Şimdi Ara

İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
12.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluerdem

Peki mevcut digiturk aboneliği üstüne bu lig tv paketini tanimlatabiliyor muyuz? O zaman yine aktivasyon kurulum vs masrafı ödenmez heralde?

böyle yaparsanız hiç avantajlı olmaz 216 tl indirim sağlıyor sadece.
    misal ayda 50 tl ödeyen bir abonesiniz diyelim; 4 ayda bu 216 tl indirim nedeniyle ödemezsiniz. 5.ayda kalan 16 tl indiriminiz yansır sonra normal devam eder.
    bende sipariş verdim az evvel en avantajlısı 399 tl olandan.
    cuma günü muhtemelen kargolanacaktır diyor ama ben cuma yetişeceğini hiç sanmıyorum cumartesi verseler pazartesi elimde olur
    ama pazartesiye kadar kargoya vermezlerse üyelik şifre hediyesini göndermelerine gerek kalmaz; zaten salı son gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 26 Aralık 2013; 1:24:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

quote:

Peki mevcut digiturk aboneliği üstüne bu lig tv paketini tanimlatabiliyor muyuz? O zaman yine aktivasyon kurulum vs masrafı ödenmez heralde?

misal ayda 50 tl ödeyen bir abonesiniz diyelim; 4 ayda bu 216 tl indirim nedeniyle ödemezsiniz. 5.ayda kalan 16 tl indiriminiz yansır sonra normal devam eder.
    cuma günü muhtemelen kargolanacaktır diyor ama ben cuma yetişeceğini hiç sanmıyorum cumartesi verseler pazartesi elimde olur
    ama pazartesiye kadar kargoya vermezlerse çekleride göndermelerine gerek kalmaz zaten salı son gün.

Oncelikle cevap için teşekkürler arkadaşım

Ben abone değilim de abone olan birisine uygun fiyattan vereyim, hiç olmazsa o uygun fiyata lig tv izlemiş olsun ben de tv'yi uygun fiyata almış olayım diyorum.

Siparişi 500 liraya tamamladığım için 75 lira da Worldpuan gelecek bana. Mantıklı olmamış mi? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

hangi tv alınır hacılar bir yardım edin oturma odasına 22inç küçük gelir diyorum ama 32 inç en ucuz olanda çok dandik gibi siz ne diyorsunuz ?

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-32ph3125d-32-usbmovie-led-tv-aski-aparati-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=evves32vh3025&categoryId=60004306&navq=categoryid%3d60004306%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_createddate_pl%26fh_secondid%3devves32vh3025%26fh_lister_pos%3d11%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60000224%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60000224_60004306%257d%26fh_refview%3dlister

her zaman kullanılacak bir tv yi kaliteli bir model almak lazım diye ben 22 olanını 399 tl den aldım.
    bu tv nin 250 tl ve 32 inç olanın ise 450 tl ederi var. aradaki fiyat farkını ligtv için düşünmek gerek.
    bu arada digiturk'un bu kampanya ile vereceği hd uydu ile elimdeki flash diskleri bozmuştu kayıt özelliği var ama biraz yeteneksiz görüntü kalitesi çok iyiydi.
    yani kayıtta sorunlu ama ben 90 tl fark ödeyip geçen yıl digiturk plus cihaz almıştım
    herhangi bir paket olmasa bile sırf cihaz için değer diyebilirim aynı anda çift kayıt veya bir kanalı izlerken diğerini kaydetme ve sorunsuz cihaz.
    webden cep uygulamasından cihaz yanında değilken kayıt talimatı verme gibi avantajlarıda var...

• quote:

quote:

quote:

ama pazartesiye kadar kargoya vermezlerse çekleride göndermelerine gerek kalmaz zaten salı son gün.

Oncelikle cevap için teşekkürler arkadaşım

Ben abone değilim de abone olan birisine uygun fiyattan vereyim, hiç olmazsa o uygun fiyata lig tv izlemiş olsun ben de tv'yi uygun fiyata almış olayım diyorum.

