Şimdi Ara

işte üniversiteli kart hakkında bir sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bu kartı 3 yıldır falan kullanıyorum. gerçi soracağım soru genel olarak kredi kartı durumları ile alakalı, özel olarak bu kartla bi ilgisi var mı bilmiyorum.

kartımda 3 tl limit falan vardı, asgari borcu falan ödemiştim 10 gün önce. steamdan alışveriş yapmak için gittim 80 tl yatırdım karta. hemen ardından kullanılabilir limite baktım, 83 tl falan görünüyordu. steamdan toplamda 38tl lik alışveriş yaptım. ardından başka bir siteden 35tl lik bi alışveriş yapmak istediğimde ise limit yok hatası verdi. taksitte bekleyen herhangi bir ürünüm yok. 83 tl limit göründüğü halde parayı harcamadan, şimdi neden tam olarak bu parayı harcayamıyorum? yani 38 tl steam alışverişinden sonra geriye 44 tl gibi bi miktar kalmalıydı. ama nedense limit 35in aşşagısında görünüyor. internet bankacılıgı olmadıgı için güncel limite bakamadım şuan. fakat bunun sebebi ne olabilir?

• İşlem özetine bak hocam bir ATM'den falan. Belki harcama yapmak istediğin yerde sorun olabilir. Markette falan denedin mi hiç? Bazı siteler hata verebiliyor nedense.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.