Şimdi Ara

İşte karşınızda Samsung'un yeni tablet bilgisayarı Galaxy Tab II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
19.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung dünya çapında iki milyondan fazla sattığı tablet bilgisayarı Galaxy Tab'i yeniliyor. İlk modelin yerini almak üzere tasarlanan ve bugün yapılacak lansman ile tanıtılması beklenen Galaxy Tab II'nin detaylı görselleri ve teknik özellikleri gün ışığına çıktı. Çıktığı dönemde Android dünyasının en başarılı tablet bilgisayarı olarak gösterilen Galaxy Tab, güçlü donanım özellikleri ve tasarımıyla beğeni kazanırken, telefonlar için tasarlanan Android 2.2 işletim sistemi nedeniyle eleştriler almıştı.

alt="İşte karşınızda Samsung'un yeni tablet bilgisayarı Galaxy Tab II"

Dün detaylarını verdiğimiz Samsung Galaxy S II'den sonra, Güney Kore merkezli üreticinin yeni tableti Galaxy Tab II de boy gösterdi. Google tarafından tabletler için geliştirilen Honeycomb kod adlı Android 3.0 işletim sistemiyle gelen tablet bilgisayar, 10.1-inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik kapasitif ekrana sahip. 1GHz'de çalışan çift çekirdekli işlemciden (muhtemelen Exynos 4120) güç alan tablet bilgisayar, üzerinde yer alan 8MP çözünürlüğündeki kamera ile Full HD video kaydına olanak tanııyor ve yüksek tanımlı videoları akıcı bir şekilde oynatabiliyor. Çevresel ses desteği sunan hoparlörle donatılan Galaxy Tab II'nin diğer detayları ise henüz bilinmiyor.

alt="İşte karşınızda Samsung'un yeni tablet bilgisayarı Galaxy Tab II"

Ön tasarım olarak Motorola Xoom ile benzer çizgilere sahip olan tablet, görsellerden anlaşıldığı kadar farklı özelliklerde, çok sayıda giriş-çıkış portuna da sahip olacak. Samsung'un Galaxy Tab II isimli yeni nesil tablet bilgisayarıyla ilgili, diğer özellikleri, çıkış tarihini ve fiyatlandırmasını da içeren haberlerimiz devam edecek.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Samsung Galaxy Tab II
    Samsung Galaxy Tab II
    Samsung Galaxy Tab II

• iyi güzel de o arkadaki yuvarlak yer kötü olmuş. laptop kapağı gibi durmuş..
  • Bu samsung yakında hiç bişey satamicak... Lansmanına koyduğu mankenlere bak ya bööööğğğ:) Görselliğide bozmuşlar, cihazların görünümünüde kim gelir o standa da ürün bakar... Uzaktan gören kaçar
  • Geri iade şokundan sonra erken atağa geçti
  • motorola zooma rakip cikti motorolanin tasarimi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola Xoom a rakip değil kardeş çıktı şahsen. Artık Android kullanan şirketler resmen Apple ve Nokia'ya karşı birlik olmuş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alessio Santo

Motorola Xoom a rakip değil kardeş çıktı şahsen. Artık Android kullanan şirketler resmen Apple ve Nokia'ya karşı birlik olmuş durumda

Şaka giibi yorumlara devam...
    Ne kardeşi ne birliği? Şaka mı ediyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Alessio Santo

Motorola Xoom a rakip değil kardeş çıktı şahsen. Artık Android kullanan şirketler resmen Apple ve Nokia'ya karşı birlik olmuş durumda

Şaka giibi yorumlara devam...
    Ne kardeşi ne birliği? Şaka mı ediyorsunuz?

