Şimdi Ara

İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar klasik honda stratejisi, civic'te de yapmadılar mı? yan ve ön sarı sinyalleri beyaz yap, ön farın ebatlarını değiştir ve sen buna makyajladık de, insanlar da buna inansınlar, yeni accord'da da bakın sinyeller sarı yakında beyaz olur belki de olmuştur, buna makyaj diyen honda'ya
  • Artık iyice Hondacı oldum ben , bu arabayı şu 2004 ün ilk yarısı ikinci yarısı Civicler gibi katletmesin yeter ki(kötü olmuş manasında değil,çok kasa değiştirmesinden).Ayrıca benim Israr-Tavsiyelerimle arkadaşım bugün Antalya'ya Siyah-Elegance almaya gitti Hondaya iyi para kazandırıcaz biz heralde bu gidişle...
  • still aracın çok şık
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamersin
    aracın bir de videosu var onu buraya nasıl ekleyebilirim?

Buyurun, buda dediğin sitedeki video !

2010 Makyajlı Civic

http://video.google.com/videoplay?docid=-8147615011625662187

Not: Honda Türkiye yeniden izinde. Şubat başı itibari ile işbaşı yapılacak ve makyajlı civic üretimine devam edilecek !
    ( 13 Aralık tarihinde makyajlı üretimine başlanmıştı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 22 Ocak 2009; 17:53:30 >

• üretimine başladı denilen şey sadece ön tampon değişikliği.
    yada sis lambası olayı mı?
    bu türkiye de satışı yapılacak bir arabaya benzemiyor.
    ayrıca ülkeler arası farklılıkla ilgili birşey olabilir.
    ben yine bunu savunuyorum.
    inşallah iç tasarımında da birşeyler dahada güzelleşmiştir.
    (zaten mükemmel bir iç tasarımı var.zor olsa gerek)
  • birebir görünüm bu şekilde ;) ...
    Üretime başladı denilen şey sadece ön tanpon diyorsunda, sadece küçük bir vida değişikliği için olsa bile tüm üretim sistemindeki istasyonlara bu değişikliğin yer alması gerekir. En ufak bir değişimin bile üretime yansıması bayaa bir uğraş alır.

Ayrıca iç görünümde de döşemelerde bazı değişikliklerin olduğunu duydum. Fabrikada çalışan arkadaşlarımla konuşuyoruz ama onlarda iş güç derken detaylı bilgi alamıyorlar...
  • honda nın üretim bandını gördüm bir kere.
    bahsi geçen değişiklik çok aham şaham birşey olmadığı için .koca üretim bandını değiştirecek birşey yok ortalıkta.(bilindiği kadarıyla )
    ayrıca kasa da bir değişiklik yapılmadığı sürece şuanki dğeişiklikte sadece minik bir -iki ufak tefek şey olduğuna göre üretim bandını etkileyecek birşey yok yani.
    siz sanıyormusunuz ki bu yeni görünen tamponun baştan sonra tüm pinleri ve vidaları tamamen değişti.kasa saşe aynı olduğu sürece bu imkansız .bağlantı yerleri aynı kalmak koşulu ile sadece tamponun fiziksel tipi üzerinden oynama yapılmış.

kaput aynı duruyor .neden üretimbandı değişmiş sayılıyor ki?
  • ellerindeki stoklar daha bitmemiş mi biran önce çıksada şu makyajlı kasa baksak
  • evet o zaman ak mı kara mı görücezzzzzz herşeyi.
  • Bazı arkadaşlar makyaja fena alışmış, bekler olmuşlar, heyecanla beklemekte haklısınız arkadaşlar ama unutmayınki bu kasa çok beğenildi ve hala iyi satıyor, krize rağmen .. belkide hiç bir değişiklik yapmadan devam ederler
  • Merhaba,

Şimdi bu 2010 model araç mı oluyor ben aldım da bundan bi tane:)
  • konu geçen seneden kalma, 2010 olarak gelmesi bekleniyordu kasanın ama 2009 olarak geldi. Sizinkisi 2009 makyajlı oldu, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...
  • Malesef tutturamadın
    Dil : Thai dili

http://en.wikipedia.org/wiki/Thai_language

malumatfuruş yorumcunuz

quote:

Orjinalden alıntı: musamersin

http://civic.honda.co.th/flash/main.html ADRESİNE GİRİP AYRINTILI BİÇİMDE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
    HATTA JAPONCASI OLAN ARKADAŞLAR BU KONUDA BİZİ AYDINLATABİLİR. ÇİNCEDE OLABİLİR

• Ben Ankara'da bu makyajlılardan hiç görmedim.Gören var mı ? Hondanın araba satmaya niyeti yok galiba.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.