Şimdi Ara

İşte Nokia markasını geri döndürecek telefonların özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yorumu okurken, kulaklarımda çalmaya başladı bile müzik.
  • nokia nın amacı en iyi olmak değildi onun amacı başka nokianın önünü kesen firmalar çok aşırıya kaçınca şirkete talip olan microsofta sattılar onlar faydalandı şimdi sağlam bir ortak ile kendi adını aklamak istiyor ama windows phonu bırakmamlıydı androit ile bir yere gelemez

• Finli çocuklar ve ben hala bekliyoruz...Söyledim hep burada olacağız hep yüzüne yüzüne çarpacağız...Neymiş fazla konuşmamalıymışız büyük konuşmak falan demiyorum...ceo isen laf salatası değil icraat yapacaksın...Ne o nokia?microsofta yar olmana rağmen android mandroid???

• cikisinin 2017 yi bulacagini sanmam....snapdragon 820 ile gelecekmis.seneye s820 eskimis olacak..kamerasi vs farkli ve guzel olsada gec cikarsa sansi yok....gecen senenin s810u ondan onceki senenin s801 i gibi...

seneyede s830 cikmis olur....millet buna burun kivirir...gerci gelip gelmeyecegide belli degil ilk etapta çinde satilacakmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 21 Temmuz 2016; 10:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancanax C kullanıcısına yanıt
    O CEO haklıydı. Nokia eğer MeeGo'ya destek verseydi Android çöpü şu an ikincilikteydi. Microsoft bütün işi bozdu ve ilk işi MeeGo'yu bitirmek oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para kazanmaya başladığımdan beri Nokia harici hiçbir telefona para vermedim. son telefonum lumia 930 u 4-5 kez asfalt, beton gibi zeminlere düşürmeme rağmen halen sapasağlam çalışıyor. Microsoft a satıldıktan sonra 2 yıl içinde yeniden üretim yapılacağını duyduğumda yine başka telefona para vermeyeceğimi anlamıştım. heyecanla bekliyorum, wp marketi hala gelişmemiş olursa android olanını alabilirim. z luncher ı daha önce görmüştüm, android i biraz daha çekilebilir hale getirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

O CEO haklıydı. Nokia eğer MeeGo'ya destek verseydi Android çöpü şu an ikincilikteydi. Microsoft bütün işi bozdu ve ilk işi MeeGo'yu bitirmek oldu.

gerçekten N9 ve dolayısıyla meego efsanedir. 64 GB lığını keyifle kullandım. eğer marketi güncellenseydi lumia 920 ve sonrasında 930 a (920 çalındığından) geçmezdim.
  • OverClocK1ng nickli arkadaşın gözü aydın.
  • Abi yakışmıyordu. Windows yazılımıyla belirli bir çıkış yakaladı ama bir anda düşüşe geçtiler. Nerde o eski nokia. İnşallah yeni jenerasyon nokia telefonları şirketi daha da rezilliğe sürüklemez. Çünkü sevdiğim ve kullandığım bir markaydı..

• EFSANE geri mi dönüyor?

Guzel bir ust seviye telefon, bir de akici stabil bir fiyat performans telefonu, dengeleri komple degistirebilir.

• NOKİA YAPARSA TAM YAPAR! NOKİA YAPARSA ŞARJ BİTMEZZZ ALLAHU AKBAR ŞARJI EN İYİ TELEFONLAR NOKİA ! AKSİNİ SÖYLEYEN GENERAL MOBİLE OLSUN
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    WİNDOWS U ANLAYAN BİR FORUM ÜYESİNİ GÖRMEK ÇOK GÜZEL.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.