Bildirim
İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI (5. sayfa)
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyiymis bende Digiturk var aralikta bitti bunumu alsam .TV müşteri cikarmi.İstanbul avrupa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 25 Aralık 2013; 23:14:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BEYLER simdi eve alıcam aılem tv yı
pekı lig tv yı kendı evıme aabılırmıyım
zaten 4tl lık dıgı paketım var evde
anlamadıgım ben fılm paketını almayı dusunuyorum 2 de keyf paketı dıyor belgesel ve muzık olacak onlarda
sımdı yanında hd uydu alıcı vrılecek mı onu anlayamadım ben
ve cidden sıcak mı taraftar paket kullanmayacak bırı ıcın
500 tl lık vestelı almayı dusunuyorum uydu alıcı ıcınde olan -
digiturk ise iyi düşünün derim -
quote:
Orijinalden alıntı: ogormek
quote:
Orijinalden alıntı: rasmus61
Beleş ne düşerse yani :)
Beleş demiyelim de uyguna diyelim:) tv alacaktım ama ben 47 inc alacagım. 32 ve üstünüde degerlendiririz. Lig tvde uygun olursa koyarız tvnin yanına arada arkadasları toplar izleriz. Yani uyarsa alırız:))
Enpara limitim olsa inan alacaktım ama ne yazık ki... -
Arkadaşlar bende sipariş ettim, inşallah bir sıkıntı yaşamayız kurum aşamasında falan... -
Lig tv yi şu dönemde aylık 29 tl den alabiliyorsun. Maçların tadı yok ayrıca lig başlangıcıyla ortası hatta sonu bir değil. Kakalayacak adam arıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: emre1393
digiturk ise iyi düşünün derim
Nesini düşeneceğiz arkadaşım, taahhüt yok kredi kartı yok bir şey yok :) 12 ay bitince, bitmeden 1 hafta önce arayıp iptal ettireceksiniz ve üyeliğiniz biter bitmez kutuyu ve kartı bayiye ellerinizle teslim edip, teslim kağıdını ömrünüzün sonuna kadar saklayacaksınız :D -
Arkadaşlar Digiturk le görüştüm lig TV için cihaz veriyorlar hd cihaz da var.hd yayin farkida benim gibi eski abonelerde kurulum ücreti yok ama uyelik paketinde birlesmiyo denildi cihaz abanelikbitince iade güzelfirsatti ama ddeğerlendirme miyecez galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 25 Aralık 2013; 23:50:57 >
Büyük ihtimal bu kampamnyada hata vardır.eger hata yoksa gercekten yılın kampanyası diyebiliriz.
ama tahminimce belli tv lerde bu kampanya vardır fakat bunlar tum tv lere tanımlamış olabilir bu kampanyayı.
yakında cıkar kokusu -
31 Aralığa yetişmese ürün iade edilebilir. -
uydu alıcı ıcınde olan modellerde dijitürk uydu alıcısına gerek olacak mı -
pf 7070 modelini alacaktım kliksa da 950 ye 100 tl daha ucuza gelmesine rağmen
o tv yi dahil etmemişler
eklenmiyor lig tv
22inç de adama 106 dan sonra pire gibi geliyor hele 47-50 inç e alışanlara oda fark etmeksizin küçük gelecektir -
-
sipariş veripte ürünü kargoya verilen oldumu -
Peki mevcut digiturk aboneliği üstüne bu lig tv paketini tanimlatabiliyor muyuz? O zaman yine aktivasyon kurulum vs masrafı ödenmez heralde?
100 lira veririm 300 lira isterimciler... azalarak bitseniz keşke..
BU MESAJIMDAN SONRA KONU İÇİNDE
ALIM
SATIM
TAKAS
VB.
MESAJ ATANLARIN HER MESAJI İÇN AYRI AYRI UYARI VERİLECEKTİR. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersin1313
hayır, açıklamada yazdığı üzere sadece indirim veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: hamucera
quote:
Orijinalden alıntı: ersin1313
hayır, açıklamada yazdığı üzere sadece indirim veriyor
hayır dostum alım-satım, takasa dönüştürenler için yazmıştım, ki direk müdahale geldi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X