Şimdi Ara

İşte Sony Ericsson PlayStation Phone (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
13.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokunmatık oldugu ıcın donanımsal klavyeye gerek kalmaz ekranda buyuk ama o analogun olması lazımdı bana hala gercek degıl gıbı gelıyo ama DH haberini yaptıgı ıcın ınandırıcılık payı koyuyorum eger bu cıkacaksa psp phone diye bence dandık olmus tasarım daha seksi biseyler beklerdim yakıstıramadım. sony cıkartamıyosa HTC cıkartsın barı :D
  • Bu sony gerçekten akılsız. PSP GO ana vatanında bile satmıo. PSP 3004 GO ya göre 10 katı fazla satıyo. Sen kalkıyorsun GO yu temel alan bir telefon yapıyorsun ilginç..
  • Tahmini fiyatı kaç TL olur. almayı düşünüyorum da ..
  • Sony hala tasarım üzerinde çalışıyormuş arkadaşlar. Şuan ki en büyük söylenti: HD büyük ekran üzerinde duruyormuş Sony. Ve şunu da eklemek isterim: Yabancı kaynaklara göre Sony çok ciddi bir çalışma yapıyormuş ki piyasayı domine etme gibi planları olduğu konuşuluyor.
  • psp2yi direk böyle çıkarsalar ya
  • bence o ara öyle boş bırakılmaz. yoksa anlamsız bi yer kaybı olur..
  • Analog eksik sanırım.
  • psp 2 ıcın ınternette bı vıdeo ızlemıstım bulamadım sımdı Ipad tarzı buyukce ekranın sag ve solunda kontroller var dokunmatık falan psptab olarakda gecıyodu vıdeo tamamen anımasyon seklındeydı gercekcılıgı yoktu belkıde cıdden psptab dıye bısey cıkartır ps-tab saha mantıklı oluyo heralde
  • iğrenç psp goya benziyo
  • Bence kesin fake. Üst taraf iyi de alt taraf çok ilginç, garip, değişik bişey olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 28 Ekim 2010; 7:06:46 >
  • bu model çok tırt olmuş bence seri üretime filan geçilmez
  • fake olabilirmi acaba telefon tasarimi olarak hic sony e uygun degil ... cinliler hep telefon klonluyolar bu telefon cikarsa bunuda klonlar mi acaba ucuza almis oluruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Analog kontrolörü yok mu bunun yani topuzu?

Aynı zamanda telefon olduğunu unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka
    Kontrol butonlarının arasındaki kocaman bölgeye sadece iki adet led koymaları garip olmuş. İnce analog buton gibi birşey sığdıramadılarsa en azından touchpad türü birşey yapsalarmış.

Aynen, qwerty panel bile konulabilir oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Kontrol butonlarının arasındaki kocaman bölgeye sadece iki adet led koymaları garip olmuş. İnce analog buton gibi birşey sığdıramadılarsa en azından touchpad türü birşey yapsalarmış.

bence onların touchpad tasarımında analoglar olma ihtimali var :):)
  • direk alırım. hem telefon hem psp daha ne ister bi bünye ?
  • ayrıca bu prototip cihazın resimleri. eğer çıkartırsa sony daha da bir makyajlıyacaktır aleti.
  • benim merak ettiğim bu ürün sony ericsson işbirliği ile mi çıkacak yoksa sadece sony ve play station ortaklığı mı olacak?
  • bu ne ya herkezde alcakmış gibi yorum yapmış yok şöle yok böle saçma bişey işte buna para verenin aklını seviyim...
  • tasarım tasarım tasarım ^^
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.