Şimdi Ara

İşte Sony Ericsson PlayStation Phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
13.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alt="İşte Sony Ericsson PlayStation Phone"

Uzun süredir konuşulmakta plan PlayStation Phone nihayet gün ışığına çıktı. Akıllı telefon pazarında bir süredir sıkıntılar yaşayan ancak Android işletim sistemiyle birlikte güçlü cihazlar sunarak toparlanma sinyalleri vermeye başlayan Sony Ericsson, PlayStation Phone kozunu pazara sunmaya hazırlanıyor. Özellikle son birkaç yıldır konuşulan ancak Sony'nin, Ericsson ile olası bir ayrılık durumunda kendisi değerlendirmek istediği için sıcak bakmadığı iddia edilen PlayStation Phone, teknik özellikleriyle birlikte ortaya çıktı. Özellikle Çin pazarında, farklı tasarımlara sahip çeşitli klonları olsa da Sony Ericsson'un yeni telefonu, tasarım anlamında Japon firmaya istediğini veremeyen PSP Go'yu esas alıyor.

Oyun kontrol butonlarına yer verilen kızaklı tuş takımına sahip telefonun Gingerbread kod adlı Android 3.0 işletim sistemini kullandığı belirtiliyor. Sony'nin kendisine ait özelleştirilmiş bir uygulama mağazasını kullanacağı belirtilen PlayStation Phone, donanım anlamında da güçlü bir yapı sergiliyor. Qualcomm'un 800MHz'de çalışan örneği, HTC'nin Desire Z ve T-Mobile için hazırladığı G2 modellerinde kullanan MSM8655 işlemcisinin 1GHz'lik versiyonunda güç alan telefon, 512MB RAM ve 1GB ROM ile geliyor. 3.7-inç ile 4.1-inç aralığında ekran boyutuna sahip olduğu belirtilen, telefon özellikleri için çoklu m dokunmatik ekrana, oyunlar içinse PlayStation kontrolcülerinden alıştığımız geleneksel butonlara sahip. Sony'nin ürettiği cihazlardan farklı olarak Memory Stic yerine microSD kart slotuyla donatılan telefonun tasarım olarak şu an prototip aşamasında olduğunu da hatırlatmalıyız. PSP Go temel alınarak, Xperia X10'un tasarım çizgileri üzerine şekillendirilen PlayStation Phone'un, en iyi ihtimalle yıl sona ermeden ancak daha gerçekçi bir tahminle 2011'de pazara sunulması bekleniyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Sony Ericsson PlayStation Phone

• Donanımsal olarak gerçekten güçlü,birçok pda'den daha iyi özelliklere sahip.

Edit:Htc modeli birkaç telefonda da 512 mb ram bulunuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 27 Ekim 2010; 23:56:08 >
  • Kontrol butonlarının arasındaki kocaman bölgeye sadece iki adet led koymaları garip olmuş. İnce analog buton gibi birşey sığdıramadılarsa en azından touchpad türü birşey yapsalarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Kontrol butonlarının arasındaki kocaman bölgeye sadece iki adet led koymaları garip olmuş. İnce analog buton gibi birşey sığdıramadılarsa en azından touchpad türü birşey yapsalarmış.

bencede. çok boş kalmış o alan

• sony caga ve ortama gec ayak uyduruyor galiba eski devler gibi sonu yaklaşıyor...

edit: sadece bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsanzeki168 -- 27 Ekim 2010; 19:37:40 >

• Geç kaldığı yetmiyor gibi bir de çirkin yapmış biraz kalite kokmalı aldığın ürün sonuçta az para istemezler buna
  • Analog kontrolörü yok mu bunun yani topuzu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Sony Playstation HD Kamera
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kontrol butonlarının arasındaki kocaman bölgeye sadece iki adet led koymaları garip olmuş. İnce analog buton gibi birşey sığdıramadılarsa en azından touchpad türü birşey yapsalarmış.

Keske baska birsey dileseydin :) Led dedigin kisimlar zaten multi-touch pad. Haberde girilmemis nedense, ayrica telefon X10 degil bariz Vivaz cizgileri uzerine tasarlanmis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

quote:

Keske baska birsey dileseydin :) Led dedigin kisimlar zaten multi-touch pad.

Demek ki telefon tasarımı yapma vaktim gelmiş.

Şaka bir yana eğer öyleyse, haberde gözden kaçmış sanırım. Acaba bu tasarımın ön tarafında L ve R butonları da mevcut mudur PSP'deki gibi?

• Pil Tüketimi ne olacak ?
  • ciddi söylüyorum bana verseler daha güzel çizerdim bu modeli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

quote:

Keske baska birsey dileseydin :) Led dedigin kisimlar zaten multi-touch pad.

Demek ki telefon tasarımı yapma vaktim gelmiş.

Şaka bir yana eğer öyleyse, haberde gözden kaçmış sanırım. Acaba bu tasarımın ön tarafında L ve R butonları da mevcut mudur PSP'deki gibi?

:D:D Aynen sen bir basvur SE tasarim grubuna:P Habere gelirsek pek bir ayrinti girilmemis ve fotograflara da yer verilmemis.http://www.engadget.com/photos/the-playstation-phone/#3511127 bu adresten L ve R tuslarina goz atabilirsin.

• @ Jem-Jem, teşekkürler. Sonradan farkettim, haberdeki fotoğraflarda da L ve R butonları gözüküyormuş.
  • Dizaynı Sony Ericsson'a yakışmamış.
  • tasarımı biraz daha düzeltmeleri lazım bence
  • Fena sayılmaz ama daha geliştireceklerini ümit ediyorum
  • Balon sanıyordum...
  • Telefon özellikli psp

İyi olmuş ama tutulur bu
  • tasarımı kötü gibi
  • Analog yok hayatta oynayamam :(
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.