Şimdi Ara

İşte Sony Ericsson'un beklenen telefonu: Xperia Play (PlayStation telefon) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
19.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda oyun delisi olmadığım için beni ilgilendirmiyor.Ama güzel bir telefon.
  • pil olayı ciddi sıkıntı olacaktır.
  • gerek tasarım olarak gerekse teknik özellikler olarak beklentilerin çok altında kalmıştır.

keşke psp go'nun tasarımını baz alsalardı.

ayrıca eski ve yeni psp oyunlarını oynatmayacak olması çok saçma olmuş. madem böyle birsey yaptınız ona göre bir işletim sistemi koyun ve psp oyunlarını da oynayalım.
  • http://pocketnow.com/android/sony-ericsson-xperia-play-review

Bu incelemede pil süresi çok iyi diyor.
  • merhaba arkadaşlar ben elimdeki külüstür j105i naite mi 100 e 150 ye okutup bir sony ericsson android işlemcili telefon almak istiyorum.fakat bu yeni çıkacak olan xperia play i mi yoksa xperia x10 mini yimi alsam diye kararsım kaldım.Bir de araya xperia x10 mini pro giriyor.e ngp duyuruldu(portable bir alet için amacım oyun ama telefon olursa çok daha iyi olur ve ngp için o kadar beklemek pek mantıklı gelmiyor).Ben bir oyuncuyum ve telefon alıcaksam xperia play yakın geliyor çünkü indireceğim uygulamalardan %90 ı oyun olacaktır.Bu oyunlar paralı mı olacak xperia play de?Bu telefonların şarj süreleri arasında ne gibi bir fark olur?Siz hangisini tavsiye edersiniz ve bu telefonların hangisi daha iyidir,özellikleri nelerdir?Çok kafam karışık beni aydınlatırsanız çok sevinirim:)
  • Ben de merakla bekliyorum tr fiyatını ve performansını. Oyunlar paralı olacak elbette. Ngp'nin yanında bir manası yok aletin tabi ama güncel psp oyunları port edilirse telefon+oyun makinesi olarak fena durmaz diye düşünüyorum.

Şu video çok hoşuma gitti.

Xperia Play'de N.O.V.A 2

• şu an bu telefon çok anlamsız duruyor psp oyunları emule edilmedigi sürece yada ekstra oyunlar port edilmedigi sürece psp daha çok iş görür oyun amaçlı...
  • benım beklentım 3g uzerınden multı bırcok ınsanla oyun oynamaktı . acaba bunu yapabılıyormu .
  • bu ürünü almayı düşünen arkadaş var mı? Artıları ve eksileri nelerdir sizce? Samsung Galaxy s2 için beklemeli miyim ya da htc evo 3d için? Ben yolculuk esnasında oyun oynamayı seven bir insanım ama her gün telefonumu şarj etmek ve şarjı bitecek diye bütün ayarlarını kısmak istemiyorum. Super Amoled ekran çok mu önemli? Sony ekran konusunda nasıldır bunu da bilemiyorum. Acaba bu ürünün şarj süresi nasıldır? İnsanın kafası allak bullak oluyor burada benden çok daha bu konularda deneyimli bilgili arkadaşlar var yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • herzamankı gıbı reklamları 10 numara ama telefonlar tısssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamadım bugün gittim 1550 lira bayıldım ve aldım. İlk izlenim olarak ses kalitesini iyi buldum, şarjı da çok uzun gidecekmiş izlenimi verdi. Ekran kalitesi olarak çok fazla bi beklenti içine girmeyin derim. Şimdilik bu kadar haftaya kadar yokum. haftaya isteyen olursa detaylı incelemesini yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemik81
    Dayanamadım bugün gittim 1550 lira bayıldım ve aldım. İlk izlenim olarak ses kalitesini iyi buldum, şarjı da çok uzun gidecekmiş izlenimi verdi. Ekran kalitesi olarak çok fazla bi beklenti içine girmeyin derim. Şimdilik bu kadar haftaya kadar yokum. haftaya isteyen olursa detaylı incelemesini yazarım...

Hayirli olsun kardes iyi gunlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemik81

Dayanamadım bugün gittim 1550 lira bayıldım ve aldım. İlk izlenim olarak ses kalitesini iyi buldum, şarjı da çok uzun gidecekmiş izlenimi verdi. Ekran kalitesi olarak çok fazla bi beklenti içine girmeyin derim. Şimdilik bu kadar haftaya kadar yokum. haftaya isteyen olursa detaylı incelemesini yazarım...

