Şimdi Ara

Yaslandigini ne zaman anlayacaksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yiyeceğin seyi sectiginde anlayacaksin yaslandigini . Ormegin yesil eksi elma seversin ama Kabiz yapar diye kirmizi elma yersin . Pudink seversin ama sutlac yersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yanında abin gibi duran koskoca herifler sana abi dediğinde

• bu aslında doğru beslenmeyi bilmememizden. sana has bir durum değil dünya insanı böyle.

• Hayatınızdan yavaş yavaş çıkardığıniz insanlarla

• youtube
    Kurtlar vadisi laz ziyaYaslandin be ziya çöktünKurtlar vadisi pusu
    https://m.youtube.com/watch?v=nw5FEbeZy5U&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 13 Ocak 2025; 22:3:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her oturup kalkışımda anlıyom ben. ayak bileğimden kafama kadar ağrı yapmayan yerim yok mezara girecek hale gelmişim

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Beslenmeden mi kaynaklamiyor sadece saglik sorunlari . Sunu söylemeliyim ki 30 yasindayim 20 yasinda gibi duruyorum ama saclarima aklae dustu hemde bir senede . Dusunmek insani cok yipratiyor birde caresizlik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    İnsanlar devamli girip cikiyor önemli olan gelen insan ne getirdi. Giden insan ne götürdü . Bunun farkina varabilmek

• Trgtkcn1 T kullanıcısına yanıt
    Getirenin getirdiği bir şey olsa çıkmazdı kendimi şu avuntuya sokamam yok şu dersi aldım vs

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    Ömür boyunca yaninda kalmayi hak edecek birsey getircegini dusunmuyorum . Ama ders almakdan ziyade tecrube kazandiriyor . Bu iliski icin degil herkes icin gecerli .

• yaşlanmak diye birşey yok. bunu kabul eden birileri varsa merak etmeyi ve öğrenmeyi bırakmış demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.