Şimdi Ara

İşte Sony Ericsson'un beklenen telefonu: Xperia Play (PlayStation telefon) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
19.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

Sony akıllı telefon sektöründeki son kozunu oynadı...

Daha yeni başladı desek daha doğru olur kanımca :)
  • güle güle kullan kemik81. psp yi daha türkiyeye gelmeden getirtmiştim. ama şimdi çok eski kaldı yeni oyunlara yetişemiyor. telefonum da nanay. xperia play lmak niyetindeyim ama olumsuz çok eleştiri var. ne dersiniz, psp ve telefonu ayrı ayrı mı seçmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Ben bu ciyazi inceledim mediamarkta şahsen psp go gibi kibar felan degil biraz büyük geldi ama yinede fena degil ama fiyatını hakediyormu bilemem

hocam ne kadardı mediamarkt ta xperia play in fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

quote:

Ben bu ciyazi inceledim mediamarkta şahsen psp go gibi kibar felan degil biraz büyük geldi ama yinede fena degil ama fiyatını hakediyormu bilemem

Hocam ben avusturyadanim burda fiyatı genel olarak 560-600 euro değişiyor magzalara göre ama o fiyatı kimse vermez burda sözleşmeli hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

quote:

Satışı başlamışmı? Hangi mediamarkta incelediniz?
  • Benim bildiğime göre PSP oyunları bu telefon için port edilip oynanacakmış.Ne derseniz deyin kesinlikle harika bir telefon.
  • arkadaşlar telefonda görüntülü konuşma özelliği yok herhalde
  • Yok abi bu telefon çıkmıcak değiştiremicem telefonumu n900 ü bekledim alamadım. Xperia play içinde aynı şey olcak
  • madem böyle bir telefon çıkarma niyetin vardı. Ps vita yi biraz daha bekletseydin demezler mi?

Vita bu telefonun satışlarını büyük sekteye uğratır. Sony bindiği dalı kesiyor.
  • Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağına dair bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria
    madem böyle bir telefon çıkarma niyetin vardı. Ps vita yi biraz daha bekletseydin demezler mi?

Vita bu telefonun satışlarını büyük sekteye uğratır. Sony bindiği dalı kesiyor.

Bence vita çıkana kadar satar alanlar zaten ilk telefon diye alıyorlar
  • vita ile xperia play in karşılaştırılması saçma bence vita oyun konsolu, play ise android işletim sistemi olan aynı zamanda konsol özellikleri taşıyan bir telefon

bu iki özelliğin karışımı olduğu için bu telefon bence cazip geliyor
  • Game Boy Advance SP OYUN HOST-Mavi

Model numarası: AGS-001
    LCD ekran: iletimli TFT LCD ekran (en fazla 32.000 renk)
    ekran boyutu: 2.9inch 40.8mm (H) * 61.2mm (W)
    çözünürlük: 160 * 240
    güç kaynağı: özel AC adaptör (AGS-002 (ASI))
    özel pil (AGS-003)
    sıcaklık öfke :10-40 ℃
    nem aralığı :20-80%
    Boyutlar: 82mm (g) * 84.6mm (H) * 24.3mm (D) (katlanmış kapattığınızda)
    Ağırlık: yaklaşık. 143g (pil ile)
    şarj süresi: yaklaşık. 3hours

• quote:

Orijinalden alıntı: sarcasticxx
    vita ile xperia play in karşılaştırılması saçma bence vita oyun konsolu, play ise android işletim sistemi olan aynı zamanda konsol özellikleri taşıyan bir telefon

bu iki özelliğin karışımı olduğu için bu telefon bence cazip geliyor

Mobil konsol dunyasını bilen bilir, Psp de cerezlik niyetine oynanacak oyun çok azdır. Psp oyunlarını ds veya iphone gibi vakit geçirmek için oynamazsınız çünkü Psp oyuncular için yapılmıştır. Bu yüzden de bunu alacak kisiler de onu göz önünde bulunduracaktir mutlaka
  • Arkadaşlar oyun oynamayı seven biriyim
    Şu aralarda ögrenci olarak Londra'da bulunmaktayım Bugün trende birinin elinde bu telefonla tekken oynadığını gördüm ve hayran kaldım resmen
    Sizce be telefonu almaya deger mi ?
    Malum burda ögrenci iken parayı düşünerek harcamak gerekiyor :)
    Ve diyelim ki bu telefonu aldım oyun nasıl yüklüyoruz bu alete ?
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Bu cihaz bu fiyatını haketmiyor dostum parana yazık
  • SE'yi kaliteli müzik ve mp3 çalar tarzı telefonlar yaptığı için çok severdim ve halâ'da seviyorum. gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. iPhone vs Samsung vs HTC gibi polemiklere girmeden kendi yolunda gayet iyi gidiyor
  • Se quallcomm a demis ki elinde kalan eski nesil parcalari ver milleti oyun makinasi diye kekleyelim
  • hem telefon hem oyun için vasat özelliklere sahip 1 sene ömrü var o telefonun sonra satmaz
  • çıktımı bu telefn kac para?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.