evet ama karsidan biri bakina cikcik görünmüyor sadece adin parlak sari
Bnm normal char ım dies de 60 lwl mage yan char patos veya manes te civciv herkes soruyo nerden aldın dıe uyuz oldum. :)
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
Bnm normal char ım dies de 60 lwl mage yan char patos veya manes te civciv herkes soruyo nerden aldın dıe uyuz oldum. :)
sallama patosta civciv yok. fd den sonra potos açıldı
Civciv görmeyeli uzun zaman olmuştu. Seviyorum ya napim keşke kalkmasaydı. Civcik cıbır ezik noob chicken ördek başka ismi warmı
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Civciv görmeyeli uzun zaman olmuştu. Seviyorum ya napim keşke kalkmasaydı. Civcik cıbır ezik noob chicken ördek başka ismi warmı
cik,cücük,cükcük,n00b,ezik,büzük ...
çok gereksiz bi topic skiden civciv olanın fd de de civciv olduğunu bilmiyen yok
civciv baskası bakınca da civciv olarak gözüküo yeni adam acanların ismi sarı gözüküo civciv istiosan manese gir bi bak civciv dolu
Civcik cıbır ezik noob chicken ördeğe dışardan bakınca sadece beyaz gözüküo ama oynayan kişi baktıında beyaz ve yanınca Civcik cıbır ezik noob chicken ördek işareti duruo
sen carı fire drake gelmeden once actıysan cık cık duruyo ama karsıdan bakınca cık cık gözükmuyo sadece adın beyaz o kadar bunda bişi yok merak etme sen son ördek deilsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme