Şimdi Ara

İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
12.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler.. iyi bir kampanya gibi.
  • Kargoların yılbaşı üzeri saçı başı dağılıyor yetişir mi acaba? Sonra elimizde patlamasın.
  • Mrb,

İstanbulda tv yi elden alırıım satan olursa
  • Ne forum be kimi çıkmış Vestel bedava olsa almam diyor, kimisi 100 liraya televizyonu bana verin diyor, biri çıkmış kör gibi 3 aylık diyor. Neyse haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 3 adet tv aldım akrabalara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Ne forum be kimi çıkmış Vestel bedava olsa almam diyor, kimisi 100 liraya televizyonu bana verin diyor, biri çıkmış kör gibi 3 aylık diyor. Neyse haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 3 adet tv aldım akrabalara.

Rica ederim hep ben yararlaniyordum.forumdan birazda benim faydam olsun dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki linkte mevcut olan Vestel TV lerde hediye ediliyormuş Digiturk paketi.

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryid=60004306
  • hd yayın mı ?
  • 3 ay diyenler nerde yazıyor 3 ay diye arkadaşlar?
  • alıyonmu pnpa
  • strf001 S kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım ama 100TL fazla verip USB Video desteği ve Kendinden uydulu olanı aldım.

Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.
  • 31aralik meselesi kafamı karıştırıyor

• hepsiburada aranıp aktivasyon şifresi siparişten sonra kargo beklenmeden öğrenilebilirse eğer(mail uygun gibi) digiturk hemen kurulumu yapılabilir
  • ürünü siparis etmekte bulunmaktayım bakalım yarın kargoya verceklermis gelısmelere yazarım arkadaslar burdan
  • Bizde çanak anten yok kablolu kullanıyoruz.Bunu alırsak digiturk gelip ücretsiz canak anten takıp ve kurulum yapacak mı?
  • az önce digiturku aradım. en geç 31 aralıka kadar şifre ile kurulum randevusu alındıktan sonra kurulumun ne zaman yapıldığının bir önemi olmadığını söyledi müşteri temsilcisi.
  • Aries_ kullanıcısına yanıt
    Dış kurulum, Çanak+LNB+Kablo+Aktivasyon için 85 TL ödemeniz gerekmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

tvyi ikinci el olarak 150 liraya satsak 250 liraya 1 yıl digiturk 95 liraya da şampiyonlar paketi al 350 liraya aktivasyonla 400 liraya 1 yıl şampiyonlar paketi. Aylık 33 lira.

matematiğe bedenci mi girmişti

• Tv'yi alan arkadaşlar mail üzerinden de şifre alabilirse ben de sipariş vereceğim, aksi halde HB'nin riskine girmem, en erken 4-5 günde gönderdiklerinden bir ürünü sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin1313

Tv'yi alan arkadaşlar mail üzerinden de şifre alabilirse ben de sipariş vereceğim, aksi halde HB'nin riskine girmem, en erken 4-5 günde gönderdiklerinden bir ürünü sağolsunlar.

Göndermezlerse siparişi iptal edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

tvyi ikinci el olarak 150 liraya satsak 250 liraya 1 yıl digiturk 95 liraya da şampiyonlar paketi al 350 liraya aktivasyonla 400 liraya 1 yıl şampiyonlar paketi. Aylık 33 lira.

matematiğe bedenci mi girmişti

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 26 Aralık 2013; 11:52:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.