Şimdi Ara

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Büyük konuşmuş gibi olmayayım ama far ve stopları değişmeden yeni kasa almam

en sıra dışı , en ilgi çekici en şık kısımlarından birisi o geometrik dizaynlı farlar, neden beğenmiyorsun
  • Zevkler ve renkler tartışılmamakla birlikte; tartışmış olmak için değil ama sorduğun için söylüyorum abicim: Passat, Polo ve Albea (bildiklerim) da aynı stilde üretmiş farları. Kısaların altı aşağı doğru bombeli. Yani farın alt çizgisi düz değil. Sığmamış da o yüzden aşağı doğru bombe yapılmış gibi sanki. Kısaca far ve stoplar gözüme hoş görünmüyor ve zevkime uygun değil. Ama arabanın içi harika. Zevkime göre yani. Kibar ve estetik bulmuyorum far-stop çizgilerini. Benim kasanınkiler bana daha güzel görünüyor. Bunu da sahibi olduğum için söylüyor değilim ayrıca. Ayakkabı şekli beğenmek gibi bişey bu, diyelim...
  • Bence o dediğin araçlarla Civiclerin farları tam olarak aynı gözükmüyor..
    caucass ın imzadaki foto bu farların en güzel gözüktüğü açı bence...
  • Cüce mi olmak lazım şimdi onları güzel görmek için?
  • Yok bakış açını ona göre ayarlıyacan(sen de al bitane 30-40 kaat verip,sonra gözüne Merso gibi gelio)
  • Bırakın makyajı falan araba zaten güzel .. sınıfının 2-3 yıl önünde gidiyo dizaynı .. 2 çift davlumbaz koysunlar çamurluk içine ... o daha çok sattırıcak !
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

Bırakın makyajı falan araba zaten güzel .. sınıfının 2-3 yıl önünde gidiyo dizaynı .. 2 çift davlumbaz koysunlar çamurluk içine ... o daha çok sattırıcak !

Kesinlikle __Honda"Power Of Dreams"(böleydi heralde)
  • Atoprak, çamurlukları söktürüp de bin, o zaman ses mes kalmıyo
  • quote:

Atoprak, çamurlukları söktürüp de bin, o zaman ses mes kalmıyo

yarın sökim ...
  • quote:

Zevkler ve renkler tartışılmamakla birlikte; tartışmış olmak için değil ama sorduğun için söylüyorum abicim: Passat, Polo ve Albea (bildiklerim) da aynı stilde üretmiş farları. Kısaların altı aşağı doğru bombeli. Yani farın alt çizgisi düz değil. Sığmamış da o yüzden aşağı doğru bombe yapılmış gibi sanki. Kısaca far ve stoplar gözüme hoş görünmüyor ve zevkime uygun değil. Ama arabanın içi harika. Zevkime göre yani. Kibar ve estetik bulmuyorum far-stop çizgilerini. Benim kasanınkiler bana daha güzel görünüyor. Bunu da sahibi olduğum için söylüyor değilim ayrıca. Ayakkabı şekli beğenmek gibi bişey bu, diyelim...

Asıl mesele bu işte, sendeki farlar değişik olduğu ve sen onlara alışık olduğun için bu yeni biçime alışmadın, olaya sadece kısaların altı sarkmış şeklinde bakmamalısın, o farlarda genel olarak çok ilginç ve değişik bir dizayn var, arka stoplar ise pek çok honda kullanıcısının çok sevdiği bir biçim, önceki corollamın arka stoplarını hiç sevememiştim, alışamamaıştım, ama civicin arka aydınlatma grubu çok hoşuma gidiyor

• Bu da senin zevkin abi, diyecek bişey yok. Mesele alışmak değil bende. Alışsaydım, bugün bunları yazmazdım. Alışamadığıma göre, demek ki hiç beğenmemişim...
  • Ya insan alışkanlıklarından kolay kurtulamıyor ama zamanla yeniler alışılıyor, bir ara mercek farlı çok ince dizaynlı aydınlatma grupları moda olmuştu , en belirginleride alfa ve mazda 626 idi özellikle mazdaya bayılıyordum, o tip mercek farlar hala hoşuma gidiyor ama trend değişti , eğey bir süredir farları ha bire büyütüyorlar mesela 407 ve diğer bazı pejo modellerinin ön tarafı nerdeyse safi far olacak, bu abartılı dizaynlar kısa sürede yok olacaktır tabiki, sonuçta eski bir tarihi olan klasik farlar sürdürüyor eğemenliğini, ancak bazıları gerçekten yer tutuyor, beğeni topluyor hatta efsaneleşiyor, bilmem hatırlarmısın citroen DX vardı farları direksiyonla birlikte döner virajı aydınlatırdı, hiç unutulmayacak bir teknolojiydi, her ne kadar zevkler tartışılmaz savı doğru isede bir de zevkli bir şey vardır , zevkiz olanı vardır zevkliye örnek civicin geometrik dizaynlı farları ,zevksize örnek ise corollanın 2 nesil önceki şaşı ve kurbaa farları

• valla araba bi sanat harikası yaaa ufak tefek şeylerle daha güzelleşmiş. bide bu passat polo albeanın farları bu cıvıcın farları yanında biraz AMATÖRCE KALIR....
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 17 Ağustos 2010; 16:12:25 >
  • +1

aynısından da bende var .

bakmaya doymuyoo insan..
    allah kazasız belasız binmek nasip etsin herkese inş.

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010

• yeni city bence civicten dahi güzel olmuş, ama civicin yeri başka
  • Bence aracın tasarımı başarılı olduğundan çok ciddi bir değişim beklemeyin.

Örnek: yeni Accord; üreticiler beğenilen tasarımlar üzerinde oynayarak risk almak istemezler.

Değişimi daha çok gözle görülen-görülmeyen eleştri noktalarında yaparlar.
  • Şöyle mercekli far, bagaj açma tuşu olan anahtar ve arkaya led stoplar tamamdır olay
  • ANLAMAK İÇİN BİRAZ FANATİK OLMAK GEREKİYOR.

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Makyajlanan bir yer göremedim.
  • makyaja gerek yok gayet güzel bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.