Şimdi Ara

İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
12.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece sipariş vermiştim bugün kargoya verilmiş şubeye gelmiş görünüyor ama bugün dağıtıma çıkmayacak galiba :(
  • Sanırım kampanya bitmiş. Bu arada vestel tv. lerin fiyatları zaten gayet iyi. 22 inc olanlar sadece mutfağa olur. Ben 1 ay önce uydu alıcılı olanını aldım, cihaz bence 10 numara. Salonda 42 inc hd uydulu, dahili wifi panasonic var. Özellik farkı wifi hariç yok. Hatta pana sadece hdd ye kayıt yapıyor, vestel flash a bile hd kayıt yapıyor daha ne olsun. Çöp falan diyenler evde ne izliyorlarsa yazsınlar bizde bakıp farkı anlayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bitmis diye agit yakmayin. adi ustunde kampanya ve fiyatlar cok avantajliydi. sonsuza kadar surecek de degildi. stoklar bitince (lig tv den ucuza kapattiklari uyelikler) kaldirdilar

elinizi cabuk tutsaydiniz. bazi kampanyalarda "o bunla birlesiyor mu" "yok kurulumu kendim mi yapsam" "tv nin bilmem nesinden killandim" "acaba ayin 31 ine yetisir mi" gibi soylemler tumuyle firsati kacirmaya neden olur

zaten o bahanelerin de arkasinda kararsizlik yatiyor ,yoksa herkes dun cikan bir kampanyanin filanca gune yetismeyip iptal olmayacagini bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

kampanya bitmis diye agit yakmayin. adi ustunde kampanya ve fiyatlar cok avantajliydi. sonsuza kadar surecek de degildi. stoklar bitince (lig tv den ucuza kapattiklari uyelikler) kaldirdilar

elinizi cabuk tutsaydiniz. bazi kampanyalarda "o bunla birlesiyor mu" "yok kurulumu kendim mi yapsam" "tv nin bilmem nesinden killandim" "acaba ayin 31 ine yetisir mi" gibi soylemler tumuyle firsati kacirmaya neden olur

zaten o bahanelerin de arkasinda kararsizlik yatiyor ,yoksa herkes dun cikan bir kampanyanin filanca gune yetismeyip iptal olmayacagini bilir

haklsıın alamadık.demek neymiş donanım haber gittiği yeri çökertiyormuş :D
  • Kargosu eline ulaşan arkadaş varmı acaba benim ürün dağıtımda gözüküyor şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetydreams

quote:

kampanya bitmis diye agit yakmayin. adi ustunde kampanya ve fiyatlar cok avantajliydi. sonsuza kadar surecek de degildi. stoklar bitince (lig tv den ucuza kapattiklari uyelikler) kaldirdilar

alamayana laf solenmez. ama vidi vidi eden cok oluyor , abuk sabuk bahanelerle. ya parasi yok ,ya da kararsiz .. alan isini goruyor , kalanlar agliyor. fazla detaya girmeyeceksin ,55 ekran televizyon arti tum sene lig tv 400 lira ise fazla kurcalamayacaksin , kurcalarsan kurcalamayanlar bedava lig tv izlerken sen oturur yorum yazarsin ancak (sana degil genel soyluyorum)

• iyi kampanyaymış kaçırdık ne yazıkki

• tv.yi kullanmayacaklarsa varsa talip olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Kargosu eline ulaşan arkadaş varmı acaba benim ürün dağıtımda gözüküyor şu anda.

hocam benim tv elime ulaştı ama farklı tv geldi ben 22pf5065 modelini sipariş etmiştim için uydu alıcısı olan bana 22pf5065s modeli geldi kasası daha kalın gibi duruyor vesteli aradım bu tv görünmüyor dedi fln kafam karıştı iade mi etsem acaba diğer özellikleri aynı görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Kargosu eline ulaşan arkadaş varmı acaba benim ürün dağıtımda gözüküyor şu anda.

hocam benim tv elime ulaştı ama farklı tv geldi ben 22pf5065 modelini sipariş etmiştim için uydu alıcısı olan bana 22pf5065s modeli geldi kasası daha kalın gibi duruyor vesteli aradım bu tv görünmüyor dedi fln kafam karıştı iade mi etsem acaba diğer özellikleri aynı görünüyor

benim tv de geldi ama ben lig tv için almıştım aboelik için digiturk ü aradım
    yukarıda bir yerde itiraz edenler vardı mevcut üyeliklerde şifre kullanılırsa sadece 216 tl indirim olarak yansıyor.

yeni üyelikte ise ekstra masraf şu şekilde:

digiturk çanak anten yoksa
    çanak+ iç kurulum+ aktivasyon 85 tl

digiturk çanak anten varsa
    iç kurulum+ aktivasyon 45 tl dendi.

