Şimdi Ara

İşte Turknet Karnesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta cumartesi (05.10.2019) da turknete başvuruda bulundum aynı saat içinde aktivasyon işlemlerim başladı pazartesi(07.10.2019) sabah saat 9 da belgelerimi mng kargoya verdim belgelerimin salı (08.10.2019) da ulaşmasını beklerken 09.10.2019 çarşamba günü ulaştı işin komik tarafı belgeler teslim edildikten sonra bana turknetten belgelerinizi bekliyoruz mesajı geldi bir firma birimleri birbirinden bu kadar mı habersiz olur neyse belgelerim perşembe(10.10.2019) günü saat 18 civarında onaylandı ve bana bir mail geldi cuma(11.10.2019) günü sabah 9 da ise telefonuma sms geldi 24 saat aranacağıma dair tabiki hala aranmadım ama haksızlık etmiyim daha 30 dakika var belki ararlar.
    Turknet karnesinde evinde interneti olmayanların hizmetini ortalama 5 küsur günde yaptıklarını iddia ediyorlar fakat böyle bir şeyin mümkün olmadığına inanıyorum sebepim de çok basit ben Ankara Yenimahalle de yaşıyorum eğer burada bile bir haftayı geçiyorsa burdurdaki evimde başvursam herhalde 10-15 gün falan sürerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gene iyi eskiden 15 günde açılıyordu.

belgeleri alıp tarayan firma sözleşmeli HOBİM Bilgi İşlem Hizmetleri A.Ş.. kendileri değil..
  • Kendileri neden yapmıyor, kargo şirketi tarafında da sorun var 3 günde teslim ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet köklü -- 12 Ekim 2019; 12:18:3 >
  • Muhammet köklü M kullanıcısına yanıt
    Kendileri yaparsa daha uzun sürmesi nedeniyle kendileri yapmıyor.. Turk Telekom ve Superonline bu işler için özel şirketler kuruyor.. Turknetin bunu yapmak gibi bir amacı yok. HOBİM eskiden Turkcell'i yöneten Çukurova Holding'indi. Şimdi sahibini bilmiyorum. Bu şirket turkcell in bilimum amele işlerini, SIM kart basıp paketleme gönderme işlerinide yapıyordu

Kargo şirketi yoğunluk ve mesafeye göre 1-3 iş günü içerisinde dosyanızı HOBİM'e teslim eder. HOBİM yoğunluğa göre 1 veya 2 işgünü içerisinde belgeleri tarayıp sisteme yükleme süresini sağlıyor.

Sonra iş Turknete ve Turk Telekoma geçiyor. Burda yapabileceğiniz birşey yok, belgeler sisteme yüklendikten sonra genelde 1 hafta içinde açılır. bekleyeceksiniz.

Türk Telekom genelde 2-3 gün içerisinde açıyor ancak bu süre bazen 6-7 güne kadar uzar

quote:

MNG Kargo gönderilerinizi teslimat süresini öğrenebilmeniz için gönderi yaptığınız veya gönderinin geldiği yerden bulunduğunuz yerinin arasında ki mesafeyi km. olarak bilmeniz gerekmektedir. Her 600 km. mesafe MNG Kargo ile 24 saat’te ulaşmaktadır.

Kargo süresini hesaplarken bulunduğunuz mesafeye göre teslimat süresini belirleyebilirsiniz. Mesela Kars merkez şubesinden gönderi yapıldığını ve sizin Edirne Merkez Tunca şubesine teslim ettiğini varsayalım arada ki mesafe 1.800 Km. buda 600*3=1800 ilgili şubelere ulaşım süresi 3 gün olacaktır. Burada ki hesabı siz kendinize göre yaparak hesaplayınız. Unutmayınız her 600 kilometre 1 günde ulaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED991BF3 -- 12 Ekim 2019; 12:38:53 >

• Artık neredeyse bütün operatörler evde kurulum hizmeti vermeye başladı.

Teknofix gibi bir şirket geliyor kurulumu yapıyor, evrakları imzalatıp, tabletle fotoğraflarını sisteme yüklüyor ve iş bitiyor.
  • Kablonete geçin imkanınız varsa. Ben başvurdum ertesi gün 3 te gelip kurulum yaptılar o günden beri bir sıkıntı olmadı. Vaadedilen hızı da alıyorum.
    Maşallah akıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan ki sorunum turknetle alakalı evde kurulum için 24 saat geçmesine 2 kere müşteri hizmetlerini aramama rağmen evde kurulum ekibi aranmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke olsa altyapı

• Bende turknet 3 veya 4 gun icinde aciliyor
    2 defa yeni abonelik aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell de Hobim ile çalışıyor. (Tabi sol de öyle)

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum

• Muhammet köklü M kullanıcısına yanıt
    Bi başvuru yap belki gelir.

• İşte Turknet Karnesi!

iş bu hız testi türknet kullanıcısı tarafından yapılmış olup konu sahibine cevap niteliğindedir.

aferim kötüleyin türkneti kötüleyin ki yeni üyeler gelmesin hatlarda yoğunluk yaşanmasın
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Aynen bunu yazmak için aşağı inerken gördüm. Vodafone ise tempo isminde bir firma ile çalışıyor.
    Konuya dönersek,
    Türknetin çağrı merkezini aradım demişsiniz tam olarak hangi numaradan bahsediyorsunuz?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Başvuru numarasından

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Turknet in teknik konular harici MH si var. MH zorunlu zaten btk ya göre. Sitenin iletişim sayfasına gidin. 212 li numarayı arayın tuşlama yapmayın.

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    He anladım, türknet kullanmadığım için bilmiyordum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.