Şimdi Ara

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
12.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beğendim samsungun exynosları yetti artık snapdragon işlemci istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış bilgisi falan açıklandı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssolucakk

quote:

Orijinalden alıntı: Sheythan...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Htc u11 i yurtdışından (Amerika 650 dolar - Almanya 750 dolar) alsam, 4g sini Türkiye de kullabilirmiyim? Amazon dan Amerika dan alma ihtimalim daha yüksek.

Kullanırsın tabii.

Amerikadaki 4g frekansıyla Türkiye deki 4g frekanslarının aynı olmadığını, bu yüzden telefonun 4 g sini kullanamıyacağımı okumuştum.

selamlar

ben amerika'dan unlocked Htc U Ultra aldım, sorunsuz kullanıyorum. 4G çalışıyor. sadece SIM kartım 128K idi onda sorun yaptı, 64 K ile değiştirdim, sorunsuz kullanıyorum.

tşk.

Cevabınız için sağolun. Hazır sizi yakalamışken birkaç soru sorayım.
    1-Amerika dan nereden aldınız?
    2-128k olması ne gibi bir sıkıntı çıkarttı?
    3-Şarj adaptörü sorununu nasıl çözdünüz?
    3-Htc nin uluslararası garantisi varmı?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

rica ederim.

1-htc.com/us web sitesinden aldım, orada kaldığım otelin adresini verdim, 2-3 gün sonra otele ulaştı.
    2-128 K SIM kart'la 3G ve 4G şebekesini hiç bulamadı aslında, bir arkadaşın 64 K SIM kartı ile denedim, sıkıntı olmadığını görünce 22 TL karşılığında Turkcell'den SIM kartımı değiştirdim. şimdi sorun yok. 3G-4G sıkıntısız.
    3-10 TL'ye Türkiye prizine çevirici adaptör aldım. sonuçta adaptör 110V-220V aralığında sorunsuz çalışıyor.
    4-Uluslarası garantisi yok sanırım, ama Amerika'da geçerli garantisi var. ayrıca Uh Oh Protection diye bir garanti veriyor HTC,telefonu bir yıl içinde bir kereye mahsus olmak üzere, düşürdün kırdın, suya düşürdün vs. diyelim sıfırıyla sorgusuz sualsiz değiştiriyor. sitesinde detayları var.

http://www.htc.com/us/uh-oh-protection-u-ultra/

tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercos

quote:

Orijinalden alıntı: Sheythan...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Htc u11 i yurtdışından (Amerika 650 dolar - Almanya 750 dolar) alsam, 4g sini Türkiye de kullabilirmiyim? Amazon dan Amerika dan alma ihtimalim daha yüksek.

Kullanırsın tabii.

Amerikadaki 4g frekansıyla Türkiye deki 4g frekanslarının aynı olmadığını, bu yüzden telefonun 4 g sini kullanamıyacağımı okumuştum.

selamlar

ben amerika'dan unlocked Htc U Ultra aldım, sorunsuz kullanıyorum. 4G çalışıyor. sadece SIM kartım 128K idi onda sorun yaptı, 64 K ile değiştirdim, sorunsuz kullanıyorum.

tşk.

Ultra'da kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

ben ROM attım,
    Adaway reklam önleyici kulanıyorum,
    Autorun Manager ile tüm uygulamaların arka plandaki açık process'lerini ve tracker'larını kapatıyorum,
    Greenify ile ekran kapalı iken arka planda sadece Whatsapp , Gmail vs. uygulamaları açık tutuyorum,
    tüm uygulamaların bildirimlerini kapalı tutuyorum,

bu haliyle sabah 08:00'de %100 olarak alıyorum, gece 23:00'de felan halen %30 civarı şarjım oluyor. gün boyu aktif kullanıyorum, oyun oynamıyorum. 5 - 5.5 saat civarı ekran açık süresi alıyorum.

telefonu orjinal ROM'uyla, tüm bildirimler açık vs. default haliyle kullanınca Pil akıp gidiyor, 3 saat felan anca alınır tahminimce.

tşk.

• HTC U11'in pili gayet iyi görünüyor.