Siparişi 500 liraya tamamladığım için 75 lira da Worldpuan gelecek bana. Mantıklı olmamış mi? :)

sırf tv için almayın derim lig tv ihtiyacınız yoksa. benim aboneliğim bitiyordu fenerbahçeyi de takip etmek isitiyordum iyi oldu
    hatta geçen hafta teknosadan çok daha fazla fiyatlarla (22 lik olan sanırım 700 civarı orada aynı hediyelerle) seg siparişi verip -bunla tamamen aynı kampanyadan- yararlansam mı diye düşünmüştüm.

• Gördüğüm kadarıyla kimse linki vermemiş. Digiturk özel paketi ayrıntıları burada

HD içerdiği için çok cazip. Ben FB-GS derbisi öncesi 12 aylık şampiyonlar paketini 550 + 30 TL sadece aktivasyona almıştım (sadece bayiden kutu aldım, aktivasyon parasını havaya ödemiştim). Şimdi aynısı 372 TL + 45 aktivasyon ile alınıyor ve yanında 22" Tv hediye... İhtiyacı olan kaçırmasın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

hangi tv alınır hacılar bir yardım edin oturma odasına 22inç küçük gelir diyorum ama 32 inç en ucuz olanda çok dandik gibi siz ne diyorsunuz ?

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-32ph3125d-32-usbmovie-led-tv-aski-aparati-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=evves32vh3025&categoryId=60004306&navq=categoryid%3d60004306%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_createddate_pl%26fh_secondid%3devves32vh3025%26fh_lister_pos%3d11%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60000224%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60000224_60004306%257d%26fh_refview%3dlister

her zaman kullanılacak bir tv yi kaliteli bir model almak lazım diye ben 22 olanını 399 tl den aldım.
    bu tv nin 250 tl ve 32 inç olanın ise 450 tl ederi var. aradaki fiyat farkını ligtv için düşünmek gerek.
    bu arada digiturk'un bu kampanya ile vereceği hd uydu ile elimdeki flash diskleri bozmuştu kayıt özelliği var ama biraz yeteneksiz görüntü kalitesi çok iyiydi.
    yani kayıtta sorunlu ama ben 90 tl fark ödeyip geçen yıl digiturk plus cihaz almıştım
    herhangi bir paket olmasa bile sırf cihaz için değer diyebilirim aynı anda çift kayıt veya bir kanalı izlerken diğerini kaydetme ve sorunsuz cihaz.
    webden cep uygulamasından cihaz yanında değilken kayıt talimatı verme gibi avantajlarıda var...

usta 32inç olan full hd değil yalnız benim canımı sıkan o ben ps3 flnda bağlayacağım bu tvye bu devirde hd ready ye para verilmez gibime geliyor diğer arkadaşlar ne düşünüyor acaba ? 22inç olan 400 lük mü ? 22 inç dahili uydu alıcılı 500lük mü ? yoksa 32inç hd ready mı bütçe 700 max. ne diyorsunuz birazdan sipariş geçeceğim ?

• benim de TV bozuldu ya.Yenisini almak lazım artık ama bilemedim nasıl etsem
  • Alisveris yapacagim world karti bkm expresse kayit ettirsem ve alisverisi bkm ile yapsam hem kartin hem bkm nin puan kampanyasindan ayni anda yararlanabilirmiyim? Bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

Alisveris yapacagim world karti bkm expresse kayit ettirsem ve alisverisi bkm ile yapsam hem kartin hem bkm nin puan kampanyasindan ayni anda yararlanabilirmiyim? Bilgisi olan var mi?

hiç bir sorun çıkmaz bkm bankaların diğer kampnyalarıyla ilgilenmiyor sonuçta.
  • fuzuli bi masraf gerçi benimkisi ama bakalım artık bi çıkış yolu bulucaz artık
  • quote:

quote:

Alisveris yapacagim world karti bkm expresse kayit ettirsem ve alisverisi bkm ile yapsam hem kartin hem bkm nin puan kampanyasindan ayni anda yararlanabilirmiyim? Bilgisi olan var mi?

