Şimdi Ara

İşte Sony Ericsson PlayStation Phone (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
13.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: clubber42

bu ne ya herkezde alcakmış gibi yorum yapmış yok şöle yok böle saçma bişey işte buna para verenin aklını seviyim...

biz hayvan gibi zengin olduğumuz için saçıyoruz böyle parayı . fakirler bilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 28 Ekim 2010; 15:08:20 >

• okadarda aşşalık durmuyo abartmayın bence şahsen ben iphone oyunlarındansa bunu tercih ederim
  • sony gibi kalite ve tasarım uzmanı bir firmanın,çin ürünlerine benzeyen bu aleti piyasaya süreceğini zannetmiyorum.fake olması güçlü ihtimal.
  • Fake tabi ki.. Sony böyle saçma bi dizayn yapmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

Fake tabi ki.. Sony böyle saçma bi dizayn yapmaz..

kesinlikle katılıyorum sony ericsson yapsa boyle dizaynı sony playstation onaylamaz playstation tasarlasa se kabul etmez insani hem ps den hemde se den sogutur tipe bak donanımı istersen ps3 gibi olsun bu tiple cıksa asla ve kat'a tutunamaz bizde iki sene sonra bir zamanlar se vardı deriz bize cevabende sahi nooldu ona derler bizde yuzune gözüne bulaştirdi iyice der baska konuya geceriz zaten marka degeri düşüyor iyice sapıtmadan dur demek lazım sony
  • sony bundan daha çirkin dizayn yapma konusunda 1 numaradır.

Android OS + PSP. Bunda batarya ..iç olur. Sony bunu çoktan yapmalıydı.
  • burdaki çin malı çakma cihazın tasarımı bile daha güzel, fiyatı da 60 dolarmış

http://kotaku.com/5683105/the-psp-phone-that-plays-mario-zelda
  • Tabiki Böyle Şaçma bir görünüm yapmaz bu deneme cihazı olduğu için böyle olabilir.
    Fakat Çıktığında daha güzel bir görünüm yapar
  • bence de fake .. hatta dokunmatikli üst kısım x12 olarak piyasaya çıkacak telefona benziyor.. alt taraf çakma..
  • Fake den ziyade hadi çıktı diyelim pil sorununu nasıl çözücekler kalın bir alet olur bence vesw nokia oyun telefonu gibi ellerinde patlaya bilir.
  • Telefon değiştireceğim zaman bunu alırım.Ben değiştirene kadar daha da geliştirilir zaten.
  • psp go ya çok benziyor. ama sony psp go dan çok daha sıradışı bir tasarımla ürün çıkartacak bence
  • Ben bu üründen çok ümitliyim almayı planlıyorum çıkınca. Ama konsol tuşları gamboy advance e benzemiş dandik olmuş kaç yıl önceki tasarım analog da olursa süper olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.