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11
  • Sizce htc u 11 mi htc u ultra mi tercih edilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 3 Haziran 2017; 15:42:33 >
  • Ekran kasa oranını saymaz isek bu yılın amiral gemileri arasında toplam paket olarak çıkan en iyi telefon budur bence. Birkaç inceleme ve karşılaştırma videosu izledim tüm rakiplerini tokatlıyor S8 plus dahil. S8 plus kullanıcısı olarak biraz bozuldum hoş telefonumdan çok memnunum ama eş zamanlı çıkmış olsalardı bir düşünürdüm. Telefon arkadan çok hoş görünüyor özellikle mavisi. Umarım htc bu model ile kötü gidişine bir son verir zira piyasada daha fazla rekabet olmalı sonuçta tüketici olarak bu bize yarıyor.

• Fiyat konusunda S8 725 dolara satılırken htc 11 650 dolara satılıyor Amerika'da. Güzel bir fiyatla gelirse sıradaki telefonum olacağı kesin :)
  • tr ye geliş tarihi hakkında bir gelişme var mı?
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    s8 daha iphone 7 ye yaklaşamamış bir cihaz

• htc u 11 ne zaman satışa çıkıyor. Hiç bir yerde haber bulamadım. Fiyat bilgisi yok mu ?

Bu arada ön cam gorilla glass 5 arka cam gorilla glass 3 alacakların aklında olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Millet ekran kasa oranını agresif şekilde iyileştirirken HTC ve Sony ısrarla geriye götürmeye çalışıyor? Demek ki müşteri kitlelerine güveniyorlar?

Ikisinin de tasarimi s8den guzel geliyor bana.S8 fazla abarti bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Millet ekran kasa oranını agresif şekilde iyileştirirken HTC ve Sony ısrarla geriye götürmeye çalışıyor? Demek ki müşteri kitlelerine güveniyorlar?

Ikisinin de tasarimi s8den guzel geliyor bana.S8 fazla abarti bence.

s8'in tasarımı bana da abartı geliyor tamam da HTC VE SONY'nin özellikle Sony'nin telefonlarının ekran kasa oranı çok kötü. En iyi Samsung telefonu note 7 idi bence o da patlamasaydı keşke İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 12 Haziran 2017; 2:58:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Galaxy S8/S8+ serisinden sonra amiral gemisi tasarım anlayışı bitmiştir beyler. Apple, HTC, Sony, LG vs vs vs hepsi artık bu telefonlarla amiral gemisi diye karşımıza çıkmasınlar bu tasarımlarla amiral gemisinde ancak filika olurlar..

M8, P9, Z, Z2, A9, XZ, P10 her türlü S8'den daha şık duruyorlar. Şıklık sadece ekran kasa oranıyla olmuyor. Herkese de hitap etmiyor. P9 mu S8 mi deseler her türlü P9 derim. Kişisel bir şey. Elde bana saydığım telefonlardaki hissi uyandırmıyor. Ruhsuz geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

quote:

Galaxy S8/S8+ serisinden sonra amiral gemisi tasarım anlayışı bitmiştir beyler. Apple, HTC, Sony, LG vs vs vs hepsi artık bu telefonlarla amiral gemisi diye karşımıza çıkmasınlar bu tasarımlarla amiral gemisinde ancak filika olurlar..

M8, P9, Z, Z2, A9, XZ, P10 her türlü S8'den daha şık duruyorlar. Şıklık sadece ekran kasa oranıyla olmuyor. Herkese de hitap etmiyor. P9 mu S8 mi deseler her türlü P9 derim. Kişisel bir şey. Elde bana saydığım telefonlardaki hissi uyandırmıyor. Ruhsuz geliyor.

Geçenlerde bi video izledim farklı bir kanalda orda telefonu inceleyenler şunu demişti, evet tasarım göreceli bir kavramdır ama bu tasarımın görecesi yoktur demişti, aynen de katılıyorum evet tasarım göreceli kavramdır ama bana görede görece anlayışı bu telefonla bitmiştir, zaten saydığın telefonların hiçbiri U11'de dahil S8 ile donanım ve tasarımda kıyaslanacak telefonlar değil.

