Şimdi Ara

İşte Volkwagen neden pahalı görün :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok doğru ve analitik bilgiler. :) Yalnız küçük bir detay: Bozuk yollarda bir model başarılı, yüksek süratlerde bir başkası, orta karar yollarda bir diğeri... Şehirden çıkıp sakin bir tatile giderken burada anlatılanları yaşamak için en az üç tanesine ihtiyacınız var.

Reklam analitiği. Her zaman "mavi, kırmızı ve gri" olduğu iddia edilir ama bir tane alacaksanız doğrusu "mavi, kırmızı veya gri" dir.

Buna aslında "roadability" yani yola-gelebilirlik deniliyor. Kimse kusura bakmasın ama otomobillerin ucuz süspansiyonlarıyla bu konuda sadece geriye gittiklerini düşünüyorum. Reklamsa, bir de 60'lardaki reklamları seyredin.
  • Prestijine kurban
  • O ne güzel uçan bir transporter dı ya devamını bekliyoruz isteriz isteriz demek uçabildikleri için pahallıymış
  • bir yerinde kesilyorlar videoyu kesin devrildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Video galiba Adana'da çekildi. Görüntülerdeki bozuk yolların buradakilerden farkı yok, ayrıca şoförlerin de buradakilerden farkı yok. Kaldırıma çıkmalar, bariyerlere toslamalar, zaten araçların Leasing şirketlerinden kiralanan şirket araçları olduğu ve araçları kullananların da şirket satış temsilcileri olduğu da ortada, genelde bu yollarda, bu araçarda, bu şekilde onlar kullanıyor. Biraz karışık oldu ama idare edin, havalar ısındı, millet mayıştı, daha bunun Nisan'ı var, Mayıs'ı var...

En iyi yorum bu oldu

1,2 defa adanayı ziyaret etmiştim, o kadar kötü değildi yahu..

• Yıllarca Renolarla dağ tepe dolaştık, renoların anasını ağlattık, altı yere yakın alman arabaları anında gümler köy yollarında vs.Bu yüzden hala 1970 küsürlü bir reno12 iş yaparaken, aynı yaşlardaki bir vw iş yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 17 Mart 2011; 15:10:37 >

• Video da 1.27 de Transporter uçup yere konduğun da ya devrildi ya da kamera'nın tripotuna çarptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Yıllarca Renolarla dağ tepe dolaştık, renoların anasını ağlattık, altı yere yakın alman arabaları anında gümler köy yollarında vs.Bu yüzden hala 1970 küsürlü bir reno12 iş yaparaken, aynı yaşlardaki bir vw iş yapamaz.

Bizde de vardı okyanus mavisi bitane... 1987 model TSW... Neler yaptık onunla 90 lı yıllarda daha drift lafını ülke bilmezken biz onunla ne driftler yapardık hava atıcaz diye ne patiler ne yollara vururduk... Şimdileri kozmetik x5 gibi arazi aracı diye geçinen araçların çıkmaya hayal edemeyeceği yollarda bizi götürdü... Ey gidi günler... Çokta sağlamdı... Anılarım depreşük oldu şimcik

• renault 12 nin , ford taunus un bokunu yesin bu video yu çeken vw ciler :D

çok saçma bi reklam olmuş o şartlara göre vw üretiliyorsa üretilmesin arkadaş . insan gibi normal yolda atlamadan zıplamadan gidiyoruz biz araba kullanırken . kaldırımlardan atlamasa da çukurlara dalmasada olur . fren diye bişey var basarız yavaşlar
  • vw nin yürüyeni kütük gibi istediğiniz kadar toros videosu koyun. Hyundai sonata yı park ederken kaldırıma vurmuştum tekerin bilyaları dağılmıştı.. Aynısını passat ile yaptım (auto hold) yüzünden gaza biraz fazla basınca kaldırıma çıktım hiç birşey olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Keşke şu videoyu güncelleseler de yeni Passat,Jetta ve Golf'ü de bir görsek..

bu tarzda değil ama yinede fikir sahibi oluyor insan.

http://www.youtube.com/watch?v=g1T_rjaFeyQ&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=d1RNjGyxgNI&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=VDrxJkJmO7A&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corwyn -- 17 Mart 2011; 17:15:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Video da 1.27 de Transporter uçup yere konduğun da ya devrildi ya da kamera'nın tripotuna çarptı.

evet kesinlikle devrildi orda zaten gidişinden belliydi devrileceği nedense orayı göstermemişler
  • 1.32 deki transporter uçtu ama konamadı zannedersem.
  • 12 yaşındaki VW Polo'm bir aralar her hafta sonu sanayide kalıyordu. Bu ve buna benzer ideolar hiç bir anlatamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

edit: araç alacak olsam ilk tercihim alman olur onuda belirteyim
    Hocam yeni Corolla almıştınız, şimdi bu cümleyi görünce, bir şikayetiniz mi var merak ettim.
  • quote:

O video bu sanırım..

http://www.facebook.com/Dranov#!/video/video.php?v=207234079292760&oid=123739257649585&comments

audi forumlarında millet q5 in her yerinden gelen seslere sövüyor :)
  • toyota'nın top gear videolarını izlediğim için bunlar çok basit hareketler geliyor bana........
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:.

quote:

O video bu sanırım..

http://www.facebook.com/Dranov#!/video/video.php?v=207234079292760&oid=123739257649585&comments

audi forumlarında millet q5 in her yerinden gelen seslere sövüyor :)

İrkildim

• Ben habire vites değiştire değiştire şehir içinde kullanmaya acıyorum araba yıpranacak diye adamlar neler neler yapmışlar

Bu testler daha az bile daha fazla tes yapıyor çoğu kaliteli markalar. Yanlıi olmasın ama sanırım şoförleride çok iyi bir para kazanıyor bu işten. Arabaların sınırlarını zorluyorlar hep şehirler arası yollarda virajlara falan çok sert giriyorlar sert kullanıyorlar arabaları. Zaten alman olmasıda bi başka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.