Peki hb de bkm ile odeme yaparken ayni kk da oldugu gibi taksit secenegi var mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

Peki hb de bkm ile odeme yaparken ayni kk da oldugu gibi taksit secenegi var mi acaba?

çok nadir bkm den kaynaklanan sorunla çıkmıyor sadece peşin seçenek çıkıyor ama genelde sorunsuz ve güvenli.
    avantajix site yönlendirme var oradan da az da olsa iade alabilirsiniz...

• Hepsiburada.com’da World’e özel 100 TL’ye varan Worldpuan. Üstelik 12 aya varan taksit!
    Kampanya Koşulları

Kampanya kapsamında 1 – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 – 499 TL arasındaki işlemlere 25 TL, tek seferde yapılacak 500 – 999 TL arasındaki işlemlere 75 TL, tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri işlemlere ise 100 TL Worldpuan hediye edilecektir. Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında en fazla 100 TL Worldpuan kazanılabilinecektir. Kampanyaya katılmak için kart sahibi, HEPSIBURADA yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 rakamını SMS ile 3160′a, Vakıfbank Worldcard sahipleri ise 6635′e SMS gönderecektir. SMS gönderimi ile kampanyaya son katılma tarihi 31 Aralık 2013′tür. Kazanılan Worldpuan’lar 16 Ocak 2014 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 26 Ocak 2014′tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 27 Ocak 2014 itibari ile geri alınacaktır. World Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir. 12 taksit kampanyası 300 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir. Hepsiburada.com ve Yapı Kredi kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

sms atmayı unutan olabilir...

• Alım satım yazmak yasaklandı hangi başlık altında yazılacak bunu yapmak isteyen olursa arkadaşlar? bana adresi veririmisiniz? İhtiyacımı oraya yazayım.
  • Alacaktım vazgeçtim. Şuanda Şampiyonlar paketi için 6 ay bedava 6 ay 66 Tl teklif alanlar var. Aylık 33 e geliyor. Bu kampanya ise 400 + 45 + 72 =517 Tl Tv yi 200 e satsan (tv ihtiyacım yok) 317/10= 31,7 32 Tl diğeri de zaten 35 TL. Enparada limitim olsa yine düşünebilirdim.
  • Hb de bkm ile odeme secenegi yokmus ki yaw

• mevcut üyeyim, öncelikle şifre alanlar aktivasyondan önce onları önermem halinde 1 ay dostlar kampanyasından bedava hakkımız oluyor. Bu hakkı kullandırmak isteyenler bana PM atabilirse sevinirim. Sizin de 1 ay yada ek paket almanız için de uğraşırım, daha önce çok kez yaptım çünkü..

İkinci olarak müşteri hizmetlerini aradım ve bana aktivasyon ücreti ödemeden bir yıl bu paketin tanımlanacağını ve ek ödeme yapmayacağımı söyledi. Bir arkadaş ise indirim olacak sadece demiş.. Bunu soran var mı aşka. Yoksa tekrar arayacağım...
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Süpersin hocam unutmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

mevcut üyeyim, öncelikle şifre alanlar aktivasyondan önce onları önermem halinde 1 ay dostlar kampanyasından bedava hakkımız oluyor. Bu hakkı kullandırmak isteyenler bana PM atabilirse sevinirim. Sizin de 1 ay yada ek paket almanız için de uğraşırım, daha önce çok kez yaptım çünkü..

İkinci olarak müşteri hizmetlerini aradım ve bana aktivasyon ücreti ödemeden bir yıl bu paketin tanımlanacağını ve ek ödeme yapmayacağımı söyledi. Bir arkadaş ise indirim olacak sadece demiş.. Bunu soran var mı aşka. Yoksa tekrar arayacağım...

mevcut üyeler yeni paket almak istemezse kendi paketlerinde kullanmak isterse faturalarından 216 tl indirim olarak yansıyacağı şartlarda yazılmış.

önerme kampanyası burada geçerli mi ki?
    gelen hediye şifresiyle abone olmak için arayanlara siz önerilmiştiniz diyip 1 ay da ekstra paket vermezler sanıyorum önerilse bile ama öyle oluyorsa bu da iyi olur tabi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.