edu maili ile kayıt olunabilecek. konsepti ve amacını paylaşamıyorum ama çok orijinal bir bir şey sizce tutar mı |
sadece üniversitelilerin kullanacağı bir platform açsam kullanan olur mu
-
-
Aof maili oluyor mu
-
DH Forum var ya işte
liseli kalmadı
-
yok onu engellerim, yoksa ortamın cebine koyarlar
-
sadece top tier mail kabul olsun
ben katılırım
-
sen ben ikigai leopard, egon ve ara sıra tkr hocamız var
kimse kalmadı ki
-
hocam onun için de bi planım var da kullanıcı sayısının çok olması lazım.
hedef kitle, marketing teknikleri vs. çalışmam lazım. uygulama globale mi hitap etsin local mi başlasın, ufak bir kitleye hitap ederek mi başlasın yoksa direkt genel kullanıcıya mı hitap etsin tarzı bir sürü soru işareti var.
yazın uygulamayı yazmayı düşünüyorum şu an yapamam zaten.
-
Ne yazık ki artık kişisel platformların devri bitti, hepsini sosyal medya yedi bitirdi.
Kimse ayrı web siteleri, forumlar falan kullanmıyor artık. Böyle bir şeyin tutma ihtimali düşük bu yüzden. Oysa forumlar, asenkron bilgi alışverişinde zirveydi bence.
-
Tüm sene backend frontend bakarken yav bir forum sitesi olsa şunu nasıl kullanırım diye planladım yani demem o ki sektörde rekabet çok bu alanda tek değilsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 10 Ocak 2025; 22:39:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
flört uygulaması da yazmayı düşünüyorum
ismi "pompalamasyon" olacak
tutar mı
-
Tutmaz vazgeç
-
-
Azıcık popüler olunca üniversiteli gençlerin psikolojisini kötü etkiliyor diye erişim engeli getirirler hiç yorma kendini. Benxzer uygulama liseliler için vardı zamanında, sonra engellediler hemen.
kanka bu yazınla aklıma muhteşem bir fikir getirdin, düşündüğüm şey cidden yok. ileride zengin olursam sana %1lik hisse vercem şirketten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.Dkanka bu yazınla aklıma muhteşem bir fikir getirdin, düşündüğüm şey cidden yok. ileride zengin olursam sana %1lik hisse vercem şirketten.
Tango, bigo tarzı uygulamalardaki gibi hediyeli sisteme sahip bir uygulama yapıp tuttursan direkt zenginsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X