Şimdi Ara

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stoplar, ön tampon, farlar değişmiş görebildiğim kadrıyla...

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 20 Kasım 2008; 23:58:38 >

• ...

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010
  • http://civic.honda.co.th/flash/main.html ADRESİNE GİRİP AYRINTILI BİÇİMDE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
    HATTA JAPONCASI OLAN ARKADAŞLAR BU KONUDA BİZİ AYDINLATABİLİR. ÇİNCEDE OLABİLİR Aksesuar bölümünde modulonun çok güzel body kiti var. Farlar smoke chrome, stopların iç kısımları kırmızı olan yerler kareşeklini almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 21 Kasım 2008; 0:10:05 >
  • aracın bir de videosu var onu buraya nasıl ekleyebilirim?
  • Başlıkda yanlışlık olmasın 2010 mu ? 2009 mu olacak.Araç 2009 da böyle çıkarsa bayağı güzel olur.
  • Linke tıklayınca araçların 1.8 ve 2.0 motorda oldukları görülüyor.Türkiyedeki 1.6 motorlarda bu özellikleri sunarlarsa honda çok başarılı olur.
  • sadece ön panjur (honda logo altı) iç siyah plastik kısmı, sis farları ve arka stop lambalarının içi dışında bir değişiklik sonucu mu çıkıyor şimdik.???komple far veya arka stoklar değişebilir deniyordu.
    ayrıca dikiz aynasında bir farklılık varmış gibi toplam 4 değişiklik yapılmış gibi görünüyor.

heheheheheh
    bumuymuş yapılan değişiklik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: netfriend

Başlıkda yanlışlık olmasın 2010 mu ? 2009 mu olacak.Araç 2009 da böyle çıkarsa bayağı güzel olur.

DEĞİŞİKLİK 2009 YILINDA YAPILACAĞINI DUYDUM BÜYÜK İHTİMALLE 8 YADA 9 AYDA OLACAKMIŞ ONUN İÇİN 2010 MODEL YAZDIM
  • Maxfakthör malzemeleri ile makyajlamışlar sanki
  • OLAYA SANKİ BİR BAYAN ELİ DEĞMİŞ BELLİ.

2-3 MİNİCİK ŞY DEĞİŞMİŞ.

BEN KASA AYNI KALIR KOMPLE TAMPON FAR( İÇİ KOMPLE FARKLI ŞEKİLDE TASARLANMIŞ )
    ARKA STOPLAR ŞEKİL AYNI ANCAK İÇİ YİNE KOMPLE DEĞİŞİR
    DİKİZ AYNALAR KOMPLE DEĞİŞİR.
    İÇ DONANIM BİRAZ DEĞİŞİR

.........V.B UYGULAMALAR OLUR DİYORDUM.
    ANCAK

OLMADI.

quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Maxfakthör malzemeleri ile makyajlamışlar sanki
  • Ulan 2008 Civic aldım_2009 da makyaj yiyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Ulan 2008 Civic aldım_2009 da makyaj yiyecek

geçmiş olsun
  • Allah tan 2.el aldım ve 6-6,5 kaat ucuza geldi...Aslında şu makyajı biz de serviste yaptırabiliriz ilerde
  • Ses yalıtımı yapmışlarmı ?
  • Sen bu ses olayına çok fazla taktın galiba...
     İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Sen bu ses olayına çok fazla taktın galiba...
     İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010

Aynen öyle... hiç sorma ...
  • çok fazla şey yapacaklarını düşünmüyorum çünkü 17 haz 2006 da çıkan ve herkesin şikayet ettiği kaynak yerleri sorunu 2009 da bile var. okadar millet şikayet etti ama yine bir değişiklik yok onun için çok büyük değişiklikler olcağını sanmıyorum. inş olurda haksız çıkarımmmm...
  • Büyük konuşmuş gibi olmayayım ama far ve stopları değişmeden yeni kasa almam
  • Amaaan bu muydu makyaj :)
  • Makyajlanan bir yer göremedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.