Şimdi Ara

İşte Nokia markasını geri döndürecek telefonların özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı telefon pazarı marka dolu, Nokia bu pazarda etkin olmak istiyorsa kullanıcı taleplerini on plana almalı. Snapdragon 820 22.5 mp tarzı özelliklere sahip onlarca telefon var piyasada. Nokia farkını pil konusunda ortaya çıkarmali bence. Lenovo örneğinde olduğu gibi. 6000 mah'lik ince bir telefon çıkarsın kamerası 10mp olsun

• ANLAMIYORUM WİNDOWS GİBİ BİR YAZILIM VARKEN NEDEN AND. DENEN SAÇMA YAZILIMI KULLANILIR

NOKİA WİNDOWS İSRAR ETMELİ BUGUN İOS İŞETİM SİSTEMİ GÜVENİLİR AMA AND DEĞİL , BEN TAM UYUM İSTERİM MESELA ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM AZ BİR ZAMAN ARALIĞINDA KULLANDIM WPHONE
    COK SERİ AKICI GÖZ YORMAYAN KOLAY VE İSTİKRARLI TELEFONDU. [Kunye=][DHTUBE=]

• Nokia tasarımda yada kamera konusunda zaten başarılı yine koyacaktır farkını ancak android olması sıkıntı işte. İyi donanım koysanda marketteki uygulamalar optimize olmadığı sürece telefon arayüzde akar uygulamaya girerken hata verir e ben telefonu zaten uygulamalar için alıyorum? Bence windows phone devam edilmeliydi ama ondada uygulama sayısı az yine aynı şeyin laciverti. Neyse en azından sağlamlık ve kamera isteyen nokia alır donanım amirallerde hep aynı zaten. Şahsen ben sevindim nokianın pazara dönmesine çünkü bu zamana kadar en keyif aldığım telefonlar nokiadaydı hatta tuşlu android yaparlarsa tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir fiyatlandırma yaparsa başarı sağlar, cihazlar göze hoş görünüyor.

• Yeteri kadar firma var zaten yeni veya farklı bir şey katmazsa tutunamaz

• Nokia bi başka

• Umarım apple politikası izlerler her sene sadece 1 model çıkarırlar.
    Eskisi kadar satmasada o kalite algısını 2 yılda tekrar yakalar.

• Umarım efsane olmuş beyinlerimize kazınmış o açılış ekranını ve hala kulaklarımızda tereddüt etmeden nasıldı o müzik demeden sizinde bu yazıyı okurken kulaklarınızda tınısını mırıldandığımız müziğini yeni telefonlarında mutlaka getirmeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

Umarım efsane olmuş beyinlerimize kazınmış o açılış ekranını ve hala kulaklarımızda tereddüt etmeden nasıldı o müzik demeden sizinde bu yazıyı okurken kulaklarınızda tınısını mırıldandığımız müziğini yeni telefonlarında mutlaka getirmeliler.

Şimdiden çağrı müziğimi bile seçtim. Moby-In My Heart
  • Bu bizim özlediğimiz finlandiyalı orijinal nokia değil mi yaa duygulandım ya la Son mohikan 808'im hala duruyor. Hadi nokia eski günlerdeki gibi...

• Umarim 808 ve 1020'de ki kamera kalitesini surdurur adamlar bi cihaz yapti seneler once hala suan ki amiral gemileri fotograf konusunda yanina yaklasamiyor

• Benim için marka öndemli değil. Herkes piyasadaki işlemci bellek, kamera lenslerini v.s kullanıyor. Koydukları kaliteye göre fiyat biçiyorlar. Markası nam yapmış olanlar biraz ekstra yazılım ve kalite koyabiliyor fakat fiyatı fazlasıyla yansıtıyorlar. Kenar çerçeve metal, birazda ince olunca oo güzel olmuş diyoruz. Beni heyecanlandırabilecek bir telefon için symbian işlemcili akılsız telefonlardan akıllı telefolara geçiş gibi süpse yapacak bir teknoloji üretmeleri gerekiyor artık. Hep aynı terane. Yersen!

• küllerinden doğacak mı bakalım

• mementopolis kullanıcısına yanıt
    Hangi yılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Hangi yılan

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Hangi yılan

/>

meret sonuna kadar izletti
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
  • bu tasarımının tam olarak modeli nedir ?

• Bi N9 değil.
  • firma istediği kadar batsın android çıkarsın ilk ben alırım gidip :D tabi elle tuttuğumda o kaliteyi hissetmem lazım elime alıp savaşa gidebiliyo olmam lazım :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.