Şimdi Ara

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
12.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu cihazı tr den alan vodafone türk telekom hiç bir mağazasında yok alan varsa nerden bilgi versin

• Merhaba Arkadaşlar

HTC U11 almayı düşünüyorum , öğrenmek istediğim amazon , ebay , alibaba gibi sitelerden cep telefonu alabilir miyiz?

Fiyatlar Türkiye'ye göre çok daha ucuz, yurt dışı sitelerden telefon alıp getirten var mı? Alsak gümrükte sorun olur mu?
    internet sitelerine baktığımda ücretsiz Türkiye kargo yazıyor mesela. Ayrıca bu telefonu N11.com ithalatçı garantili alsak sorun yaşar mıyız 6bg 128gb olan modelini, hangi ithalatçı garanti firmalarını tavsiye edersiniz? Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen0807

Merhaba Arkadaşlar

HTC U11 almayı düşünüyorum , öğrenmek istediğim amazon , ebay , alibaba gibi sitelerden cep telefonu alabilir miyiz?

Fiyatlar Türkiye'ye göre çok daha ucuz, yurt dışı sitelerden telefon alıp getirten var mı? Alsak gümrükte sorun olur mu?
    internet sitelerine baktığımda ücretsiz Türkiye kargo yazıyor mesela. Ayrıca bu telefonu N11.com ithalatçı garantili alsak sorun yaşar mıyız 6bg 128gb olan modelini, hangi ithalatçı garanti firmalarını tavsiye edersiniz? Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim

telefon posta ile gelmesi yasak hocam,başka açtığınız konu varsa ordanda cevaplayalım,kriz mi geldi

• N11 de satılan 6gb ram 128 gb hafızalı telefonlar hangi ülkenin acaca? Hangi firma garantisi altında olduğu da yazmıyor, alan varmı ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

N11 de satılan 6gb ram 128 gb hafızalı telefonlar hangi ülkenin acaca? Hangi firma garantisi altında olduğu da yazmıyor, alan varmı ordan

Merhaba hocam. Firma zaten ithalat garantili diyor. Bence hangi firmanın garanti verecek olması çokta önemli değil :) çünkü garanti pek bir işe yaramıyor gibi :)

• 6GB ram ve 128GB rom cihazın Arabistan fiyatı 2500 TL bile değil bizim paralelciler 3400'e satıyor... Gören de dist. ürünü sanacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

N11 de satılan 6gb ram 128 gb hafızalı telefonlar hangi ülkenin acaca? Hangi firma garantisi altında olduğu da yazmıyor, alan varmı ordan

Merhaba hocam. Firma zaten ithalat garantili diyor. Bence hangi firmanın garanti verecek olması çokta önemli değil :) çünkü garanti pek bir işe yaramıyor gibi :)

Selamlar hocam nasılsınız, aslında garantinin delta gibi en azından tanınan bir garanti olmasını yeğlerim. Daha önce xperia z3 ümün ana kartını sorunsuz değişmişlerdi. Üstelik hata bendeydi rom atmaya çalışırken brick olmuştu telefon :) zaten şu anki fiyatıda pahalı paralel ithalat olmasına karşın...

• Facebook grubumuz hayırlı olsun...Tüm Htc U 11 kullanıcılarına sevgiler...Mükemmel bir telefon!!!

Facebook sayfamızda karşılaştırma videolarını bulabilir,kendi fotoğraflarımızın paylaşımlarını ve de telefon ile ilgili tüm deneyimlerimizi birbirimize aktarabiliriz.

https://www.facebook.com/groups/107973196541230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Göğüsten -- 30 Temmuz 2017; 18:56:19 >
  • Mi6 ile htc u11 arasında seçiminiz ne olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Mi6 ile htc u11 arasında seçiminiz ne olurdu?

Merhaba üstad selamlar öncelikle;)

Bende mi4c kullanıyodum mi6 almak araştırmalara başlamıştım ki HTC aldım sonunda:) ikisi arasındaki en önemli 2 fark biri fiyat, diğeri yazılım. En azından 1000-1500 fazla vermeniz gerekecek HTC için. Değer mi değmez mi kişiden kişiye değişir, Bende değer ki HTC aldım. Çünkü xiaomi arayüzünden sıkılmıştım. Sürekli hangi romu kurcam diye bakıyordum. Bir çoğunda tr dil konusunda çok çok az da olsa sıkıntı var. Dizayn, kamera, kulaklık, işlevsellik bence HTC önde. Şimdiden yeni telefon hayırlı olsun :)

• Facebook grubumuz hayırlı olsun...Tüm Htc U 11 kullanıcılarına ve satın almadan incelemek isteyenlere sevgiler...Mükemmel bir telefon!!![​IMG]

Facebook sayfamızda karşılaştırma videolarını bulabilir,kendi fotoğraflarımızın paylaşımlarını ve de telefon ile ilgili tüm deneyimlerimizi bir birimize aktarabiliriz.

https://www.facebook.com/groups/107973196541230/

İşte karşınızda HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U 11

• Perşembe günü Hong Kong"a gidiyorum

Isteyen arkadaşlara getirebilirim

Kayıt olayına girmem, 128 GB için 2600 TL. Istiyorum

Ilgilenenler PM atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: java

6GB ram ve 128GB rom cihazın Arabistan fiyatı 2500 TL bile değil bizim paralelciler 3400'e satıyor... Gören de dist. ürünü sanacak...

Java, arabistanda jarir htc nin global garantisini uygulamiyormus.Uygulayan bi tekn.marketi filan var mi biliyor musun arabistanda ki durumu?
  • İyi hafta sonları U11severler...

Facebook:Htc U11 Kullanıcıları Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Göğüsten -- 4 Ağustos 2017; 20:45:20 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.