Şimdi Ara

İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
12.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

şu an taraftar paketi olarak açılabiliyor
    kurulumdan sonra 10 gün içinde de arayıp peşin 72 veya ayda 8 tl *12 olarak şampiyonlar paketine geçilebiliyormuş.
    digi plus çifte kayıt aynı anda.
    kayıt oynatma zamanlama vb sorunsuz
    bir kanal izlerken bir başkasını kaydetme
    içinde dahili hard disk var.

hocam ozaman arayıp söylesem mi tekrar normal tek takım için istiyorum diye yoksa kuruluma gelince iletsem olur mu ?

isterseniz dediğim normal prosedürde ilerlesin. sonra 72 peşin ödersiniz.
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Anladım..O zaman eski anteni söktürüp yeni kurulum yaptıracağım..2.anten için yer yok bildiğim kadarı ile akşam bakmam lazım..

Benim ürün hala kargoda bugun gelmez sanırım pazartesiye kalıyor..
    İlk ay bütün kanallar açık mı peki ?
  • Arkadaşlar paket aktivasyon yapıldığında mı başlıyor yoksa kurulum yapıldığında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimando

Arkadaşlar paket aktivasyon yapıldığında mı başlıyor yoksa kurulum yapıldığında mı?

kurulum yapıldığında aktivasyonla başlıyor.
    iptaller de aynı 3ünde yapıldıgından en mantıklı tarih 2 ocak 2014 kurulum için.
    3. ocak 2015 te iptal edilir ve sadece 1 günlük fatura çıkar son ay bunu daha önceki aboneliklerimde ki tecrübemle yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

İlk ay bütün kanallar açık mı peki ?

bu kampanyada uygulanmıyor
    eğer açık olarak görürseniz sebep şu:
    27aralık -02 ocak arası mevcut abonelere yılbaşı hediyesi anlamında ekstra kanallar açık olacakmış...
    Teşekkürler.
  • yönetici mesajlarımı silip uyarı vermiş.
    bu kadar kişi "150tl ye alırım" mesajı yazıpta silinmiyorsa benim ki niye siliniyor. ben niye uyarı alıyorum.
    ayıp denen bir şey ver
    fiyatmı yükselttim diye, tv yi 225 alırım dediğim için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 28 Aralık 2013; 1:11:40 >
    banada paket az önce geldi paket içerisinde şifreiy digitürk yetkili servisine verin diyor ve aktivasyon yapılacak deniyor ama geçerlilik 31.12 değil mi size ocakta gelecekler miş müşteri hizmetlerine verdiğimizde seri noyu veriyoruz sanırım aktif olmuş mu oluyor içindeki şifreyi girince aktif olmayacak mı ve içindeki şifreyi servis girmeyecek mi ?
  • Mevcut üyeler hiç masrafsız tanımlanıyor. Ben almadım ama size kıyak yapayım o zaman. Müşteri hizmetlerinden "Bilal" Bey ile görüşmek istiyorum deyin ve bu paketten bahsedin ve "sorun çıkarsa beni arayın" demişsiniz deyin, sizin üyeliğinize paketleri tanımlar fatura falan ödemezsiniz!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_nemesis

banada paket az önce geldi paket içerisinde şifreiy digitürk yetkili servisine verin diyor ve aktivasyon yapılacak deniyor ama geçerlilik 31.12 değil mi size ocakta gelecekler miş müşteri hizmetlerine verdiğimizde seri noyu veriyoruz sanırım aktif olmuş mu oluyor içindeki şifreyi girince aktif olmayacak mı ve içindeki şifreyi servis girmeyecek mi ?

0212-473 7373e şifreyi okuyacaksınız serviste teslim alacak şifre kağıdını.
    servisin geleceği tarih önemli değil
    0212-4737373ü en son arayıp şifre vereceğiniz gün 31.12.2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Mevcut üyeler hiç masrafsız tanımlanıyor. Ben almadım ama size kıyak yapayım o zaman. Müşteri hizmetlerinden "Bilal" Bey ile görüşmek istiyorum deyin ve bu paketten bahsedin ve "sorun çıkarsa beni arayın" demişsiniz deyin, sizin üyeliğinize paketleri tanımlar fatura falan ödemezsiniz!!!

tanımlanıyor ama 216 tl indirim olarak.
    bilal beyi bende arayacağım ama bende 3 kişiyle görüştüm.
    umarım dediğiniz gibi olur
  • Israrla sordum, 1 aya kadar bu şekilde olduğunu artık direk paketi tanımladıklarını söyledi hem de iki kez aradım ve ikincisinde bu 216 muhabbetini de sormuştum..
  • Bu arada şifre için servisi aramadan sizi önermem konusunda bana dönüş yaparsanız sevinirim. Sayenizde bir ay bedava izlemiş olurum!!! Ad soyad, telefon, İl-ilçe yeterli oluyor. PM le iletirseniz sizin için bu üyeliğin 13 olması için de sonuna kadar uğraşırım (Daha önce almıştım çünkü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Bu arada şifre için servisi aramadan sizi önermem konusunda bana dönüş yaparsanız sevinirim. Sayenizde bir ay bedava izlemiş olurum!!! Ad soyad, telefon, İl-ilçe yeterli oluyor. PM le iletirseniz sizin için bu üyeliğin 13 olması için de sonuna kadar uğraşırım (Daha önce almıştım çünkü)

ben şifreyi 2-3 saat evvel verdim servis randevusu alındı.
    o kampanya için öneriniz kabul edilmez benim abonelik için.

bilal beyle görüşmek istiyorum diye aradım ne için diye kayıt açtılar ve o beni arayacakmış.
  • elinde kod olan varsa 200 tl alabilirim.
  • Mevcut abonelere 216 tl indirim yansır diyor. Bence riske girmeye gerek bile yok
  • elinde dt olup satmayı dusunen varsa pm
  • Tv geldi görüntüsü iyi değil bide ben vga ile bilgisayarı bağladım max çözünürlük 1680*1050 gözüküyor 1920*1080 olmuyor daha önce monitörümde bu kablo ile 1920*1080 alıyodum bide renk ayarlarını nasıl yaptınız yaptığınız ayarları yazarsanız çok güzel olur teşekkür ederim.
  • digiturk icin Hb linki kalkmıs
    kamp detaylarını ss alan var mı?sonradan patlamasın
    hicbiryerde yok link
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.