Şimdi Ara

İşte Sony Ericsson'un beklenen telefonu: Xperia Play (PlayStation telefon) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
19.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda kaç kisi bu telefonu bekliyor acaba. SGS2 kadari yoktur sanırım.
  • arkadaşlar ben bu teli alıcaktım siparişinide veriyorum ama kafam karıştı sony psp oyunları bunda oynanmıcaksa psp almak daha iyi değilmi ben 1 ay önce xperia x10imi satmıştım bu cihazın ondan farkı neyki acaba psp gomu alsam yada bu ürünümü yardımcı olursanız çok sevinirim iyigünler
  • Sanırım şuan android için psp emulatoru yok ama ilerde olmayacağı anlamına gelmez. Bence psp oyunlarınada ihtiyacı yok kendine has oyunları + android uyumlu tüm oyunlar+ eski arcade emulatorleri ve binlerce oyunları yeterli olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaşlar ben bu teli alıcaktım siparişinide veriyorum ama kafam karıştı sony psp oyunları bunda oynanmıcaksa psp almak daha iyi değilmi ben 1 ay önce xperia x10imi satmıştım bu cihazın ondan farkı neyki acaba psp gomu alsam yada bu ürünümü yardımcı olursanız çok sevinirim iyigünler
  • bu telefona psp oyununu atıp oynaya bilecek miyim bana o lazım bilen arkadaşlar beni aydınlatır mı ? ayrıca bu telefon flash desteği veriyormuş. cityville gibi facebook oyunları çalışır mı ?
  • şu an için psp oyunlarını oynayamazsın. Gelecekte de oynayabileceğini pek zannetmiyorum arkadaşım. Flash ile ilgili bütün siteleri açıyor ama cityville nedir bilemediğim için birşey diyemiyorum. facebooka rahat bağlanıp tüm videoları izleyebilirsin. Ben en çok pes serisi için almıştım. Şu anda oynayamıyorum ve bu konuda hayal kırıklığı yaşıyorum. onun dışında telefonumdan gayet memnunum. Bu arada xperia play kullanan arkadaşlar bir konu başlığı açsanız da paylaşımlarımızı beraber yapsak.
  • Senden baska kullanan varmi

Ayrica pes neden oynayamiyon tuslar icin optimize edilmemis mi
  • İşte Sony Ericsson'un beklenen telefonu: Xperia Play (PlayStation telefon)

İşte Sony Ericsson'un beklenen telefonu: Xperia Play (PlayStation telefon)
  • xperia play kullanan arkadaşlardan biri zahmet olmazsa andorid marketten canlı tv uygulamasını indirse çalışıyormu baksalar bu telefonda birde herhangi bir dizi sitesine girip örneğin diziport gibi burdaki dizileri açıyormu flash desteği de yeterliyse psp imle kullandığım telefonu satıp alıcam bunu
  • bir şey daha sorucaktım unuttum doğu banktan alsak bunu yurt içi operatörlerde bir sıkıntı yaşarmıyız internete bağlanmakta kaçak olduğundan dolayı
  • bari 1200 civarı olsaymış :). 1300 e yakın birşeyler mesela.
  • Bu telefona hiç talep yok galiba. Hiç güncel haber yok xperia play ile ilgili...
  • Telefon harika mükemmeldende öte diyebilirim ancak pes oynanabilseki ileride umudum var mükemmel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Bu telefona hiç talep yok galiba. Hiç güncel haber yok xperia play ile ilgili...

Ben türkiyede satışa sunulmasını bekliyorum garanti için, çünkü kızak mekanizmalı telefonların zamanla bozulma ihtimalleri diğer telefonlardan daha yüksek.
  • Kızagı filan cok saglam merak etem kolay kolay bişi olmaz benim hala kızaklı sony 4 yıldır takoz gbi çalışıyor.kızak hala ilk günku setliğinde yani
  • ne zaman gelecek türkiyeye şu lanet telefon artık gelsede alsak...
  • Ben bu ciyazi inceledim mediamarkta şahsen psp go gibi kibar felan degil biraz büyük geldi ama yinede fena degil ama fiyatını hakediyormu bilemem
  • Ne zaman gelecegi belli degil daha
  • Sony akıllı telefon sektöründeki son kozunu oynadı...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.