Şimdi Ara

İşte karşınızda yeni Apple AirPods (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
8.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bencede öyle, tahminlerde öyle zaten. Tanıtım bile yapmadılar macbook işlemci yükseltme gibi direk sitede yayınlandı. 2017 de X tanıtımında söylediler zaten bunun çıkacağını şimdi çıktı. Yenisi seneye muhtemelen çıkar.
  • Allah akıl fikir versin.

• ossu*uğa gülenin ossu*uk kadar aklı yoktur sözünü hatırladım istemsizce.

• Apple ileride Nokia'nın düştüğü durumun daha beterine düşecek bu gidişle. Klişedir ama yinede "Ahanda buraya yazıyorum."

• Eskisini kullandık da yenisi eksik kaldı😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPT-76

Apple ileride Nokia'nın düştüğü durumun daha beterine düşecek bu gidişle. Klişedir ama yinede "Ahanda buraya yazıyorum."
    İnan düşmez öyle güzel satış yapıyor ki... Ben de senin gibi düşünüyordum xiaomi alıyordum genelde şimdi işlerim gereği avrupada bir ülkeye taşındım bi baktim millet tarife alıyor mesela 10gb internet + apple telefon + kulaklık ya da saat 35-40 euro veriyor ayda bizim 40tl gibi geliyor adama. Ben de aynı şekilde xr + saat alacağım. Apple dükkanı kapatmaz ama biz ülke olarak çoktan kapattık.

• Ama insanlar değişiyor bu gidişat nal toplamaya koşuyor

• Süreyya Hanım'da bile daha fazla değişiklik vardı :)

• Şu tasarımda neden ısrar eder anlamış değilim. Sırf hava olsun , görünüş olsun diye ses kalitesinden ödün veriyor. Özellikle bass seslerde çok kayıp oluyor. Şu an rtings sitesinde en az puan alan kulaklıklar arasında. Rakipleri karşısında çok geride ses kalitesi olarak. Bununda çok farklı olacağını düşünmüyorum. Zira aynı tasarıma sahip. Bir de dünya para istiyor şu kulaklıklarla. Hava atmak isteyen alabilir ama ses kalitesine önem veren biri için uzak durulması gereken bir kulaklık.

RTINGS.com
    Apple AirPods 1 Truly Wireless 2017 Review
    https://www.rtings.com/headphones/reviews/apple/airpods-wireless

• Kablosuz kulaklık konusu bulmuşken 200-400 tl arası güzel bi kablosuz kulaklık var mı bildiğiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

Kablosuz kulaklık konusu bulmuşken 200-400 tl arası güzel bi kablosuz kulaklık var mı bildiğiniz ?
    Gearbest
    QCY T1C Mini Bluetooth 5.0 Kablosuz Müzik Kulaklığı | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/headsets/pp_009501507304.html

Ben kullanıyorum gayet memnunum. Bide bunun PRO versiyonu var. DH youtube kanalında incelemesi mevcut bakabilirsin.

Çok para vermeden kablosuz kulaklığa ve fiyatına göre gayet güzel ses veriyor.

Para çok sıkıntı değil 400'e kadar çıkarım derseniz eğer;

Gayet güzel kulaklıktır. Araştırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu teknolojide inovasyon işi siyaset gibi , kapalı kapılar ardında ne konuşuluyor ne geliştiriliyor bilmiyorsunuz.Apple da batacak , Amazonda batacak bundan 100 yıl sonra hiçbirinin esamesi okunmayacak. Apple bir inovasyon ve kapalı kültürle yönetilen bir şirket. Adamlar şuan stereo bluetooth kulaklıkta kategorisinin en iyisi , akıllı saatte de öyle. Kimse kusura bakmasın. Kafaüstü kulaklıklardan bahsetmiyorum. Yada abi anker yapmış ama kulakiçi? Xiaomi yapmış ama kulakiçi ? Samsung kulakiçi ? Yok dostum bak şu zımbırtı var bundan alıyosun rahatsız etmiyor falan. Kulaklığı al o kulak zımbırtısını al. Ne uğraşıcam ya. Benim gibi günde 3-4 saat yolda giderken çok telefon görüşmesi yaparken , yolda sağda solda dizi film izlerken alınacak kulaklıktır. Kablolu kulaklığındaki ses kalitesinin yakınına yaklaşan aynı tipte kablolu kutu içinden çıkan kulaklık var mı ? Yok. Gayet basiy net ve anlaşılabilir.

• “Hey Siri” kullanan için güzel özellik, cepten koca telefonu çıkarmadan istediğin kişiyi aramak bence hafife alınacak bir şey değil.
    Büyük özellik değil ama faydalı.

• Haber başlığı "işte karşınızda aynı airpods" olsa daha iyi olmaz mıydı ?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bunun için güncelleme yeterdi bence.

• Adamlar şarj kutusundan bile para kazanıyorlar.

• Apple yakında herseyini modüler yapıp parçaları ayrı ayrı satabilir.mesela bt 3 beleş bt4 31 dolar extra bt5 69 dolar extra yada 3g modem beleş 4g modem 31 dolar extra 5g modem 69 dolar extra .tn panel beleş ips panel 31 dolar extra oled panel 69 dolar extra.standart pil beles xL pil 31 dolar XXL pil 69 dolar extra.bu böyle uzar gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 21 Mart 2019; 9:31:22 >
  • Tasarım nıye aynı

• Altı üstü bir kutunun fiyatına bak...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.