Konu dışına bağlı olunca oluyor arada.
  • Arka tasarımını beğenmedim,Apple Ipad gibi sade olsa daha iyi olurdu aslında.
  • ön inceleme bekliyoruz
  • apple ipad bence daha iyi herzaman ipad daima ipad.
  • g tab 1'e göre oldukça farklı olmuş.. birde g tab 2'nin de hem 7 inch hemde 10 inch olacağı söyleniyordu.. 7 inch olayı yalan mıymış?
  • Evet mankenler çok çirkin. Büyük ihtimalle bu yüzden herkes almaktan vazgeçer. Zuhahahaha. Bu ne len. :)) İsterse gudubet tipli olsun. Cihaz iyi olsun...
  • Galaxy Tab'dan çok farklı bir alet olucak.
  • ilki sırf ipad'e rakip çıkartalım pazar payı edinilelim ürünüydü,kullanan biri olarak hiç beğenmemiştim internet sayfasını aşşağıya indirirken bile takılıyordu ama bu modeli daha iyidir sanırım ama tablete bu paraları verseydim ilk xoom yada ipad alırdım genede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hartim

ilki sırf ipad'e rakip çıkartalım pazar payı edinilelim ürünüydü,kullanan biri olarak hiç beğenmemiştim internet sayfasını aşşağıya indirirken bile takılıyordu ama bu modeli daha iyidir sanırım ama tablete bu paraları verseydim ilk xoom yada ipad alırdım genede...

Samsung'un tablet alanında Apple ile rekabete girmesi en büyük hataydı.Şimdi satmak için her yolu deniyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

ilki sırf ipad'e rakip çıkartalım pazar payı edinilelim ürünüydü,kullanan biri olarak hiç beğenmemiştim internet sayfasını aşşağıya indirirken bile takılıyordu ama bu modeli daha iyidir sanırım ama tablete bu paraları verseydim ilk xoom yada ipad alırdım genede...

Samsung'un tablet alanında Apple ile rekabete girmesi en büyük hataydı.Şimdi satmak için her yolu deniyorlar...

neden ipadin uygulama desteginden baska bana bu tabletden daha iyi bir yanini goster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

quote:

neden ipadin uygulama desteginden baska bana bu tabletden daha iyi bir yanini goster

Abi Apple bir marka.O adamların,yanında rekabete girmek büyük bir cesaret.İsterse Apple kötü bir ürün üretsin,bu pazarda markalar konuşuyor.Apple her türlü satar,bak Nokia Symbian denedi düşüş yaşadı ama satıyor.Tablet alanında da öyle,Samsung'un ilk tableti çok büyük bir geri dönüş yaşattı.Alan geri verdi,memnun kalmadılar.Benim arkadaşım,tableti takılmasından inceleyemedi bile...Sen şimdi bu ürünle Apple Ipad'a kafa tutabilir misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

quote:

Abi Apple bir marka.O adamların,yanında rekabete girmek büyük bir cesaret.İsterse Apple kötü bir ürün üretsin,bu pazarda markalar konuşuyor.Apple her türlü satar,bak Nokia Symbian denedi düşüş yaşadı ama satıyor.Tablet alanında da öyle,Samsung'un ilk tableti çok büyük bir geri dönüş yaşattı.Alan geri verdi,memnun kalmadılar.Benim arkadaşım,tableti takılmasından inceleyemedi bile...Sen şimdi bu ürünle Apple Ipad'a kafa tutabilir misin?

ilk galaxy tab kotu ola bilirdi amma gorunen su ki bu mukemmel neden ipada kafa tutmasin apple iphoneni cikartana kadar taniyormuydun ya da markadan saniyormuydun, ben sahsen marka adina karsin daha hizli,kamerali,daha iyi ekranli,daha fazla ramli,nfcli,jiroscoplu,flash playerli bir tablet tercih ederim .zaten ipadin uygulamadan baska artisi yok o farkda kapaniyor. sen dedigiin ilk galaxy tab takiliyordu simdi galaxy tab2 ve ipadi karsilastirsak hanigisi daha yavas kali,takilir? tabiki ipad

• o arkadaki yuvarlak logo nedir ya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.