3 ocakta bitecek aboneliğime ekletmedim yeni abonelik talebinde bulundum.
    kurulumdan sonra müşteri hizmetlerini arayıp 72 tl daha ödeyerek 1 yıllık şampiyonlar paketine yükselteceğim.
    şimdi teknik servisten telefon bekliyorum

bu arada şifre zarfında son kullanım tarihi 31.12.2012 yazıyor ama 31.12.2013 olarak uzatılmış bunda bir sorun yok ama salıya kadar 0212-473 7373ü arayıp başvuruda bulunmak gerekiyor aynı adreste mevcutta bir başka bir üyelik varsa yeni kuruluma izin vermiyorlar ynei bir adres vermeniz gerekebilir bu nedenle.

tv yi de ikinci el bölümünde satışa çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 27 Aralık 2013; 13:42:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sweetydreams

quote:

alamayana laf solenmez. ama vidi vidi eden cok oluyor , abuk sabuk bahanelerle. ya parasi yok ,ya da kararsiz .. alan isini goruyor , kalanlar agliyor. fazla detaya girmeyeceksin ,55 ekran televizyon arti tum sene lig tv 400 lira ise fazla kurcalamayacaksin , kurcalarsan kurcalamayanlar bedava lig tv izlerken sen oturur yorum yazarsin ancak (sana degil genel soyluyorum)

aynen öyle oldu zaten ben de yetişecekmi diye mesaj atmıştım hbdaya hakikaten yetişeiyormuş :D yoksa o fiyata digitürk bedava geliyor

• kullanmayacak olan varsa tv ye talip olabilirim.
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Benim digiturk canak yok ama normal canak antenim var onun üzerinden kurulum olmuyormu?

Turksattanmı Eurotelsattanmı yayın alıyor bu kampanya?
  • şimdi digiturk aradım aktivasyonu yaptım 1 yıl şampiyonlar paketi belgesel ve dizi paketi artı giriş paketi hd kurulum için 24 saat içinde arayacaklarmış çanak anten kurulum herşey için 75 lira dedi telefondaki arkadaş tv canımı sıktı biraz ama digiturk çok iyi oldu 12 ay . birde digiturk plus aylık 10 lira karşılığında alınabiliyormuş bunu da belirteyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Benim digiturk canak yok ama normal canak antenim var onun üzerinden kurulum olmuyormu?

Turksattanmı Eurotelsattanmı yayın alıyor bu kampanya?

o konuda bilgim yok ben kurulum masrafı açısından sorunca böyle bilgi verildi.
    Turksatta daha az kanal izleneceğinden zaten mecburi en az ödenecek 45 tl yerine +40 daha vermeyi ben olsam tercih ederdim çift çanak olurdu böylece. Tabi evde/binada bu imkan mevcutsa.
  • quote:

şimdi digiturk aradım aktivasyonu yaptım 1 yıl şampiyonlar paketi belgesel ve dizi paketi artı giriş paketi hd kurulum için 24 saat içinde arayacaklarmış çanak anten kurulum herşey için 75 lira dedi telefondaki arkadaş tv canımı sıktı biraz ama digiturk çok iyi oldu 12 ay . birde digiturk plus aylık 10 lira karşılığında alınabiliyormuş bunu da belirteyim .

digiturk plusu sormadım ben 10*12 yi ben kesinlikle kabul ederim
    konu içinde yukarılarda da yazmıştım cihaz mükemmel, özellikleride çok işe yarıyor.

sizin tv daha üst model gelmiş neden canınız sıkıldı ki?
    birde 75 te yanlışlık var sanırım heryerde 85 yazıyor telefonda da 2 kişi ile görüştüm ikiside 85 demişti.
    ekleme az evvel
    servis tarafından da arandım 2 ocak 2014'te kurulum randevusu verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 27 Aralık 2013; 14:01:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

quote:

şimdi digiturk aradım aktivasyonu yaptım 1 yıl şampiyonlar paketi belgesel ve dizi paketi artı giriş paketi hd kurulum için 24 saat içinde arayacaklarmış çanak anten kurulum herşey için 75 lira dedi telefondaki arkadaş tv canımı sıktı biraz ama digiturk çok iyi oldu 12 ay . birde digiturk plus aylık 10 lira karşılığında alınabiliyormuş bunu da belirteyim .

digiturk plusu sormadım ben 10*12 yi ben kesinlikle kabul ederim
    konu içinde yukarılarda da yazmıştım cihaz mükemmel, özellikleride çok işe yarıyor.

sizin tv daha üst model gelmiş neden canınız sıkıldı ki?
    birde 75 te yanlışlık var sanırım heryerde 85 yazıyor telefonda da 2 kişi ile görüştüm ikside 85 demişti.

hocam bana 45+30 = 75 tl dendi valla bide şampiyonlar paketi istedim onun içinde 8x12 dendi kabul ettim ama 72 peşin ödemeyle alınmıyor muydu vestele özel bunun için size ne bilgi verdiler acaba ?

birde digi plus avantajı ne acaba aylık 10 lira vermeye değer mi ?

• Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    şu an taraftar paketi olarak açılabiliyor
    kurulumdan sonra 10 gün içinde de arayıp peşin 72 veya ayda 8 tl *12 olarak şampiyonlar paketine geçilebiliyormuş.
    digi plus çifte kayıt aynı anda.
    kayıt oynatma zamanlama vb sorunsuz
    bir kanal izlerken bir başkasını kaydetme
    içinde dahili hard disk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 27 Aralık 2013; 14:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

şu an taraftar paketi olarak açılabiliyor
    kurulumdan sonra 10 gün içinde de arayıp peşin 72 veya ayda 8 tl *12 olarak şampiyonlar paketine geçilebiliyormuş.
    digi plus çifte kayıt aynı anda.
    kayıt oynatma zamanlama vb sorunsuz
    bir kanal izlerken bir başkasını kaydetme
    içinde dahili hard disk var.

hocam ozaman arayıp söylesem mi tekrar normal tek takım için istiyorum diye yoksa kuruluma gelince iletsem olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.