Şimdi Ara

İŞTE KURBAN BAYRAMININ GERÇEK YÜZÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Climanjaro

3 sakaryalı girdik birbirimize...
    nerde oturuyonuz loooo?

Çarşıya 15 dkk'lık yerdeyim serdivan taraflarında

Darkmourning normalde böyle bir insan değilimdir söylediklerin beni çileden çıkarttı, başka topiclerdede çok kışkırtıcı mesajlarını gördüm şu an sinirlerim tepemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 18 Aralık 2007; 20:13:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

nerde oturuyonuz loooo?

yarın boşsan serdivan Asem mobilyacılara gel.
    bir çayımı içersin.
    saat 14:00 a kadar çalışıcam yarın.
  • quote:

quote:

quote:

nerde oturuyonuz loooo?

yarın boşsan serdivan Asem mobilyacılara gel.
    bir çayımı içersin.
    saat 14:00 a kadar çalışıcam yarın.

Ok dostum biliyorum oraları işim çıkmazsa gelirim Eyvallah

• yarın haberleşelim.
  • Kurban bayramı benim gözümde ilkelliğin geri kalmışlığın simgesidir.Sokakta bacaklarına kasaturayla vurulup eziyet çektirilen hayvanlara artık neredeyse alıştık.

Kızılay güzel bir kampanya başlattı dini vecibeyse vecibe fakire yardımsa yardım, kendin kasap tutup kestireceğine bağışını yaparsın kızılaya onlar senin adına uygun bir şekilde yaparlar bu işi.Ama bizim cahil insanımız bunu da beğenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yearning -- 18 Aralık 2007; 20:38:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeakin

quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Kurban bayramının gerçek yüzü : hayvan katliamı.

Dünyada günde onbinlerce yada yüzbinlerce Dana,tavuk,balık İNSANLARIN et ihtiyacını gidermek için kesiliyor ve

Mekdanıldsta,burgerkinkte,yüzlerce binlerce restaurantda bilimum kebapçıda orda burda hayvan eti tüketilirken

kimsenin bundan bir şikayeti olmuyor bu hayvan katliamına girmiyorda

İNSANLARIN İNANCI İÇİN HAYVANLARI ALLAH'A KURBAN OLARAK KESMESİMİ HAYVAN KATLİAMI OLUYOR????????????????????????

KANADADA FOKLAR JAPONYADA BALİNALAR YUNUSLAR ZALİMCE ÖLDÜLÜRKEN KATLİAM OLMUYORDA KURBAN KESMEKMİ KATLİAM OLUYOR???????????????????????

YA BUNA NE DEMELİ CANLI CANLI KAYNAR SUYA ATILAN İSTAKOZLAR,YENGEÇLER,KARİDESLER,AHTAPOTLAR BU GARİPLERİN SUÇUNE BUNLARDA İNSANLARIN ET VE FANTAZİ İHTİYAÇLARINI GİDERMEK İÇİN BU ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLÜYOR BU NE OLUYOR KATLİAM OLMUYORMU SİZİN TABİRİNİZLE??????????????????????

KURBAN KESMEK KATLİAMSA HİÇ KİMSE ET YEMESİN.............

• Bu hayvan kesilirmiya çok tatlı bi hayvan surattaki masumluğu bak...
    Ama etide tatlı ha..
  • "Ne kadar anlatırsan anlat; anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır..." Hz.Mevlana
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

"Ne kadar anlatırsan anlat; anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır..." Hz.Mevlana

Senin konuşmalarınıda biliyoruz bundan 3-4 ay önce.
  • belki düzgün dağıtan vardır ama millet kesip deep-freeze atıo resmen kurbanı
  • Dark morning piyangodanmı çıktın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superkene

Bu hayvan kesilirmiya çok tatlı bi hayvan surattaki masumluğu bak...
    Ama etide tatlı ha..

Hele möö dediğinde insanın içinin yağları eriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superkene

Bu hayvan kesilirmiya çok tatlı bi hayvan surattaki masumluğu bak...
    Ama etide tatlı ha..

Ah şimdi şunu bi döner yapıcaktın, yada yok yok en iyisi iskender tam doyurur
  • KANI, ÖLDÜRMEYİ KUTSAYAN BİR BAYRAM, BAYRAM OLAMAZ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

belki düzgün dağıtan vardır ama millet kesip deep-freeze atıo resmen kurbanı

O değil burda Kurban bayramına sövenleri alacaksın Taksim meydanında kuracaksın bir stand vereceksin ellerine mikrofonu söylesinler bakalım burdan söylediklerini klavye başından konuşmak kolay...Yiyorsa bunu bütün Türkiyenin önünde insanların önünde dile getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 18 Aralık 2007; 21:27:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

KANI, ÖLDÜRMEYİ KUTSAYAN BİR BAYRAM, BAYRAM OLAMAZ!

ben de diyorum ki bitkiyi öldürmek öldürmek değil mi ? kan çıkmayınca öldürmek olmuyor mu? hayatın kuralı bu.yaşayabilmek için öldürmelisin illa ki. besin zinciri denen bi şey var
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

O değil burda Kurban bayramına sövenleri alacaksın Taksim meydanında kuracaksın bir stand vereceksin ellerine mikrofonu söylesinler bakalım burdan söylediklerini klavye başından konuşmak kolay...Yiyorsa bunu bütün Türkiyenin önünde insanların önünde dile getir

Aynen katılıyorum

Bi tanesi yapsın hele, klavye delikanlısı bunlar halkın yüzde 1'ini bile oluşturmuyorlar.İslam dinine laf atanların hepsi hazmedemiyorlar çünkü günün 5 vakti ezan sesini duydukça çılgına dönüyorlar, kırmızı görmüş boğaya dönüyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: 10ur
    KANI, ÖLDÜRMEYİ KUTSAYAN BİR BAYRAM, BAYRAM OLAMAZ!

gözün yiyorsa bir altındaki mesaja cevap ver.
    bak adam ne güzel yazmış
    burdan yazmak kolay.

sen bu mantıkla yaşıyorsan senin için ŞEHİTler de birer ölü.
    Oysa ki dinimizde onların da Allah yolunda kesilen kurbanların da ölmediği yazılı.
    Tabii sen bilmezsin çünkü bir kere açıp okumamışsındır da ondan.
    nedense bilmediği konuda ahkam kesenler çok fazla türedi
    Ülke bu gelecek nesile kalacaksa şimdiden yandık demektir...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Aynen katılıyorum

Bi tanesi yapsın hele, klavye delikanlısı bunlar halkın yüzde 1'ini bile oluşturmuyorlar.İslam dinine laf atanların hepsi hazmedemiyorlar çünkü günün 5 vakti ezan sesini duydukça çılgına dönüyorlar, kırmızı görmüş boğaya dönüyorlar.

Evet hereksin seviyesi ortaya çıkıyor.birileri düşünce özgürlüğünden bahsderken birileri dayak kavga dan bahsediyor.tebrikler siz kurbanınınzı kesin namazınızı kılın o kadar sevaptan sonra dayak iyi gider çok çalıştınız dinlenin biraz.zeka seviyenizide gösterdiniz kiminle muhattap olduğumuz belli oldu.asar keser millete klavye delikanlısıs diyen kendileride dövmekten kırmaktan başka birşey bilmeyen tipler...

• NeZih_HoCa ne dayağından bahsediyosun acaba? ben öyle bi şey göremedim

gözünü muhalefet bürümüş,yazılanları yanlış okuyosun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.