Şimdi Ara

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
12.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anıl21dyb

Hocam tek merak ettiğim şey güneş ışığında nasıl görünüyor ve ekran parlaklığı s8 e göre nasıl

s8'den daha iyi görüntü sunuyor.

Bu arada su altında kullananlar var aramızda bende kullandım, sıkıntısı kapasitif tuşlar arkadaşlar, su değdiğinde çalışıyhorlar ve saçma sapan şeyler yapıyor telefon.
  • ekran icin jelatin tavsiyesi yapabilecek olan varmi acaba ? kullandigini ya da su iyidir diyebileceginiz bir urun.
  • İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11

Honkong ta başlayan güncelleme nihayet Abd unlocked cihazlara da geldi arkadaşlar. Özellikle kamerada ciddi performans iyileştirmeleri yapildigi söyleniyor. Umarım google photo siyah ekran sorunu çözülmüştür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz niye hala resmi garantili olarak Türkiye de yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11

Honkong ta başlayan güncelleme nihayet Abd unlocked cihazlara da geldi arkadaşlar. Özellikle kamerada ciddi performans iyileştirmeleri yapildigi söyleniyor. Umarım google photo siyah ekran sorunu çözülmüştür

kardeş selam

bende de US unlocked modeli var, bu güncellemeyi de yükledim. bir şey soracağım, karşı tarafla konuşma sırasında kulağına bazı cızırtılar geliyor mu hoparlörden ? ben de her aramada değil ama bazı aramalarda cızırtı çok oluyor dikkatini çekti mi ?

tşk

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Bir hafta içinde satışa çıkacakmış satış fiyatı açıklandı. İlk aşamada operatörler satacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Bir hafta içinde satışa çıkacakmış satış fiyatı açıklandı. İlk aşamada operatörler satacak.

Fiyat açıklamasını duydum hocam, operatörden zaten alınmaz bu cihaz, iyice pahalıya gelir, biraz bekleyip İnternet sitelerinden ucuza bulunca almak gerek galiba.
  • Sheythan... S kullanıcısına yanıt
    Görüşme esnasında cızırtı veya farklı bir ses ile karşılaşmadım umarım sendeki sorun geçici bir durumdur.
  • Hayırlı olsun konumuz :))

• Günaydın.

Merak ettiğim bir husus var. Bazı telefonlarda "derinlik" olarak adlandırılan bokeh efekti, yani arka planı blurlaştıran efekti U11'de mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksenalti

Günaydın.

Merak ettiğim bir husus var. Bazı telefonlarda "derinlik" olarak adlandırılan bokeh efekti, yani arka planı blurlaştıran efekti U11'de mevcut mu?

Selamlar

evet var, haftasonu biraz makro foto çektim, hepsinde ön tarafı net, arka fonu flulaştırdı.

tşk.
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam htc li olmuşsunuz sanırım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: seksenalti

Günaydın.

Yakın çekimde var, yani makro çekim tarzı fotoğraflarda ama portre çekimde vs olsun isterseniz çift kameralı telefonlarda oluyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Yok hocam :)) ama u11 bir gelsin de fiyatıda düşerse düşünüyorum

• Isim gereği sürekli değişim telefonlarla haşir nesir olmak zorundayım. Arkadaşım iki gündür elimden aldı telefonumu kullanmak için boşluğa düştüm resmen . Batarya konusunu çözmüş HTC bu cihazla sonunda. Yakın zamanda S8 ve S8 plus kullandım batarya olarak ikisinden de daha iyi sonuçlar aldım. Umarım hak ettiği değeri görür ama ülkemizdeki fiyatı yine yüksek maalesef...

• İstanbulda sormadığım vodafone türk telekom mağazsı kalmadı halen gelicek diyorlar hiçbir yerde yok bulamadım biyerde bulup alan varsa yardımcı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Yok hocam :)) ama u11 bir gelsin de fiyatıda düşerse düşünüyorum

Kolay kolay düşmüyor fiyatı Türkiye'de biliyorsun hocam . Al bir yurtdışı keyfine bak bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum hocam ama pararel ithalatları bekleyebilirim

• Arkadaşlar edge sense için daha işlevsel olsa iyi olur demiştik. Belki bilen vardır ama ben yeni keşfettim. Edge swipe for HTC u11 diye bir uygulama buldum. Kenarlardan sıkınca menü açılıyor asagi yukarı kaydırabiliyor ve istediğiniz 6 adet uygulamayı secip duzenleyebiliyorsunuz.

Ben çok beğendim. Tel şimdi daha da muhteşem oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirizabaki -- 20 Temmuz 2017; 15:36:34 >

• HTC HD2 den sonra hic olmadiki...

Bunu tasarlayan ekibi acilen getirin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.