İzlenimlerini bize aktarsan?Ben de kararsız kaldım bu telefonla ilgili...
  • hocam marka fanatiği değilim o yüzden olabildiğince objektif olmaya çalışacağım. bu telefonu almamın en büyük nedeni psp'mi çok seviyordum ve taşıması gerçekten büyük problemdi. onu satarken çok üzülmüştüm ve bu telefonun yıllarca hayalini kurdum. yani samsung galaxy s2, htc evo 3d her ne kadar performans rekorları kırsa da benim pek umrumda olmadı.
    ürünün ekran parlaklığı beklentilerimin altında olmakla birlikte benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla gördüğünü söyleyebilirim. Ama daha parlak bi ekran olsa daha iyi olur muydu. kesinlikle...
    benim için ikinci önemli olan husus şarj olayıdır. dün gece ilk kez şarj ettim. sabah 7 de kullanmaya başladım telefonu. hayvan gibi karıştırdım:) navigasyonu denedim uzun bir süre (ama başaramadım:( ) wireless'i açık tuttum. ışık sensorunu hiç kapatmadım ve oyun oynayıp müzik dinledim.4 kere kapatıp açtım. gece 12ye kadar şarjı dayandı. Tahmini olarak günlük kullanım sonucunda iki günü göreceğini umut ediyorum ama yine beklemekte yarar var.
    üçüncü söylemek istediğim şey tuş takımları. Kayar kapak çok şık olmuş bence. Benim için ebatlar hiç mühim değil biraz daha büyük ekranlı olsa problem olmazdı benim için. Ama tuş takımları gerçi ilk günüm alışmakta da sıkıntı çekmiş olmam çok muhtemel ama psp'ninkiler kesinlikle daha iyiydi. bu kötü demiyorum sadece psp daha iyiydi diyorum.
    Telefonu kullanırken bir kere kilitlemeyi başardım:) telefon kendi kendisine reset attı. genel olarak hızından çok memnunum ama şunu söyliyim geçenlerde galaxy s2 nin tarayıcı testine baktım. kesinlikle benim telefonuma fark atar. internete girdiğiniz esnasada farzedelimki bir site açılıyor o siteyi durdurup yeni bir siteyi açmaya kalkışmak resmen zulüm oldu bugün bana. hee belki bi kısa yolu vardır benim bilmediğim bişey diyemem...
    Ses kalitesi olarak ben aynı zamanda Ipod touch kullanıyorum. beraberinde verdiği kulaklıkla çok kaliteli ses alamadım. bende sennheiser cx300 kulaklık var. onunla ses kalitesinden memnunum ama Ipod touch daha iyi. müzik çaları da görsel olarak daha iyi:)
    Beraberinde 16 gb sd kart çıktı. içindeki oyunları oynadım. grafik olarak iyiler. yani makinanın neler yapabileceğini göstermişler gibi ama fifa2010u hiç beğenmedim. gerçi ben fifa serisinden hoşlanmıyorum ama oyun iyi değil. heyecanla pes'i bekliyorum.
    Hep yeriyomuşum gibi hissettim telefonu ama bana bu kusurlarını söylemiş olsalardı bile ben yine de bu telefonu gözüm kapalı alırdım. Telefon genel olarak hızlı, sorunsuz, dokunmatiği çok iyi. görüntüsü gayet güzel ve ilgi çekici. Aklıma daha fazla bişey gelmiyor ama soruların varsa seve seve cevandırırım. bu arada aklıma gelmişken internetin yavaş olması kaldığımız yerdeki internetin yavaşlığı ile alakalı olabilir çünkü şu an laptopla bağlanmama rağmen bazı siteleri açarken epey yavaş kalıyor. haftaya istanbula döndüğümde istek gelirse video inceleme koyabilirim. çektiğim videolardan da atabilirim. ben 1550 lira kayıtlı aldım. biraz tuzlu oldu farkındayım ama dediğim gibi çok bekledim. daha fazla beklemek istemedim. umarım yardımcı olabilmişimdir. saygılarımla...

• güle güle kullan. biraz düşerse belki bende alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

beyler kral geldi bi yol verin ...

İşte Sony Ericsson'un beklenen telefonu: Xperia Play (PlayStation telefon)

IPHONE 4

İşletim sistemi iPhone OS v4.x
    CPU hızı 1 Ghz
    RAM 512 MB
    Ekran boyutu 3.5"
    Ekran çözünürlüğü 960 x 640

arkadasi alin, bi cay, corba bisey icirin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

beyler kral geldi bi yol verin ...

İşte Sony Ericsson'un beklenen telefonu: Xperia Play (PlayStation telefon)

IPHONE 4

İşletim sistemi iPhone OS v4.x
    CPU hızı 1 Ghz
    RAM 512 MB
    Ekran boyutu 3.5"
    Ekran çözünürlüğü 960 x 640

arkadasi alin, bi cay, corba bisey icirin..

şuanda iphone oyunlarıyla yarışacak cep telefonu piyasada yok. devil may cry 4 bile var iphone de. bence psp go gibi büyük bir başarısızlığa uğrayacak psphone tabiki psp oyunlarını çalıstırsaydı farklı olurdu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality1907 -- 14 Nisan 2011; 5:05:15 >

• bunu baslangic olarak dusun. 1 sene gecmeden cif cekirdegi cikar bunun.
    amac iphone gibi kendine has bir yer edinmek olabilir. android olmasida ayri bir guzellik...

su an piyasada iphone ve digerleri var ise tutarsa eger bundan sonra iphone, xperia play ve digerleri olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız tasarım olarak çok beğendim. apple şu tarz bi model çıkarsa tutacağını düşünüyorum.
  • İnsanın hem pspsi hem iphone4ü olunca bu telefonu fazla gözü görmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.