|
Bildirim
Ulan Apple
Hey Siri demek için ... |
Burda yorum yapan arkadaşlar Apple ın bir şirketten ziyade hayır kurumu olduğunu falan düşünüyorlar sanırım. Apple hep böyleydi böyle de olmaya devam edecek. Kendisini premium segment olarak konumlandırıyor. Ucuzu yok gardaş bizde böyle diyor yani. Nasıl ferrari ucuz araba yapmıyorsa buda onun gibi. Amerika’lının alım gücüyle kendinizi kıyaslamayın. Olay telefona gelene kadar hergün yediğiniz ekmekteki kar oranını starbucks ta içilen dandik kahvenin kar oranını hesaplayın bence. Serbest piyasa ekonomisi Apple sizi beni düşünmüyor parası olana hizmet ediyor. Paran yoksa androidde seçenek çok diyor
|
Apple bu gidişle blackberry olma yolunda ilerliyor.
|
Bunu yapmasam olmazdı :d
|
Böyle giderse ilerde cok farklı yerlerde görürüz apple ı.
|
Süreyya hanım?
|
269 dolar fiyat bicmisler alete vay anasini o paraya telefon satiliyor be gider senhayzır alirim ne isim var apple kulakligiyla.
|
4-5 yıl aynı tasarımla amiral gemisi sattı bu adamlar kulaklıkta 1 senede ne bekliyordunuz
|
İnan düşmez öyle güzel satış yapıyor ki... Ben de senin gibi düşünüyordum xiaomi alıyordum genelde şimdi işlerim gereği avrupada bir ülkeye taşındım bi baktim millet tarife alıyor mesela 10gb internet + apple telefon + kulaklık ya da saat 35-40 euro veriyor ayda bizim 40tl gibi geliyor adama. Ben de aynı şekilde xr + saat alacağım. Apple dükkanı kapatmaz ama biz ülke olarak çoktan kapattık.
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 20 Mart 2019; 21:36:36 > |