Şimdi Ara

İşte Warior Comßo Ardreamda Lütfen İZLeyin 'aLtF4DevilLxD'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=O2TOUt4PmF0

• kullanmayi bilirsen warriorda is yapar ardreamda
  • Yaa ßen Dier Topigimdede Dedim WARİOR COMBO YAPARSA İŞ BİTERRR
  • O adam gibi kombo yapan warior zor bulunur saglam kombo yapıo ve ıtemlerıı de ıyı gıbı cunku altda yazmıs 300-400 vuruom demıs bıde asaslar ezık olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissNrun -- 16 Nisan 2007; 21:23:38 >
  • asaslar çok sağlam izlede konuş adamlar minör combodan gözükmüo
  • vaLLa KeK Ya 400 dmg Vuruor Fazlamı :S yok asaslar kötüymüş asaslar minor combo haric girmior dual8 cleaver rebirt chitni set aşagısı yok üzerine wariorda chitin set 7 raptor 7 gorev takısı var itemi fazla deil !!!
  • ßenim ßildigim ardreamda ßazı Wariorlar 650 700 arası wuruor asaslara cog saglam itemliler var +9 ms +8 chitin set roc we wp ile geziorlar saglam ardream charları saglam olanlar + 70 80 lvlerin yan charları
  • itemLErin baya herhaLde ama ardreamDa en iisi roque karşındaki asasLar fazLa Combo bilMioLar... ama sende baya iisin senin qibi de fazLA buLunmaZ ama asas Tek qeçerim
  • ßeyLer ßu ßenim Charım Deil Arkadaşın Ama ßen Oynuordum ßenim Char Yeni Ronark'ta 60 tım ßoşa ßan yedim Yeni Ardreamcı Açtım +8 ex ßlade axe +7 chitin set str9 takı set fln var yeni charda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bboy_reft

itemLErin baya herhaLde ama ardreamDa en iisi roque karşındaki asasLar fazLa Combo bilMioLar... ama sende baya iisin senin qibi de fazLA buLunmaZ ama asas Tek qeçerim

kesnlke..!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.