan oldugunu cok iyi anliyorum. Turkiye'deyken tipim ortalama ustu olmasina ragmen %95 ilk adimi benim atmam gerekirken burada kizlar ilgisini ceken bir insan oldugunda ilk adimi atmaktan cekinmiyorlar. Turk kizlarin hosuna gitseniz bile kizlarin %95'i size olan ilgisini belli edip sizin ilk adimi atmanizi bekliyor hep kucukluklerinden beri aldiklari erkek ilgisi yuzunden egolarina reddedilebilecek olmalari sansini dahi yediremedikleri icin. Bu arada kasli degilim. 1,83 boy var ve ciliz degilim yalnizca. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 3 Kasım 2021; 8:32:33 > |
Kizlarin neden egosunun yuksek oldugunu anliyorum
-
-
sorun kızların bakması değil sen amerikada yaşamıyorsun
-
İnteller basmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ok
-
bu bana biraz abartı geldi :D
-
Hocam yanlış anlaşılmasın ama no ss no güven. Bir kağıda DH Miami yazıp kağıtla beraber arka planda bilindik bir yerin görüneceği şekilde fotoğraf çeker misiniz?
Dedikleriniz bana çok uzak gelmedi ama şu inanmayanlara güzel kapak yapardınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen kanka miamide kızlarla takılıyor sürekli o yüzden 24 saat dhde
-
hocam gecenin 3bucugunda cekebilecegim en iyi ss odamin onu. tipimin kaniti da profilimde var zaten.
camdan yansiyan yesil sise Heineken sisesi bu arada. 3 saat sonra ise gidicem ama hala iciyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 3 Kasım 2021; 10:41:31 >
Haklısın. Gerçekten batıda insanlar çoğu konuda daha rahatlar keşke ben de gidip yaşayabilsem o tarz bi hayat. Şanslısınız.
hocam boşver hayatını yaşa, yanlış yere anlatıyorsun. o anlatıkkların buradaki gençlerin hayali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 3 Kasım 2021; 11:27:3 > -
Yanılmıyorsam soldaki KIA olması lazım, görünce sorayım dedim.
Amerika'da çok satıyor mu yoksa az mı satıyor?
Türkiye'de ve Avrupa'da ciddi bir KIA sayısı var artık acaba Amerika'yı da etkiledi mi?
-
Arkadaşlar cevabı çok basit bir tane fake hesap açın ve gelen istekleri mesajları görün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soldaki KIA evet, ama cok gormuyorum sokakta, asiri nadir. Genelde en cok gordugum markalar GMC, Ford, Mercedes, Toyota, Honda ve BMW.
-
Hocam DH Miami yazısı olmadan olmaz DH Miami şifre
-
DH Miami şifre hocam.
-
ABD'de din ve ahlâk gibi kavramlar pek kalmadığı için başınıza böyle şeyler gelmesi normal; bizim buradaki Incel Core i9'ların gerçekten böyle olayların yaşanabileceğine inanmaması da normal. Obez değlsin çirkin değilsin, bu tiple birçok kadının ilgisini çekmen normal yani. Tabii Türkiye'de kadınların teklif etmesi için Kıvanç Tatlıtuğ olmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Kasım 2021; 12:26:56 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türk sorunlu aile yapısından dolayıdır, kızı erkeği yok bu olayın herkesin psikolojisi gidik. Amerika'daki kızın çocukluktan bastırılmış hisleri yok, hissettiği şeyi doğal olarak belli ediyor. Ama burada öyle mi? Resmen mutlu olduğumuz için birbirimize garip bakıyoruz ülkecek. Muhafazakâr sorunlu aile yapısı bunlara sebep oldu, aman çocuğum yapma, aman çocuğum sen anlamazsın, sen bilmezsin, sen kimsin gibi gibi laflarla büyüdük. Bir de bunun üstüne muhafazakar bakış açısıyla aman elalem ne der dendi, sürekli dini baskılar, çocuğun duygularını dikine takmamalar, gerekli ilgiyi göstermemeler. Hepsi üst üste geldi ve şu anki popülasyonumuzun sorunlarına da zemin hazırladı.
|
Benzer içerikler
- alkolden sonra ilaç içilir mi
- kargoyla yemek gönderilir mi
- winston dark blue ağır mı
- utangaç bir kızın hoşlanma belirtileri
- hiç arkadaşı olmayan insan
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X