Bildirim
İşte Volkwagen neden pahalı görün :) (3. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dgs'li, tsi'lı passat, jetta sahipleri video da yapılanların yarısını siz yapında Ww sağlamlığını canlı olarak görelim. (iç mekan testi için benim sınıftan 4 tane canavar temin ederim.) -
Aman tanrım!!! gözlerim açıldı. -
-
Volkswagen -
quote:
Orijinalden alıntı: prorocker
renault 12 nin , ford taunus un bokunu yesin bu video yu çeken vw ciler :D
çok saçma bi reklam olmuş o şartlara göre vw üretiliyorsa üretilmesin arkadaş . insan gibi normal yolda atlamadan zıplamadan gidiyoruz biz araba kullanırken . kaldırımlardan atlamasa da çukurlara dalmasada olur . fren diye bişey var basarız yavaşlar
Bravo reyizzz
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
transporterı uçurmakda çok zevkli olsa gerek
cıdden ne enteresan bıseydır o ole -
Videodakilerin hem daha fazlasını yapıp hem daha ucuz olanları var. -
aracın testi ile fiyatın ne alakası var anlayamadım?
neden çarpışma testlerinde birinci olamıyor?
teşekkürler. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilker67
Hocam yeni Corolla almıştınız, şimdi bu cümleyi görünce, bir şikayetiniz mi var merak ettim.quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
edit: araç alacak olsam ilk tercihim alman olur onuda belirteyim
hayır bir şikayetim yok aracımdan gayet memnunum seviyorum kendisini ,, ama araç alırken bende herkes gibi çok araştırdım edindiğim izlenim ,bir araç alınması gerekiyorsa duruma göre alman veya japon öncelikli olmalı ben böyle düşünüyorum , yoksa memnun olmadığım için değil genel bir değerlendirme benimkisi böyle düşünüyorum araç piyasası hakkında ,
şu araçtan nasıl memnun olunmaz tatlılığa bakarmısın
ama fanatikte değilim yani araç bakarken vw yide, opeli de, hondayı da , mazdayıda , toyotayıda beğendim bu markalardan herhangi birinden araç alsaydım pişman olmazdım yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 18 Mart 2011; 11:10:57 >
-
Bu testlerin bir anlamı yok, bu testlere dayanamayacak otomobilde yok. otomobillerin tüketici açısından sağlamlığını yorulma ( fatigue ) dayanımı gösterir.
bakır telin bir katlamayla kırılmayıp, 10 defa ard arda katlayınca kırılması gibi.. metaller zamanla yorulurlar. kapı anahtarını elinizle zor kırarsınız ama yıllar geçtikten sonra bir gün kapıyı açarken çıt diye kırılır. yorulur. burada malzeme ve tasarım öne çıkar.
malına çok güvenen verir 200.000 km garanti. mercedesin her 250.000 km dolduran aracına nişan vermesi gibi.. -
Salınada salınada gel hadi VW'im............... -
tabi başka arabalar bu çukurların kasislerin hepsine dayanamazdı hatta dikkat edin aynı araba kaç tane çukurdan kasisten geçiyor fransız arabalarını düşünemiyoırum bu hızda bu kasislerden geçerken.
zaten güvenseler onlar da böyle video çekerlerdi.VW yi dağdan daştan yuvarla yine bişey olmaz bir VW 3 tane renault eskitir.bu videodakileri fransız arabasına yapsaydık teker bir yere tampon bir yere kaput bir yere
fırlardı -
Ilk Volkswagen videosundaki testleri tüm markalar yapmak zorunda. Orada engellerle yapılan testlerin amacı kaza harici normal dışı durumlarda Airbaglerin nasıl davrandığıdır. Görülen engebe üzerinde havalanarak yere çarpma, kum tepesine oturma yada benzeri durumlarda kaza ,yani yolcu kabininde deformasyon olmadığından airbag açılmamalıdır. -
Bunun icinmi pahaliymis Vw .... Simdi başka arabalar yapamıyormuş bunu mesela bi Toyota bi Hyundai vs vs ... -
quote:
Orijinalden alıntı: MetuEs
daha öncede paylaşılmıştı bu video..
Videodaki hareketleri ülkemizdeki toroslar kırsallarda yıllarca yapıyor birşey olmuyor. Toroslar en kaliteli araç diyebiliriz o zaman.
Hiç servis masrafı da olmuyor ayrıca torosların
ne kadar doğru bi tespit -
torosta ne konforlu araç ya binmeye kıyamazsın. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X