Samsung çıtayı bir üst seviyeye koymuştur ve sizi burada bekliyorum demiştir ama son çıkan rakip modellerin hiçbiri Samsung'u tehdit edecek boyutta değil, HTC önce bu telefona Bluetooth 5.0 desteği koysun, iP67 yerine 68 sertifikası koysun, 24 bit ses yerine 32 bit koysun ve en önemlisi 3.5mm jack koysun sonra amiral gemisi desin bu tasarımı berbat telefona..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

quote:

Geçenlerde bi video izledim farklı bir kanalda orda telefonu inceleyenler şunu demişti, evet tasarım göreceli bir kavramdır ama bu tasarımın görecesi yoktur demişti, aynen de katılıyorum evet tasarım göreceli kavramdır ama bana görede görece anlayışı bu telefonla bitmiştir, zaten saydığın telefonların hiçbiri U11'de dahil S8 ile donanım ve tasarımda kıyaslanacak telefonlar değil.

Samsung çıtayı bir üst seviyeye koymuştur ve sizi burada bekliyorum demiştir ama son çıkan rakip modellerin hiçbiri Samsung'u tehdit edecek boyutta değil, HTC önce bu telefona Bluetooth 5.0 desteği koysun, iP67 yerine 68 sertifikası koysun, 24 bit ses yerine 32 bit koysun ve en önemlisi 3.5mm jack koysun sonra amiral gemisi desin bu tasarımı berbat telefona..

Tasarım görecelidir ve donanım olarak ta gelecek 1-1,5 yıl boyunca hemen hiçbir cihazın kullanmayacağı BT 5.0 mı fark yaratacak yoksa hiçbir zaman dinlemeyeceğin 32 bit desteği ile mi fark atıyor S8...?

Hadi BT olayı bir nebze de (aldığı cihazı 3-4 yıl kullanan varsa diye) pop vs günlük dinlenen parçalar külliyen 16 bit ve 32 bit ses (öyle kaydı nereden bulacaksın ayrı bir konu) dinleyecek adam da telefondan dinlemez zaten... E neyin üstünlüğü... Üstelik 32 olsa da incelemelere göre ses kalitesi U11 yanında geride... Hadi U11'i dinlemedim ama iPhone 7 serisi bile S8'den daha iyi ses kalitesi olarak...

S8'in tek artısı 3,5 mm jack kabul edilebilir, o konuda bence de firmalar yanlış yapıyorlar...

• Merhaba,

Ben kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, HTC one M7 ilk çıktığında aldım, Temmuz 2013. 4 yıl olacak hala ilk günkü gibi kullanıyorum ancak teknoloji malum gelişiyor bu sebeple de artık yeni bir telefon alma vakti geldi diye düşünüyorum. Samsung denedim maalesef bana HTC deki rahatlığı ve keyfi sağlamadi, belki de alışkanlıktan ötürü böyledir , bilemiyorum. Ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki htc one serisi telefonları piyasadaki diğer markalardan daha dayanakli ve uzun ömürlü. Özellikle kamera ve galeri özellikleri muazzam. Bu 4 yaşındaki cihazimla çektiğim fotoğraflara son model iphone samsung sahibi arkadaşlar şaşırıyorlar. Htc sense ise bence muazzam bir deneyim. Tüm bunları düşündüğümde ve yabancı incelemeleri de degerlendirdigimde htc u 11 bana doğru seçim gibi geliyor. Su kasa ekran oranı rekabetine pek anlam veremiyor ve ticari olduğunu düşünüyorum. Pek tabi yenilikçi teknolojiler bizi daha ileriye götürecek ve daha başka icatlarin önünü açacaktır ancak bulunduğumuz teknolojik çağda sadece ekrandan ibaret bir telefon da olsa bunu katlayıp, büküp , kivirip cebime koyamadiktan sonra bana pek kullanışlı gelmiyor. Çok teşekkürler

• HTC iyi markadır, bakalım
  • https://www.youtube.com/watch?v=DdRxmu2jcMs&t=335s

HtC U11 sağlamlık konusunda geçen seneki kardeşinin gerisinde kalıyor anlaşılan...
  • Htc U11,tıpkı Htc 10 gibi Multitask konusunda yine başarısız olmuş.Bir türlü düzeltemediler şunu...
    Cihaz maalesef ram yönetim konusunda yine sıkıntılı gözüküyor...

https://youtu.be/9DzbzeFbb9A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 15 Haziran 2017; 16:55:54 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.