Şimdi Ara

İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
12.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar dun forumdan bir arkadastan 140 TL sifre satin aldim fakat eski uye oldugum icin tanimlatamadim. sadece 219 tl indirim yapabiliriz diyorlar ve musteri temsilcilerinin cogu bilgisiz
    isteyene ayni fiyata satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorb

quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Fırsat konusunu görmemiştim, Evrekas'ın haber vermesiyle, çarşamba akşamı tvyi satın aldım, cuma öğlen saat 1de televizyon ve paket teslim edildi, saat 3te digiturk kurulumuna geldiler, yarım saatte kurulum bitti digiturke kolumuzu kaptırdık bakalım. Bugün öğlende şampiyonlar paketine geçişte tamamlandı, televizyonuda sattık. 2 günde herşeyi hallettik. Yaklaşık 200 liraya 1 yıllık digiturk aldık, bedava. Fırsat konusunu açan arkadaşa ve Evrekas'a teşekkürler.

Edit: Şampiyonlar paketini peşin 72 liraya almak istedim ama müşteri hizmetleri bilgisizdi, haberleri yoktu durumdan. Mecbur aylık 8 liraya aldım.

Cuma günü sipariş geldi aynı gün kurulumu tamamladım. 72 TL den müşteri hizmetleri habersiz. Aylık 8 TL istiyorlar, onun dışında Digiturk konusunda herşey sorunsuz.

bende aradım peşin ödeyeyim hiç gelmesin faatura diye 800 tl istediler :9 varsa bu 72 ödeyebilen yolu tarif etsin bizede :D

• Eger zamani yetmedigi için sifre kullanamayacak olan varsa ben talibim, pm gönderebilirsiniz.

Sifreyi yarin da alabilirim, çünkü canagim hazir, sadece bir servise gidip kutu alip aktivasyon yaptiracagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 30 Aralık 2013; 14:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benim kargoda geldi..Tv'yi hiç açmadım bile öylece duruyor.

Digitürkü aradım aktivasyon yaptırdım.2 ocak'ta kuruluma gelecekler..

Şampiyonlar paketi,belgesel,çocuk kanallarını seçtim..
  • Cumartesi akşamı cafert den kodu aldım. Saolsun baya yardımcı oldu. O da ben de müşteri hizmetlerini aradığımızda kampanyanın Türksat için olabileceğini söylediler. Kodu hediye aldığım kişinin orada eutelsat çekmediği için bu önemliydi onlarda üstüne basa basa HD kutu istemezsem olur dediler.

Kod alındıktan hemen sonra onaylatmak için müşteri hizmetleri arandığında bu sefer öyle birşey olmadığını, kampanyalı üyeliklerin eutelsat üzerinden gerçekleştiğini söylediler. Ertesi gün kurulum yapılacak eve servis gitmiş ve eutelsat dan sinyal alınamamış. Bunu duyunca 2 kere daha aradım müşteri hizmetlerini, ikisinde de ağzıma geleni söyledim. Adamlarda utanma diye birşey yok. Türksat üzerinden olacağını söyleyen arkadaş yanlıs söylemiş diyerek kurtulmaya çalışıyorlar işin içinden.
    Anlayacağınız daha üye olmadan insanları mağdur etmenin peşindeler. O saatten sonra olur deselerde almazdım zaten. Böyle rezil bi müşteri hizmetleriyle muhatap olmak için üstüne para verilmez arkadaşlar. Neyseki dün burada bi arkadaşa sattım şifreyi ve kurtuldum.

• Arkadaşlar bugün müşteri hizmetlerini aradım şampiyonlar paketine geçmek için, kampanya detaylarında kurulum yapımından itibaren 7 gün içinde geçiş yapmak lazım deniyordu ama müşteri hizmetleri istenildiği zaman aylık 8 tl farkla geçilebileceğini söyledi bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
  • kampanya bilgisinde 72 tl ye şampiyonlar paketine geçilebilir yazıyordu ama olmuyor dediler banada 3-5 kez aradım.
    geçen yılki üyeliğimin iptali için 1 haftadır farklı yerlerden faks gönderdim ulaşmadı diye bir türlü iptal yapmadılar.
  • Alan oldumu acaba kampanya nasildi 3 aylk mi 1 yillik mi merak ettim acikcasi

• 22" Vestel Led tv varsa ist dan elden nakit alınır.
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Tv yi ne yaptın :)

Tv yi bir berbere alcaz 250--260 civarı sanalpazara koyulursa.
    Alırız.Askı aparatınıda hediye edersiniz herhalde :)

Sebep şu skor kaç kaç bi baksana sözünü duymaktan bıktımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 8 Ocak 2014; 18:03:14 >
  • tvsini satmak isteyen varsa ben de alaiblirim ;)
  • XnoX kullanıcısına yanıt
    Aldım
    Kampanya 1 yıllık.
    Çanak+HD uydu alıcısı+Kurulum ve Aktivasyona 85 Tl ödedim

Aylık + 8 Tl ile Lig Tv şampiyonlar paketine geçtim.

Televizyonu 300 TL'den sattım.

Toplamda 280 TL'ye 1 yıllık Ligtv HD 5 büyük takımın maçları,Ulusal kanallar,Belgesel Kanalları,Çocuk Kanalları ve ilk ay tüm kanallar açık aldım..
  • tv satmak isteyenler haber verebilir (manisa veya izmir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Aldım
    Kampanya 1 yıllık.
    Çanak+HD uydu alıcısı+Kurulum ve Aktivasyona 85 Tl ödedim

Aylık + 8 Tl ile Lig Tv şampiyonlar paketine geçtim.

Televizyonu 300 TL'den sattım.

Toplamda 280 TL'ye 1 yıllık Ligtv HD 5 büyük takımın maçları,Ulusal kanallar,Belgesel Kanalları,Çocuk Kanalları ve ilk ay tüm kanallar açık aldım..

Tüh ya kacirdigim için cok üzüldüm :S
    Sanada Hayırlı Olsun Hocam.
  • Çok iyi fırsatmış kaçırdık.
  • XnoX kullanıcısına yanıt
    Teşekkkür ederim..
    Zaten çok çabuk bitti kampanya.Ben aldıktan 15 dakika sonra bitmişti..
  • Vestel'in kampanyasından digiturk abonesi olmuştum. Taraftar paketini sampiyonlara çevirdim lakin Digiturk faturam 52,27 TL geldi. MH aradım kayıt aldılar. Düzelteceklerini umuyorum. Bu tip durumla karşılaşan oldu mu?
  • rimando kullanıcısına yanıt
    Banada fatura gelmiş ama 8 tl.Sanırım seninkini peşin almışlar..
  • 32" 40 " 42 " tv satmak isteyen arkadas varsa istanbuldan pesin olarak alabilirim
  • kampanyadaki tv'yi almış ve satmak isteyen var ise kullanmış olsada olabilir, pm.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.